Dodano: 2006-08-25 15:11
Atom!! Volt!! Picia nie pij tego świństwa!!!!!
Niech ciekawa nazwa Cię nie zwiedzie. Smakuje jak woda, albo i gorzej, tylko że ma bąbelki. Kiepskie są te browce jak mało które.
Gorąco odradzam.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2006-08-25 15:14
Koźlak.. taaa.. ostatnio znalazlam w piotrze i pawle po jakies3,5zl . kupilam dwa, dla siebie i mojego faceta. Zanim wrocil z pracy nie bylo juz nic:). Co ciekawe zdazylam tez za pomoca obiadu i herbaty wytrzezwiec calkowicie
...
Dodano: 2006-08-25 20:22
Zet- tylko nie PICIA :evil: :) tak tak domyślam sie że mimo wszytsko cena piwa o czymś świadczy takze nie bede probowac
i dziękuję za kolejną rade, widze że Panowie są specjalistami w tej dziedzinie
Dymek- jeszcze jakieś fajne są? takie siuśki jakieś... :wink:
Kostusiu- Lathea tez mówi ze po 3,5
bylam dzis w sklepie- gdzie jeszcze tydzien temu byly Koźlaczki...
a teraz niiii ma
:cry: i nigdzie niiii ma w Rumi ...
a jakieś fajne wina są u Was? te z butelki (szklanej i plastiku), kartonika i woreczka?
... no to jesteśmy w dupie
Dodano: 2006-08-26 13:44
Och wybacz najmocniej Puciu, ale tak to bywa jeśli chodzi o literówki, zwłaszcza, że "u" oraz "i" sa nad wyraz blisko siebie.
Co do win, hmm, nie pamiętam, dawno nie piłem, ale z tego co kojarzę, to jeśli chodzi o woreczki: Dzbany razmaite trzepią po głowie dość konkretnie.
Butelka szklana: yyy Komandos się zaszmacił a innych się nawet boję próbować.
Plastkowa-raczej nie spotkałem się z vińskiem w plastiku.
Jednak jeśli gustujesz również w nieco wyższym voltażu, to polecam nalewkę, otóż: Lipa z Miodem , pozwolę sobie zauważyć, że jest naprawdę wyśmienita.
W temacie nalewek, to się z butlą z plastiku natomiast zetknąłem, była to Żołądkowa Gorzka, noo, niczego sobie, ale takie trunki wolę raczej ze szkła wprowadzać.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2006-08-26 14:06
| Pucia napisał(a): |
| Dymek- jeszcze jakieś fajne są? takie siuśki jakieś... :wink: |
Ojj... Puciu, jest tego troche, tylko trzeba się dobrze rozglądać, szczególnie w mark(i)etach różnego typu (najlepiej szukać piw z cyklu "made for Biedronka" lub "made for Leader Price"- bywają ciekawe) :wink:
Jako przykład mogę podać np. Kruger'a, Fort'a, wymienionego już Mega Watt'a, Romper'a (to jest raczej znane
)...
(Swego czasu do tej właśnie grupy "dobrych bo tanich / mocnych" (niepotrzebne skreślić) zaliczałem też Wojaka Wszechmocnego, Van Pur'a i Mocne Miodowe ale jak się okazało są to piwa z poważnych browarów z tradycjami, więc musiałem je z tej grupy skreślić :wink: )
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Dodano: 2006-08-26 14:07
wina w woreczku? o w mordę...takich specyfików nie pijam...
moja jest kadarka...ubóstwiam :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-08-26 14:12
Powiem wam, że już z dobre 2 tygodnie nie piłem piwa i w ogóle jakoś nie czuje tej ochoty bądź potrzeby co by sie napic. To dobry znak.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-08-26 14:16
hmm kadarka tak...
sprawdzone
Ale z win to polecam jelsi ktos trafi cos co w lidlu bywalo kiedys schwarze madchen. pyszne polwytrawne wino, o ile dobrze pamietam. grzane jest genialne.
