Dodano: 2010-10-10 18:38
świat się kurwa kończy...podjęłam decyzję o rzuceniu palenia... Kostuszku, bracie w paleniu, prawdopodobnie odejdę za kilka dni/tygodni...
Dodano: 2010-10-10 18:57
nie powinnam ale lubię raz na jakiś czas. i podoba mi się zapach.
Dodano: 2010-10-10 20:45
Pytanie do palaczy: Zdarza wam się wypalić 3 paczki dziennie ?
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-10-10 21:14
a jaka jest nagroda za odpowiedż na to pytanie :) hehehe

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-10-10 21:24
| Ceiphied napisał(a): |
| Pytanie do palaczy: Zdarza wam się wypalić 3 paczki dziennie ? |
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Dodano: 2010-10-10 22:43
Pytam , bo znam taką osobę, jest zawodowym kierowcą i wypala 60 papierosów dziennie . Ogromna przesada i na prawdę zdrowia jemu życzę bo się cholernie przyda !
Dodano: 2010-10-11 01:35
| bliesa napisał(a): |
| Jeszcze tylko 37 dni duszenia się w klubach i na imprezach! Nie mam nic do palaczy, ale nie chcę śmierdzieć jak oni. :) |
trzeba będzie to opić
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-10-11 02:27 Zmieniono: 2010-10-11 02:28
Nikt nie musi śmierdzieć jeśli pali fajkę [prawdziwą] i aromatyzowane tytonie jak np. Belle Epoque.
Dodano: 2010-10-11 10:59
| Ceiphied napisał(a): |
| Pytanie do palaczy: Zdarza wam się wypalić 3 paczki dziennie ? |
Niet, ale 2 paczki zdarzało mi sie wypalać jakieś 4 lata temu :)) Teraz to mieszcze sie w przedziale paczka na 2 dni, chyba, że jestem w knajpie, to idzie paczka dziennie :) a zakaz nie odstrasza ... poza tym podejrzewam, że i tak większosc palaczy bedzie wolała wyjśc na zwewnątrz dotlenić się aniżeli kisić sie i mrużyc oczy w cuchnącej palarni :/ no i zalezy jak duże te palarnie będą.
P.S.
Ciekaw jestem jak to Bazyl rozwiąze xD
.
Dodano: 2010-10-11 11:25
Dodano: 2010-10-11 11:27
Własnie nie moze tak być - ustawodawca określił, że dostęp do baru musi byc w stresie niepalącej.
.
Dodano: 2010-10-11 11:56
u Bazyla w żadnej sali póki co nie może być strefa dla palących bo albo jest bar, albo rpzejście do toalet, albo scena
Więc pozostaje "ogródek", znaczy dziedziniec 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-10-11 15:47
teoretycznie pod scena mógłby :) ale fakt - na ten moment to ogródek, albo ta jego kanciapa na miotły xD
.
Dodano: 2010-10-28 01:18
Z ostatniej chwili do wszystkich WIERZĄCYCH NIEPALĄCYCH: gdyby Bóg był niepalący to by nie zasadził tytoniu :D
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2010-10-28 09:44
Dodano: 2010-10-28 09:50
| KostucH napisał(a): |
| Z ostatniej chwili do wszystkich WIERZĄCYCH NIEPALĄCYCH: gdyby Bóg był niepalący to by nie zasadził tytoniu :D |
Skąd wiesz, że to Bóg sadził? A może to dzieło Szatana? :)
Dodano: 2010-10-28 11:08
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Skąd wiesz, że to Bóg sadził? A może to dzieło Szatana? :) |
Bóg, szatan... Jedna religia
Dodano: 2010-10-28 16:07
Ale nie jedna "osoba"
Jak Szatana zasadził, to nie zwalaj na Boga 
Dodano: 2010-10-28 19:28
nie palę od trzech tygodni i jak na razie jest dobrze :) w przeciwieństwie do poprzednich razów, nie mam ochoty na papierosa o godzinie 23 na przykład
i nie używam żadnych substytutów. sama silna wola mi jak na razie wystarcza :]
Dodano: 2010-10-28 23:32
Ale nie jedna "osoba" Jak Szatana zasadził, to nie zwalaj na Boga ![]() |
Oj tam, oj tam
Dodano: 2010-11-29 23:52
Ale nie jedna "osoba" Jak Szatana zasadził, to nie zwalaj na Boga ![]() |
Skoro Bóg stworzył Szatana, a Bóg jest wszechwiedzący, to musiał wiedzieć, że Szatan zasadzi tytoń, więc to wina Boga a nie Szatana.
Poza tym z tego co wiem, to Bóg ma moc by coś tworzyć, a Szatan może jedynie niszczyć, czyli tak czy inaczej Bóg stworzył tytoń, Szatan mógł skusić człowieka do zapalenia, ale to w takim razie jak wyżej, bo Bóg z góry o tym wiedział. Tadam!
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2010-11-30 00:28 Zmieniono: 2010-11-30 00:29
| Freakstranger napisał(a): |
[quote:3951807ded="Alpha-Sco"]Ale nie jedna "osoba" Jak Szatana zasadził, to nie zwalaj na Boga ![]() |
Skoro Bóg stworzył Szatana, a Bóg jest wszechwiedzący, to musiał wiedzieć, że Szatan zasadzi tytoń, więc to wina Boga a nie Szatana.
Poza tym z tego co wiem, to Bóg ma moc by coś tworzyć, a Szatan może jedynie niszczyć, czyli tak czy inaczej Bóg stworzył tytoń, Szatan mógł skusić człowieka do zapalenia, ale to w takim razie jak wyżej, bo Bóg z góry o tym wiedział. Tadam!
[/quote:3951807ded]
Do jasnej cholery , dlaczego nawet w temacie o fajkach jest mowa o istotach pozaziemskich !?!
To nie brzydnie ?
Dodano: 2010-11-30 10:45
| Freakstranger napisał(a): |
[quote:6a1f6e4c92="Alpha-Sco"]Ale nie jedna "osoba" Jak Szatana zasadził, to nie zwalaj na Boga ![]() |
[/quote:6a1f6e4c92]
No tak... w takim razie, wszystko, co złe na świecie jest winą Boga!... Super! Jakie to wygodne! :D Wszyscy jesteśmy niewinni! Chyba zostanę katoliczką