Alkohol. Strona: 18

Dodano: 2006-11-05 22:03

DarkMona napisał(a):
Nie mieszać, Nie mieszać..... taaaaaaa
w moim przypadku... hehehe... moge wszystko mieszać
a efektow ubocznych nie mam...

ja też nie mam :wink: tylko raz w życiu odczułam co to znaczy mieszać, zresztą wtedy byłam naprawdę gówniarzem :roll: potem znajomi próbowali wszystkich sposobów, żeby mnie wyleczyć :D ale było jeszcze gorzej :? :oops:

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-11-09 16:40

hehehehehe..... lili dobrze wiedziec z kim mam sie umówic na male co nieco...... znalazłam godnego przeciwnika...

Dodano: 2006-11-09 17:04

Ja mam troche dziwną główkę.... Najpierw 2/3 piwa 9% i wchodze w taki początkowy stan przyjemności.....Dopamina jest blokowana przez małe cząteczki alkocholu które bez problemu docierają do mózgu.......... Potem dłuuuuuuugo nic..... Moge wypić nawet bardzo dużo i wciąż w tym delikatnym stanie.... Aczkolwiek nie lubię się upijać...... Wole iść do dobrej winiarni na pare lampek wina w doborowym towarzystwie...Dobre wino wprowadza w taki przyjemny erotyczny stan =]

Dodano: 2006-11-09 17:14

hmmmmmmmmmmm .................... powiadasz erotyczny stan..... :twisted: :twisted:

ja mam podobnie jak ty ale z małym wyjatkiem ze jeszcze nigdy sie nie upiłam żeby paść.....
a ostatnio rozkoszuje sie właśnie... winkiem wytrawnym...

Dodano: 2006-11-09 17:26

A białym czy czerwonym?? Ja osobiście wybieram słodkie na chwile z kobietami ...Półsłodkie w dobry nastrój...... Półwytrawne do długiej książki ...Zaś wytrawne gdy jestem przygnębiony...... Oczywiście nie jest to regułom gdyż żadko bedąc w winniarni zamawiam dwa wina tego samego typu......A zapomniał bym ...Głównie pijam czerwone

Dodano: 2006-11-09 19:06

ja tez rozkoszuje sie w czerwonym winku... ale koniecznie wytrawne... lubie rowniez pół słodkie....

Dodano: 2006-11-09 19:34

Kaze czerwone wytrawne :D :D :D

Dodano: 2006-11-09 19:51

taaa.... Strzaliczku wyobraź sobie... My... buteleczki czerwonego winka wytrawnego.... Kominek z ktorego ucieka ciepełko... świeczuszki .... i dwóch przystojnych mężczyzn <Śkucioków> hehehe.... ale klimacik...

Dodano: 2006-11-10 07:10

DarkMona napisał(a):
taaa.... Strzaliczku wyobraź sobie... My... buteleczki czerwonego winka wytrawnego.... Kominek z ktorego ucieka ciepełko... świeczuszki .... i dwóch przystojnych mężczyzn <Śkucioków> hehehe.... ale klimacik...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dodano: 2006-11-10 12:12

Drogie Panie...Musiałbyście obowiązkowo odwiedzić ze mną jedno miejsce.... A mianowicie winiarnie w Poznaniu..... Świetna atmosfera.... niezbyt dużo ludzi ....przesympatyczny "barman"....... No i wina....mmmmm ^__^

Dodano: 2006-11-10 13:23

a tam, byle by nie Byki :wink: polecam czerwone chilijskie wytrawne, po ostatniej podróży promem tym bardziej...... :D :wink:

Dodano: 2006-11-10 13:35

Ale które Chilijskie?? Caliterra?? Vina Maipo?? Casillero del Diablo??Santa Digna??Misiones de Rengo?? (Zawsze ma problemy z wymówieniem tych nazw .a co do poprawosci pisowni też nie jestem pewien =P) ... Aż mnie zaciekawiło to.....Ale fakt są świetne ^_^

Dodano: 2006-11-10 14:13

truno powiedzieć.... tak kołysało :wink: nie, po prostu nie pamiętam, zostało mi i koleżance polecone więc wzięłyśmy i się nie rozczarowałyśmy, choć i tak miałyśmy ochotę na Martini, które miałyśmy kupić...... ale to nic, jeszcze sobie odbijemy :twisted:

Dodano: 2006-11-10 15:51

Tak Martini... Mój ulubiony trunek alkoholowy...Masz dobry gust :D

Dodano: 2006-11-10 20:16

Kaze napisał(a):
Tak Martini...

tylko Bianco z lodem i cytryną;
czerwone wina u mnie odpadają; wolę białe

smaka mi robicie; dziś niestety mogę się zadowolić grzanym piwem z żółtkiem co właśnie czynię :D :D

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-11-10 21:08

alkohlol.... <lol> mrrrauuu <kicia tak się z czegoś cieszy że wygląda jakby była pijana>

Dodano: 2006-11-10 21:56

zaraz sie zbieram za to do zrobienia grzanego wina, wiec postanowilam odwiedzc watek tematyczny :>

Dodano: 2006-11-11 12:17

Kaze napisał(a):
Tak Martini... Mój ulubiony trunek alkoholowy...Masz dobry gust :D

a jeszcze z lodem i w miłym towarzystwie..... żyć i nie umierać! :D

Dodano: 2006-11-12 00:01

teraz? wino z kimkolwiek i gdziekolwiek!!!!!!!!!

Dodano: 2006-11-12 09:47

choć Kotku ze mną, możemy też ewentualnie wstąpić na szklaneczkę mleka jak będziesz chciała! ale wino, czemu nie...........?

Dodano: 2006-11-12 12:52

Narea napisał(a):
choć Kotku ze mną, możemy też ewentualnie wstąpić na szklaneczkę mleka jak będziesz chciała! ale wino, czemu nie...........?

Chętnie bym poszła ^^ :* baaardzo chętnie!!!!!!! :*:*:*

Dodano: 2006-11-12 18:42

Kaze napisał(a):
Drogie Panie...Musiałbyście obowiązkowo odwiedzić ze mną jedno miejsce.... A mianowicie winiarnie w Poznaniu..... Świetna atmosfera.... niezbyt dużo ludzi ....przesympatyczny "barman"....... No i wina....mmmmm ^__^

Jak tylko pojawimy się w Poznaniu to nie ma sprawy :D
A Monte Pucciano ktoś pił???
Lathea nie ma jak grzane winko na zimne wieczorki :wink:

Dodano: 2006-11-12 19:09

albo grzanee piwko <mrrrrrrr........>

Dodano: 2006-11-12 19:18

Albo grzane winko z plastrem pomarańczy :) mniam :)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-11-13 15:32

grzanego piwa nie lubię... hmm wino to co innego ^^ hmm zaraz zaraz... tak dawno piłam że w końcu nie wiem co lubię :cry: a nie, dobrze wino grzane! Z cynamonem i goździkami MUAAA ^^ ahh... ktoś mi zrobi? proooszę

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło