Wysłany: 2006-11-20 19:07
Przytulilabym teraz kogos
bo juz totalnie stracilam humor...
wszystko jest nie tak...
Wysłany: 2006-11-20 19:25
Przytuliłabym Cię teraz, gdybym mogła... Jestem mentalnie z Tobą... mrrrau <tuli>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 19:27
To mnie mozesz jak chcesz:D Mnie znowu dopada deprecha i już nie wiem co zrobić. Nie boli aż tak bardzo ale sam fakt że mnie to trzyma już ponad rok. Zmieniają się tylko powody ale ciagle coś boli... 
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-20 20:49
Nightcreature pomysl tylko, jak bedziesz sie cieszyc, kiedy te wszystkie klopoty ustana... "Najpiekniejszy jest usmiech tego, ktory przezyl najwiecej". Kazdy klopot ma jakis sens i cos nam daje. Moze z poczatku tego nie widzisz, ale z perspektywy czasu na pewno zobaczysz
3maj sie cieplutko :) Endra Ty tez :*
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Wysłany: 2006-11-20 21:29 Zmieniony: 2006-11-20 22:06
Dobra, tym razem ja idę się wieszać, przyjechała moja matka i wcale nie dlatego, żę się tak za mną stęskniła...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-20 21:30
Niestety nigdy nie będzie tak że wszystkie kłopoty ustaną. Obojętnie jak piękny będzie dzień czy jak bardzo wszyscy będą uśmiechnięci, zawsze coś popsuje to wszystko. <= Kiedy mam deprechę tak właśnie wygląda mój „życiopogląd”…lecz czasem już nie wiem czy to wydumanie mojego wychodzącego na wierzch pesymizmu czy taki chwilowy stan. Cokolwiek by się stało zawsze jakoś sobie z deprechą radziłem i chyba będę nadal radzić. Czasem są to środki które są wręcz oczywiste lecz czasem jest to tak samo tajemnicze jak powód owej deprechy.
Wysłany: 2006-11-20 22:20
Na Vampiriadę nie będę mogła pójść, przyjechała moja matka ( o zgrozo!) <- to najgorsze, co mi się może przytrafić, nic na to nie poradzę, ale wyrządziła i wyrządza mi tyle złego, tak mnie denerwuje, drażni, obrzydza... Nie potrafię nad tym panować, gdy ona jest obok
net mi nawala (jak zwykle, gdy się denerwuję), osobie, na której mi zależy, nie zależy na mnie, jestem chora... Czy tyle wystarczy żeby złapać doła? To ja na złość światu nie złapię deprechy! Ha!
Wysłany: 2006-11-20 22:38
Morgana, Nightcreature, SAmy
Dziekuje! Dobrze jest wiedziec, ze kiedy jest zle sa jeszcze na ty swiecie jakies bratnie duszyczki ^^ Tulam, Buziam itd cala trojeczke :****
ooo a dol przeszedl :D
Wysłany: 2006-11-20 22:45
[quote:cf31c7bc80="Morgana"]Na Vampiriadę nie będę mogła pójść, przyjechała moja matka ( o zgrozo!) <- to najgorsze, co mi się może przytrafić, nic na to nie poradzę, ale wyrządziła i wyrządza mi tyle złego, tak mnie denerwuje, drażni, obrzydza... Nie potrafię nad tym panować, gdy ona jest obok
net mi nawala (jak zwykle, gdy się denerwuję), osobie, na której mi zależy, nie zależy na mnie, jestem chora... Czy tyle wystarczy żeby złapać doła? To ja na złość światu nie złapię deprechy! Ha![/quote:cf31c7bc80]
-to pojdziesz na koljena Vampiriade!
-mama niedlugo wyjedzie... co ona takiego Ci robi ..?
-net to mi ostatnio tydzien prawie nie chodzil ale teraz jest juz dobrze u Ciebie bbdzie tak samo..:*
-"osobie, na której mi zależy, nie zależy na mnie" no patrz to tak jak u mnie
-2 tyg sie kurowalam i wyzdrowialam :d jak chcesz to sie Toba zaoopiekuje i sie szybciutko wyleczysz ^^ :*
Widzisz jak szybko rowiazlam wirtualnie TWoje problemy kochana?
8)
Wysłany: 2006-11-20 22:58
Nie rozwiązałaś, tylko powiedziałaś, że niedługo same się rozwiążą - co nie koniecznie musi się stać, jelsi mojej matce się uda to, co próbuje zrobić, ale może nie będę krakać... I tak dzięki! Przykedź się mną zaopiekować! Przyjedź! To już na pewno i bez względu na wszystko nie będę mieć doła! Ale i tak nie mam... Tylko nie jest mi też dobrze...
Endra, zbiorowe przytulanko? :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 23:07
Do Ciebie Morgano zawsze przyjade!! :*
Bede sie Toba opiekowac, robic herbatke, czytac ksiazeczki i dawac Ci ciasteczka ^^ :**
Na razie mamy czworokacik :twisted: Proponujesz kogos jeszcze Morgano...? 8)
Ps.Genialny sposob na depresje ! Te czworokaciki itd :twisted:
Wysłany: 2006-11-20 23:51
Czworokącik? Wiesz, ja jestem już po słowie, nazwijmy to inaczej, by moja narzeczzona sobie czegoś nie pomyślała dziwnego.
Ale czy proponuję jeszcze kogoś? O tak! Wszystkich, którzy się na tym forum wypowiadali, a w szczególności Nareę!
Wysłany: 2006-11-21 00:29
Mi teraz by się cokolwiek przydało, ale jak sex, to nie grupowy, ale z... jedną konkretną osobą. Nie mam doła, jestem zrozpaczona, rozdrażniona, smutna. To wszystko. (podziękowania do mojej biolofocznej rodziny)
Wysłany: 2006-11-21 01:01
dziekuje...mam nadzieję, ze mi szybko przejdzie, chociaż to zależy jeszcze od tego, jak sprawy się potoczą...
Wysłany: 2006-11-21 05:27
Jeju... Nie widzialam, ze az tak bardzo wkreci Was moja propozyca 8)
Dobra bierzemy Nareę :twisted:
Wysłany: 2006-11-21 07:38
Mrrr!
Słyszysz, moja droga narzeczeona? Czekamy naCiebie!
Wysłany: 2006-11-21 13:39
Narea chyba nam zaginela 
Wysłany: 2006-11-21 13:42
Och, coś ty,mentalnie jest z nami! A fizycznie powinna dzisiaj już do nas wrócić... Chyba nie znalazła sobie jakiejś rosjanki, która by była lepsza ode mnie, w ramach akcji: "sposób na doła", co?
Wysłany: 2006-11-21 14:33
Na pewno nie znalazla. Morgano, Ty jestes lepsza narzyczona od kazdej rosjanki, ukrainki itd. jakie mogla spotkac i na 100 % nie wymieni Cie na lepszy model 8)
Wysłany: 2006-11-21 14:41
Dzięki, słońce! Normalnie bym Cię ucałowała, ale potem znowu będzie: "gdy kotha nie ma...", wiec tylko niewinny uścisj...
Heh, dzięki Tobie na chwilę mi się humorek poprawił, ale potem wlazła z hukiem moje siostra i cały czar prysł. Jak ja bym chiała wreszcie się od tego wszystkiego uwolnić!