Wysłany: 2006-11-22 12:49
He he, a widziałaś moje? ;P\
"kolega z za granicy..." <mamrocze pod nosem nadąsana>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-22 13:26
:twisted: Zapamiętam. 
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-22 13:54
<ściana>
Wysłany: 2006-11-22 17:45
Hehe moim zadniem na pewno. Ja mam to i to. Nieciekawe połączenie. Jeszcze trochę i zrobię coś głupiego...
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-22 17:50
Świrowatość doskonale łączy się z dołem..lecz to od chwili zależy :D
Wysłany: 2006-11-22 18:03
[quote:8a51d8481e="Nightcreature"]Hehe moim zadniem na pewno. Ja mam to i to. Nieciekawe połączenie. Jeszcze trochę i zrobię coś głupiego...[/quote:8a51d8481e]
Nie, nie zrobisz nic głupiego, wybacz, ale od robienia głupich rzeczy ja tu jestem. Na razie jeszcze się powstrzymuję, ale jak sie coś nie zmieni, to nie wiem na jak długo...
Wysłany: 2006-11-22 18:07
A jakich głupich rzeczach tu mowa ? Bo nie dokladnie wiem co macie na mysli..
Ja ostatnio jak mam doła to biore odtwarzacz mp3 , siedze w szafie i rozkoszuję sie muzyka .. trochę pomaga ...
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-23 10:55
O zbyt głupich, by je wymieniać, ale mam nadzieję, że niekt nie wprowadził myśli w czym (ja jestem z siebie dumna, bo byłam grzeczniutka:D), takich, które się robi, gdy niewiele może pomóc,a przynajmniej tak sie człowiekowi wydaje, w każdym razie już muzyka nie nic nie daje...
A sposób na doła? Pogadać z XAOSem. 
Wysłany: 2006-11-23 17:13
A ja cały dzień nic nie robię... Tylko posprzątałem trochę. Szkołę olałem dzisiaj ale jutro muszę iść. Ogólnie cały dzisiejszy dzień jest okropny. Robię się nieprzyjemny wobec innych i momentami chyba nawet agresywny ale to już na szczęście tylko wobec siebie . Niedobrze... Na razie jeszcze potrafię to w sobie stłumić ale ten ładunek niespożytkowanej energii kiedyś będzie chciał sie uwolnić. W końcu mogę nie wytrzymać i jednak zrobić cos głupiego. 
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-23 18:21
[color=violet:9973ac651b]Założeniem tematu było to, żebyście mogli podzielić sie ze soba swoimi sposobami na walkę ze złym nastrojem, a nie podniecanie się kto jest w większym dołku i wypłakiwanie się na publicznym forum. Ryczcie w domu w poduszkę. Temat uważam za zamknięty.
tutaj możecie teraz ryczeć:http://darkplanet.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=958&sid=5e55aa2cc5ebb09f0f55749127d79f1a[/color:9973ac651b]
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."