Dodano: 2010-12-04 12:49
Chyba muszę sobie jakiegoś faceta znaleźć albo co...bo śniło mi się ostatnio,że się bzykałam z moim byłym w zatłoczonym banku... -.-
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-12-04 12:59
mi sie snilo ze zostalem wymieniony na lepszy model a potem przenioslem sie do krainy napisze ogolnie rozkoszy z pieknym wodospadem a rano juz w realu eska ...ze sylwester raczej osobno
Kropla drąży skałę
Dodano: 2010-12-04 16:56
a mi się śniło że spadam w czarną otchłań i zawsze w pewnym momencie się budzę... i nigdy nie wiem co gdzie się ta otchłań kończy
Dodano: 2010-12-23 13:33
Problem w tym, że ostatnio nic mi się nie sni, tzn., nie pamiętam co było we snie ;/
Dodano: 2010-12-23 23:51
Miałam ostatnio taki sen..byłam z kolegą w nawiedzonym dworku.Na zewnątrz było dużo zieleni..mnóstwo bluszczu. Przeglądałam jakieś stare, wiszące na wieszakach ubrania,które znajdowały się w zapajęczonej szafie. Chwilami czułam można by rzec na własnej skórze, jakby ktoś lub coś lekko podnosił moją bluzkę na plecach i dotykał . W końcu w pewnym momencie obudziłam się w środku nocy - wystraszyłam się, wstałam, poszłam do kuchni napić się i z powrotem wróciłam do łóżka. Dobrze że nie było kontynuacji. ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-01-02 18:06
Śniło mi się... hmm że babcia coś do mnie mówiła... że rozmawiałam z przyjacielem... Nie pamiętam.
Ostatnio miałam niezły sen, jak śniło mi się że w szkole nam każe pani od chemii śpiewać piosenki Serj'a Tankiana xD A potem puścili Agalloch-Not Unlike The Waves i cała klasa musiała śpiewać :D Tyle, że do mojej klasy chodziły same fajne osoby, których nie znałam. 
Dodano: 2011-01-02 22:01
Ostatnio zwariowane sny miewam.Wpierw śniło mi się,że u dentystki leczę zepsute zęby,a następny sen miałam,że się liżę z moim znajomym leżąc mu na kolanach.
Dodano: 2011-01-02 22:52
| Nuta napisał(a): |
| Ostatnio zwariowane sny miewam.Wpierw śniło mi się,że u dentystki leczę zepsute zęby,a następny sen miałam,że się liżę z moim znajomym leżąc mu na kolanach. |
Ale już z wyleczonymi zębami? :)
Dodano: 2011-01-02 23:30 Zmieniono: 2011-01-02 23:44
Całkiem niedawno miałam dość dziwno-zabawny sen. Śniło mi sie , że grałam z małpkami , koło mojego domu w piłkę nożną na boisku ! hehehe
Najlepsze sny - zjazdy są po wypiciu alkoholu..głowa mała !
Dodano: 2011-01-03 14:39
| Tristitia napisał(a): |
| [quote:eae3c92904="Nuta"]Ostatnio zwariowane sny miewam.Wpierw śniło mi się,że u dentystki leczę zepsute zęby,a następny sen miałam,że się liżę z moim znajomym leżąc mu na kolanach. |
Ale już z wyleczonymi zębami? :)[/quote:eae3c92904]
O dziwo już ze zdrowymi
Dodano: 2011-01-03 23:07
Przyśniło mi się, że mój wujek hodował w olbrzymiej drewnianej sali mnóstwo pająków rożnego gatunku... niektóre nawet stawonogi posiadały skorupy ! Każde terrarium znajdowało się w jednym rzędzie, tak aby dana osoba mogła śmiało podziwiać pięknego szczękoczułkowca . ;-]
Dodano: 2011-01-04 00:32
Mnie się śniło chyba już wszystko, mam 80 stron snów w pdfie
I jestem żywym dowodem na to, że Freud nie miał racji z tym swoim panseksualizmem onirycznym. A najczęściej śnią mnie się kościoły (jak ostatnio) i autobusy. Czasami fabuły są genialne.
No, wicie, rozumicie.
Dodano: 2011-01-05 11:43
...A ja mia£em tej nocy pièkny sen
rzysz£o domnie czarnobia£e zjawisko,aparycja po ktòrej zosta£o tylko westchnienie....
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni
Dodano: 2011-01-05 16:36
Śnił mi się sklep papierniczy o.O i coś tam kupowałam...
jeszcze chyba tak bzdurnego snu to nie miałam.