Bear's blood, wino po 13 zzeta, ale o takiej nazwie jest chyba pare.
No i tegoroczny moj wybor , wina moldawskie, w specyficznej butelce (stoi taka teraz u mnie na biurku). Np isabella 17 zl
Dodano: 2006-08-26 14:30
Jo tak drogo nie pije, wolałbym sobie kupic podwójną paczke Marlboro za 11zygla :twisted:
Dodano: 2006-08-26 14:36
blah, papierosy... ja tam wole kozlaka
Dodano: 2006-08-26 14:41
Mówcie co chcecie - my favourite is Whiskey !!! Dobrze smakuje, dobrze poniewiera, pustynia w gębie i głowa nie boli !!!
.
Dodano: 2006-08-26 14:45
Whiskey In The Jar powiadasz...ja tam lubie Wódke Gorząką Żołądkowa, w kolorze podobna jest do whisky, w smaku inna, tańsza i tez sponiewiera :twisted:
Dodano: 2006-08-26 14:52
A ja jeszcze nigdy nie piłem Gorzkiej Żołądkowej :? Moge powiedzieć, że z tych tanich wódek to "1906" jest przyzwoita :twisted:
.
Dodano: 2006-08-26 15:05
Winienes spróbowac Gorzkiej. Fajnie smakuje w połaczeniu z Pepsi. Polecam.
Dodano: 2006-08-26 15:12
moje ulubione to jest kamikaze 8)
Dodano: 2006-08-26 15:18
| Cytat: |
| moje ulubione to jest kamikaze |
O tak !! Kamikaze jest ... pyszne :D
.
Dodano: 2006-08-26 15:41
Trza będzie do Lydla podskoczyc :D Może coś taniego i mocnego sie znajdzie dla przetestowania. W Gdyni najpopularniejszy jest chyba Komandos i Leśny Dzban.
Właściwie to nie ma alkoholu którego bym wybitnie nie lubiła (dodam ze nie pije nałogowo
) mmm...rum jest całkiem cacy jak dla mnie :)
a jest jakiś trunek którego nienawidzicie?
Dodano: 2006-08-26 15:44
nienawidzę wszystkich tanich win(tylko nie zagryźcie mnie tutaj :wink: )
i wódka Abstynent...jak sama nazwa wskazuje na drugi dzień ma sie ochotę zostać abstynentem :?
Dodano: 2006-08-26 15:50
hmmm.... ja z tańszych Sofie... a tak to raczej nie bardzo :roll:
wódki samej nie mam zwyczaju pijać, uhm... ale Amstynenta nawet jeszcze nie próbowałam :oops:
Dodano: 2006-08-26 16:00
i nie próbuj...dobrze radzę... :D
Dodano: 2006-08-26 16:09
haha widze za na forum niezła szkoła życia jest :D
Dodano: 2006-08-26 16:16
| Pucia napisał(a): |
| [...] a jest jakiś trunek którego nienawidzicie? |
Absolwent. Wszyscy wokół mnie twierdzą, że to świetna wódka, a mój organizm jeszcze jej nie wchłonie, a już ma ochotę ją z siebie wyrzucić (i to wraz z obiadem). Zresztą ogólnie nie przepadam za wódkami- piję je tylko w towarzystwie i okazyjnie, bo wtedy lepiej wchodzą :wink: (tutaj chciałbym zauważyć, że 30-procentowy napój spirytusowy Art ("...sztuka w czystej formie"), z Tesco, też traktuję jako wódkę
)
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Dodano: 2006-08-26 16:22
A ja najbardziej lubię czystą bez zapitki i piwo bez soku i słomki. Oczywiście gatunek, marka, nazwa też są ważne. Ale po 6 kieliszku lub 5 piwie nazwy nikomu nie zapadają w pamięć :D
Dodano: 2006-08-26 16:24
Dymek a co myślisz o spirytusie?
jesteś prawdziwym mENżczyzną ? :twisted: hihihi
Noone...Ty to baba twarda musisz być :wink: heh