Sny. Strona: 47

Dodano: 2010-09-03 19:30

Mi się snią same głupoty z których nic nie można zrozumiec ale ostatnio(jak pisałem wczesniej) mam sny erotyczne...pocałunki z fajnymi laskami i nawet więcej...

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-09-03 19:31

Z niefajnymi też!

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2010-09-03 19:51

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Też mam często sny erotyczne, ostatnio śniłam, że kochałam się ze znajomym w Karwanie ! Człowiek wstaje taki mimo wszystko zadowolony ... :-]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-09-06 19:40

Mnie się śniło, że mi oko wygniło, ja je mazi, mazi, a tu drugie wyłazi A tak na serio to śnił mi się koniec świata, i to bardzo realistycznie

Dodano: 2010-09-09 01:20

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Chcąc nie chcąc ostatnio śniło mi się, że Nergal był moim ukochanym !

Dodano: 2010-09-30 21:14

Ceiphied napisał(a):
Chcąc nie chcąc ostatnio śniło mi się, że Nergal był moim ukochanym !

Widać za bardzo się przejęłaś

Mnie tam ostatnio same głupoty się śnią, a motyw wojny też bardzo często

Dodano: 2010-09-30 23:10

A mi same lasy się śnią...:)

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-09-30 23:22

W ostatnim śnie jaki pamiętam (z piątku ? soboty ?) przechodziłam z bratem ulicą, obok sklepu dla kibiców. Spojrzałam przez okno do środka i zobaczyłam piłkarza ulubionej drużyny. Weszłam do sklepu i ustawiłam się z innymi ludźmi w kolejkę po autografy.
I takie tam rzeczy z tym związane.

"Music is my power, Music is my life"

Dodano: 2010-09-30 23:44

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

sphinxia napisał(a):
[quote:e8ab95d3df="Ceiphied"]Chcąc nie chcąc ostatnio śniło mi się, że Nergal był moim ukochanym !

Widać za bardzo się przejęłaś

Mnie tam ostatnio same głupoty się śnią, a motyw wojny też bardzo często [/quote:e8ab95d3df]

Przykra sprawa z panem N. ale jakoś nie bardzo ;-]

Mi się przyśniło, że przytachałam z domu wielki kamień na chodnik, który znajdował się kolo placu zabaw . Do środka owego kamienia wchodziły pająki, skorupiaki i dziwnym trafem jedne z nich wisiał nam moim łóżkiem..Pokręcony sen.

Dodano: 2010-10-01 08:23

Mi też ostatnio, same pierdoły się śniły np: że moja kobieta mnie zdradzała i za każdym razem jak wchodziłem do domu to z kimś innym. Natomiast ostatni śniło mi się, że kocham się z dawną koleżanką z klasy( z którą niemam od zakończenia szkoły, źadnego kontaktu). Myślicie że to coś oznacza?

Dodano: 2010-10-01 11:39

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ravenheart napisał(a):
Natomiast ostatni śniło mi się, że kocham się z dawną koleżanką z klasy( z którą niemam od zakończenia szkoły, źadnego kontaktu). Myślicie że to coś oznacza?

Podobała Ci się ?

Dodano: 2010-10-01 12:54

Mi się ostatnio śniło że potrafię czytać ludziom w myślach i przewidywać przyszłe wydarzenia. Ekstra !!!

Dodano: 2010-10-01 13:36

Na początku byłoby ekstra przewidywać przyszłosć i czytać w myslach ale z czasem zmieniłoby się to w koszmar bo nic nie mogłby Cie już zaskoczyć.

Patrz prosto w oczy i czytaj z nich jak z otwartej księgi ...

Dodano: 2010-10-01 20:36

Moje ostatnie sny zaczynają powoli być coraz bardziej rzeczywiste, w sensie, że nawet jak się obudzę, to mam lekkie wrażenie, że to nie był do końca sen.

Ostatnio śniło mi się, że potrafiłem latać, ale byłem coś na wzór demona, na wzór, bo tylko widziałem swoje dłonie, powiedzmy, że mi pilnika brakowało. Latałem w rodzinnym mieście, ale to miasto było opustoszałe, a w centrum znajdowało się stare, wyschnięte szare drzewo. Trochę żałowałem, że się obudziłem.

A tak przy okazji, czy ktoś z Was miał tak, że jak we śnie umieracie, to zamiast się obudzić, sen trwa dalej? Tak jakbyście byli nadal w swoim martwym ciele?

Dodano: 2010-10-01 23:04

GraveTone napisał(a):
A tak przy okazji, czy ktoś z Was miał tak, że jak we śnie umieracie, to zamiast się obudzić, sen trwa dalej? Tak jakbyście byli nadal w swoim martwym ciele?

