Dodano: 2010-07-07 23:03
A mi przedwczoraj się śniło martwe dziecko.Na żywca się jego ciało topiło,a krzyk miało tak przenikliwe,że przez resztę snu trwał.Wydawało mi się nawet,że jego szczątki tak krzyczały.
Dziwny i specyficzny sen.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-07-09 12:23
Niezmiennie koszmary - wypadające zęby, usta pełne krwi i śmierć bliskich. Szczerze mówiąc dawno nie śniłam o czymkolwiek innym.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-07-10 01:21
| Wampgirl napisał(a): |
| Niezmiennie koszmary - wypadające zęby, usta pełne krwi i śmierć bliskich. Szczerze mówiąc dawno nie śniłam o czymkolwiek innym. |
Wypadające zęby we śnie ponoć zwiastują chorobę, a krew też nic miłego, ale nie chcę złorzeczyć
Mnie się śniło, że mi marido przefarbował włosy na ciemno i przyciął je do ramion.
Najlepsze, że tak mi się spodobał w tej fryzurze, że teraz próbuje go namówić do takiej zmiany.
Trudne to jednak, bo nie jest pantoflarzem, czego w takich właśnie momentach zdarza mi się żałować
Dodano: 2010-08-26 19:40
niedawno śniłam , że dostałam prezent, którego nie mogłam zobaczyć ani dotknąć ;///
Dodano: 2010-08-26 22:31
Ja miewam ostatnio takie jakby...erotyczne 
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-08-27 12:56
Miałam kiedyś naprawdę dziwny sen.
Idę sobie drogą, a tu nagle barierki, taśmy policyjne itd, a za nimi coś jakby czarna dziura, mgła, w ogóle nic. I napis na tabliczce: "Koniec świata".
I moje zdziwienie...
LunaMarket.pl
Dodano: 2010-08-27 13:00
łoo bardzosz ciekawy ten sen , ja pamietam, że jak snilam koniec świata to niby po ziemi krązyła wielgachne stopy miażdżące ludzkie głowy ..
. . . Dodano: 2010-08-27 18:25
Dziś mi się śniły powywalane drzewa... Ogromne, stare drzewa... Ludzie biegający i sprzątający to wszystko... Dziury w ziemi... taki piach osypujący się do środka tych dziur... Wszystko było w takich brudno zielono szarych kolorach... Był tam taki niepokój. Śniło mi się, że wpadłam do tej dziury, ale tata mnie wyciągnął... Dziwne to było...
Dodano: 2010-08-27 18:50
Mi się raz sniło ze jechałem tramwajem i Kuba Wojewódzki za mną biegł, goniąc mnie...
Też jakis dzieciak który wyglądał jak pewna postać z Anime "Naruto"
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-08-27 20:50
Ja miałem ostatnio jakiś sen o wiedźmie, która mnie zadźgała, krew się lała strumieniami, a ja za cholerę nie mogłem umrzeć, i tak perfidnie się z niej śmiałem i cieszyłem z jej bezradności, a ona się tak zajebiście bulwersowała, że aż się obudziłem
Dodano: 2010-08-27 21:17
Mi się zawsze śniło jak byłam mała że jadę samochodem albo płynę statkiem z jakimiś ludźmi, albo sama i zawsze rozbijałam wszystkie pojazdy... i ta ja zawsze byłam kierowcą :D Czasem mi się śniła kiedyś szkoła... schody zapadające się gdy się stanęło... Hmm... Raz mi się śniło, że się obudziłam i w domu była woda... i pływałam po domu. Fajny ten temat o snach :D
Dodano: 2010-08-27 22:06
3 dni temu śniła mi się powódż.W deszczowy chłodny dzień przechadzałam sobie przez drewniany duży most,wokół brygada ratunkowa niosąca ludzi na noszach,gdzieś tam dalej terenówki wojskowe[?] koło mnie przejeżdżały,a gdzieś jeszcze w oddali odbywała się rekrutacja młodych ochotników WOPR.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dziwne sny... Dodano: 2010-08-27 23:04
Ja miałam sen, o tym jak zmarła osoba łapie mnie za ręke i mówi JA NIE ODESZŁAM... a pózniej, że ja z grobu wykopano i się darła, że jej spokoju nie dajemy....
Dodano: 2010-08-29 11:01
Przyśniło mi się,że dostałam od kolegi wielkie akwarium ze złota rybką.
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-08-29 13:31
| Demonika napisał(a): |
| Mi się zawsze śniło jak byłam mała że jadę samochodem albo płynę statkiem z jakimiś ludźmi, albo sama i zawsze rozbijałam wszystkie pojazdy... i ta ja zawsze byłam kierowcą :D |
mi się czasem śni, że jadę samochodem, albo próbuję zaparkować i mi hamulce nie działają.
Zawsze w coś przywalę
.
(na szczęście jeszcze żaden nie był proroczy :D)
"Music is my power, Music is my life"
Dodano: 2010-08-29 15:18
A mi się dziś przyśniło, że mnie znajomi ze studiów okradli ;/
Dodano: 2010-08-29 18:24
Mi się wczoraj śniło, że chodziłam taka strasznie zła... nie wiem czemu... i w końcu zaczęłam kogoś bić o.O a jego to w ogóle nie bolało... a ja z całej siły waliłam... Dziwne to było... O.o Po pierwsze nie jest moim zwyczajem chodzenie i nawalanie ludzi... a po drugie... czemu oni nie czuli bólu... Hmm...
Dodano: 2010-09-03 08:57
Przysnił mi się kumpel z podstawówki, którego to bardzo nie lubiałam niegdyś. A w śnie kupiłam mu pasek do spodni, o mu z tyłka zlatywały
Dodano: 2010-09-03 11:24
A mi dziś olbrzymie robaki, które znajdowały się w moim domu.
Dodano: 2010-09-03 14:40
A mnie się śniła III wojna światowa i że znowu Niemcy ją wywołali. Byłem akurat w Łodzi kiedy zaczęły spadać bomby, a później się obudziłem bo zadzwonił budzik... szkoda, marzę o wojnie od 2 lat ;/
Aetas dulcissima adulescentia est
Dodano: 2010-09-03 14:56
Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą 
.
Dodano: 2010-09-03 16:37 Zmieniono: 2010-09-03 16:37
No, lepiej niż na platformie.
Uhuh.
Mi sie śniło że byłam w psychiatryku. Brrr. Nie chciałabym nigdy tam trafić.
Nie załamuj się. Załam innych.
Dodano: 2010-09-03 16:54
| Harlequin napisał(a): |
Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą ![]() |
No żołd całkiem niezły :) tylko taka wojna to nie wojna.... bez totalnej rozwałki trupów i makabry milionów istnień wojna powinna nazywać się nieporozumieniem państw rywalizujących. No i tam każdy za wroga, wywieźli by mnie jeszcze nim opróżniłbym pierwszy magazynek.
Afganistan to jak wielka strzelnica i w głowę łatwiej trafić bo arafatki noszą :)
Aetas dulcissima adulescentia est
Dodano: 2010-09-03 17:22
| Harlequin napisał(a): |
Trzeba było isc na zawodowego żołnierza i do Afganistanu śmigac, podobno niezle płacą ![]() |
Kuzyn tam robił, kasa zajebista ! Też kiedyś mi się wojna śniła, ale nic ciekawego ;-]