Dodano: 2011-01-05 16:41
...To masz pecha,zostaniesz sprzedawcà...<dokuczacz>
Dodano: 2011-01-05 16:42
| Boyar napisał(a): |
Mnie się śniło chyba już wszystko, mam 80 stron snów w pdfie I jestem żywym dowodem na to, że Freud nie miał racji z tym swoim panseksualizmem onirycznym. A najczęściej śnią mnie się kościoły (jak ostatnio) i autobusy. Czasami fabuły są genialne. |
Może byś chociaż jeden sen przedstawił ?
Dodano: 2011-01-05 19:29
| Boyar napisał(a): |
Mnie się śniło chyba już wszystko, mam 80 stron snów w pdfie I jestem żywym dowodem na to, że Freud nie miał racji z tym swoim panseksualizmem onirycznym. |
można poprosić tłumaczenie na język Polski? xD
Dodano: 2011-01-05 20:50
Boyar ,to moze za£ozymy kolejny temat.Ty bèdziesz kazdego dniea opisywaç jeden sen a my bèdziemy robiç interpretacje... ^^
Dodano: 2011-01-05 20:53
| Aliss napisał(a): |
| Boyar ,to moze za£ozymy kolejny temat.Ty bèdziesz kazdego dniea opisywaç jeden sen a my bèdziemy robiç interpretacje... ^^ |
Będziemy się bawić w wróżki?
to ja wiem tyle:
jak zęby-źle
jak grzyby -źle
Dodano: 2011-01-07 07:42
...A mnie ostatnio nawiedzajà koszmarki... 
Dodano: 2011-01-07 10:33
...A mnie ostatnio nawiedzajà koszmarki... ![]() |
Hm,jakiego typu: las,pająki czy inne?
Poza tym na koszmarki jest dobra nocna kąpiel,po tym się miło zasypia
Dodano: 2011-01-07 11:55
Mi się coś dziś śniło, ale nie pamiętam już co...
Ale za to pamiętam co mi się śniło ostatnio. Więc. Śniło mi się, że poszłam na cmentarz, na swój grób. Nie widziałam napisu, ale po prostu wiedziałam, że to mój. Płyta była odsunięta... Na wierzchu mnóstwo wiązanek... Ale nie wyglądały na nowe. W środku był jakiś pies... w wiadrze... Nie żywy. Mama stała przy grobie. Hmm... Potem jak wracałam ktoś się mnie pytał czemu byłam na cmentarzu. Strasznie dziwny sen.
Dodano: 2011-01-07 12:25
| Nuta napisał(a): |
[quote:5ecdec9076="Aliss"]...A mnie ostatnio nawiedzajà koszmarki... ![]() |
[/quote:5ecdec9076]
Koszmarki w sensie pajàkòw,powiedzmy ze jestem na takiej wielkiej pajèczej sieci w samym centrum i $cigajà mnie z£e wydarzenia ,zblizajà siè zacie$niajàc okrèg...<blee> nie lubiè takich snòw zw£aszcza ze zbyt czèsto sie powtarzajà ostatnio i czujè siè jak Alice In Wonderlade
Dziwny sen Dodano: 2011-01-07 15:45
czy ktos spróbuje to zinterpretować?
snił mi się pobliski kościół pełen zombie-wyznawców, Chrystus schodził z krzyża, zombiaki urządziły sobie ucztę i ogólnie dobrze się bawiły. po wyjściu z kościoła zauważyłam wielki staw, ktorego nigdy tam nie było. staw pełen czarnej wody (przeczucie mówiło mi, że jest strasznie głęboki), pływały w nim krucyfiksy i beczki, zwłoki i części ciała, a potem weszła do niego taka moja 'znajoma z widzenia', zanurkowała i wypłynęła z czarną maską na twarzy, po czym mnie zjadła. kooonieec.
nigdy wczesniej tak wyraźnie w snach nie widziałam.
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-01-07 15:52
[quote:ed965ca467="Nuta"][quote:ed965ca467="Aliss"]...A mnie ostatnio nawiedzajà koszmarki... ![]() |
[/quote:ed965ca467]
Koszmarki w sensie pajàkòw,powiedzmy ze jestem na takiej wielkiej pajèczej sieci w samym centrum i $cigajà mnie z£e wydarzenia ,zblizajà siè zacie$niajàc okrèg...<blee> nie lubiè takich snòw zw£aszcza ze zbyt czèsto sie powtarzajà ostatnio i czujè siè jak Alice In Wonderlade[/quote:ed965ca467]
No rzeczywiście...takie sny potrafią być męczące i dobijające.W takich chwilach po przebudzeniu dobrze zrobi analiza wszystkiego-czy to było tylko krzywym odzwierciedleniem rzeczywistych wydarzeń,które miały miejsce czy też emocjonalne 'wyładowanie' się.No i po tym najlepiej pomyśleć o pozytywnych,drobnych rzeczach.Niby takie głupie,ale działa.:)