Miałam 2 sny,które bym zaliczyła do 'nieprzerwanej taśmy' :
-przy pierwszym śniło mi się,że podczas ostrej kłótni z siostrą wyrywa mi serce,jak się obudziłam to cholernie mnie nawalało,musiałam przez 1,5 minuty dochodzić do siebie
-w 2.śnie zaś wpadłam do czarnej dziury i mój krzyk był tak słyszalny,że się obudziłam

A inne sny to były,że poraziłam się prądem lub wpadam w przepaść-ogólnikowo mówiąc jakie były to wrażenia,były one straszne,nie wiem nawet jak je dokładniej opisać.Po prostu strach,trzęsawka ale też ciekawe przeżycie.

Dodano: 2010-10-02 00:28

Nuta napisał(a):

Miałam 2 sny,które bym zaliczyła do 'nieprzerwanej taśmy' :
-przy pierwszym śniło mi się,że podczas ostrej kłótni z siostrą wyrywa mi serce,jak się obudziłam to cholernie mnie nawalało,musiałam przez 1,5 minuty dochodzić do siebie
-w 2.śnie zaś wpadłam do czarnej dziury i mój krzyk był tak słyszalny,że się obudziłam

A inne sny to były,że poraziłam się prądem lub wpadam w przepaść-ogólnikowo mówiąc jakie były to wrażenia,były one straszne,nie wiem nawet jak je dokładniej opisać.Po prostu strach,trzęsawka ale też ciekawe przeżycie.

Chodziło mi bardziej o taki przykład: Powiedzmy, że trwa sen, ale Ty oczywiście o tym nie wiesz. Nagle potrąca Cię samochód, łamiąc Tobie kości i powodując śmierć. W tym momencie, powinnaś się obudzić, ale się nie budzisz. Świat wokół Ciebie nadal trwa we śnie. Tak jakbyś nie mogła uciec z niego. Tak jakby to był, aż trochę boję się użyć tego stwierdzenia, rzeczywisty. Zdażyło Ci się tak kiedyś?

Dodano: 2010-10-02 01:49

Raz tak miałam,że śniło mi się,że ktoś mnie dusił.Chciałam się obudzić,lecz w tamtej chwili 'nie potrafiłam'-straciłam aż oddech i zaczęłam się dusić,na tyle się przeraziłam że walczyłam sama ze sobą,żeby się wybudzić.
Nigdy więcej takich snów.

Dodano: 2010-10-02 02:24 Zmieniono: 2010-10-02 02:27

Wiele koszmarnych snów jest wynikiem nieodpowiednich warunków w miejscu spoczynku, wtedy mózg wytwarza koszmary by zmusić nas do przebudzenia i zmiany tych niewygodnych lub niebiezpiecznych z punktu widzenia organizmu warunków. Pomieszczenie powinno być dobrze przewietrzone a temperatura niezbyt wysoka, wystarczy stosować sie do tych zasad a koszmarne sny powinny zniknąć.

Sny nie muszą być losowe, metodami silnej autosugestii psychicznej połączonej z wizualizacją można wywołać tzw. świadome lub przynajmniej zaprogramowane śnienie gdzie jesteśmy świadomi "we wnętrzu" własnego snu, jest to swoista rzeczywistość wirtualna. Najszybsze efekty można osiągnąć stosując się di zaleceń z książki napisanej przez parę psychologów na podstawie ich doświadczeń i eksperymentów w tym temacie. jest to książka "Panować nad snem" - Keith Harrary, Pamela Weintraub. Zainteresowanym mogę ją przesłać na maila, jest krótka i do opanowania, o wiele bardziej efektywna niż inne podręczniki do "świadomego śnienia", zwiększa też skuteczność w zapamiętywaniu własnych snów.

Dodano: 2010-10-02 10:24

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Pieniądze.. śniło mi się ze byłam w dawnej mojej szkole , na korytarzu podajże na 1 piętrze ,leżały drobne pieniądze... Brałam same 5 zł, czasem 2 , po 50 gr...chowałam do tylej kieszeni od spodni. Zauważyłam również klucze, nie wiedziałam od czego, potem zeszłam z jakąś młodą blondyneczką na parter, miało odbyć się jakieś przedstawienie.

Dodano: 2010-10-02 21:21

Mi się ostatnio śniła moja pani od fizyki xD Że gra z zespole rockowym na gitarze i śpiewa :D To był bardzo fajny sen :D

Dodano: 2010-10-03 12:25

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Miałam erotyczny sen :-]

Dodano: 2010-10-03 16:00

Mi się dziś śniło że zamordowałem mnóstwo osób i na końcu gdy miała mnie złapać policja palnąłem sobie w łeb ostatnią kulą, gdy to zrobiłem we śnie zrobiło się ciemno i się obudziłem.

Dodano: 2010-10-03 16:12

dziś mi się smiło że moja matka wrzuciła ptasznika do klatki mojej koszatniczki po czym ptasznik ją zjadł...

Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych

Dodano: 2010-10-03 20:12

Ja miałem ostatnio sen o końcu świata Konkretnie, to Słońce wybuchło, fajne uczucie było jak się umiera we śnie

Dodano: 2010-10-03 22:52

heh... ja raz we śnie dostałam kosę w żebra od jakiejś tlenionej blondyny i też niby skończyło się smiercią czyt. przebudzeniem

Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech. - I. Kant

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło