Sny. Strona: 44

Dodano: 2010-05-15 20:58

Nie no,fajny sen :D
Kiedyś w śnie też zrobiłam miazgę,tylko że z własnej siostry-śniło mi się,że po zażartej kłótni z nią chwyciłam duży nóż w dłoń i dżgałam nim siostrę tak,że kawałki kości,flaki i krew fruwały wszędzie,ale i tak dalej dżgałam gadzinę

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-05-16 11:18

Dzisiaj we śnie śmigałem na deskorolce Zajebiście było, zwłaszcza, że nie jeździłem już ze 2 lata

. Dodano: 2010-05-16 11:35

A jakiej muzyki słuchacie podczas snu ? Ja preferuję Dark Ambient .

. Dodano: 2010-05-16 12:06

shagi666 napisał(a):

Hm,mogę tu powiedzieć,że szeroko pojęty gotyk[przyznam się,nie potrafię wymienić jego podgatunków,dlatego podaję ogólnikowo]-do snu idealnie pasuje,heheh.

Dodano: 2010-05-16 13:04

Ja tam zasnę przy każdym rodzaju metalu czy rocka, więc mi tam obojętnie

Dodano: 2010-05-16 13:25

A ja jesli nawet zasne przy muzyce/filmie to potem budze sie bo mi to przeszadza i zanim sie wybudze to nie wiem o co kaman\

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

. Dodano: 2010-05-16 20:23

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

shagi666 napisał(a):

Gdy śpie to nie słysze co gra w uszach ;]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

. Dodano: 2010-05-23 16:23

shagi666 napisał(a):

Ścieżka dźwiękowa z Silent Hill (Akira Yamaoka), usypia i wyłącza stres dnia powszedniego.
Z reguły mam ryjące beret sny, począwszy od walki z rzeszą zombie, błądzenia po nietypowych miejscach,kończąc na gadających psach i pokojach bez ścian.

Im dalej w las, tym ciemniej.

Dodano: 2010-05-23 21:25

Ostatnio do spania zacząłem sobie puszczać 'Requiem for a dream' zajebista nuta

Dodano: 2010-05-23 21:36

coś temat się ostatnio rozmywa :) nie jest on o muzyce do snu, czy podczas snu,ale o naszych snach,to tak dla przypomnienia

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-05-23 22:04

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

A więc co Ci sie śniło ?

Dodano: 2010-05-23 22:13

śniło wam się taka chwila albo miejsce w rzeczywistości że kiedyś tu byłem i to widziałem.

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Dodano: 2010-05-23 22:23

No w sumie ja takie deja vu miałem parę razy

Dodano: 2010-05-24 09:01

przysnił mi się nocny klub, w którym zarówno kobiety i mężczyźni ubrani byli w gorsety i kiecki do ziemi

Dodano: 2010-05-30 09:00

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Przyśniła mi się powódź. Wszędzie było mnóstwo wody, pozalewane szkoły, garaże, ulice i to wszystko wydarzyło się w moim mieście. Ludzie przychodzili do naszego domu żeby się schronić przed wielka falą. Obserwowałam stan wody w rzece... Heh, dla mnie to był tylko sen, a dla innych realna tragedia.

Dodano: 2010-05-30 18:45

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

ja mam zazwyczaj twardy sen a jak mi coś się śni to jest to...straszne tak bardzo że żygać się chce choćprzez sen jest to...przyjemne

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2010-05-30 21:05

Mi się dziś przyśniła kolejna kłótnia z mym chłopakiem,że od niego w końcu uciekam,ale on mnie zatrzymuje,bierze mnie na ręce i wszystko sobie wyjaśniamy po czym on za niektóre wyskoki mnie przeprasza.

Dodano: 2010-05-30 23:23

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Coraz częściej nie pamiętam co mi się śni. Przyczyna? wydaje mi się, że za krótko śpię.

Dodano: 2010-05-31 06:39

Dzisiaj mi się śniło, że z kolegami założyliśmy zespół metalowy szkoda, że to był tylko sen

Dodano: 2010-05-31 12:20

Nie cierpię, kiedy śni mi się alternatywna wersja dnia poprzedniego, bo rano już sama nie wiem, co się wydarzyło naprawdę.

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dodano: 2010-05-31 14:25

a mi sie sniła moja siostra która chciała zjesc kurczaka ;D tylko ze za kazdym razem jak ktos jej dał tego kurczaka spadał jej z talerza.. i tak pare razy pod rząd..
w koncu szła korytarzem pustym z tą nogą kurczakową taka zadowolona ze ją zje. i nagle jakis gosc wyszedł z drzwi i tymi drzwiami ją... a kurczak na podłagę ;D biedna płakała jak cholera ;D

Dodano: 2010-06-01 10:47

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Miałam ciekawy sen. Śniło mi się ,że byłam w swoim, nawiedzonym domu. Nie wiem dlaczego miałam kota w domu, bo ich nie lubię ;]Kot był opętany,dziwnie miauczał, łaził po firance , był we krwi, firanka też nie była czysta, krew napływała od lewej strony kąta pokoju.Ściana pryskała biała farbą :D przesuwały się przedmioty,..na końcu snu, okazało się ze to był film i wyszłam z gabinetu z reżyserem, na dworze padał deszcz. Podsumowując - Podobał mi się :]

Dodano: 2010-06-01 10:53

Haha no to niezłą schizę miałaś mi się dzisiaj śniło, że robiłem jakiemuś chłopkowi tatuaż i go niechcący spierniczyłem i ten osobnik baaaaaaardzooooo się wkurzył, przez co musiałem uciekać, ale wiecie jak to jest jak się w snach biega ;D

Dodano: 2010-06-01 15:42

hmm ostatnio miałem zryty sen. W sumie nie pamiętam wszystkich szczegółów ale przejdę do rzeczy. W śnie przeżywam normalny dzień tyg.(od pon. do pt.). Wstaje z rana tutaj wszystko normalnie, w szkole też nic się nie dzieje. Tylko ze jak wracam ze szkoły to na oku siada mi pająk. zaraz po tym jak go zrzuciłem to do końca snu nie mogłem otworzyć tego oka... Jak się obudziłem byłem trochę zdziwiony tym snem.

Dodano: 2010-06-14 10:14

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Przyśniło mi się, że chciał mnie zabić sąsiad z 3 pietra. Schowałam się do zsypu a on i tak mnie zauważył. Miał takie świecące oczy.. Gdy miał przechodzić do setna sprawy, zaczęłam z nim rozmawiać i miałam na celu załagodzić sytuacje. Jedyne co zrobił to obsypał mnie robakami które wbijały się w skórę i to było bolesne. Koniec ! ;-D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło