Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Reggae. Strona: 7

Wysłany: 2007-01-05 00:54 Zmieniony: 2007-01-05 16:58

[b:8032431d4c]Daab?![/b:8032431d4c] Ja! Ja! <odskakuje> Nie wiem jak, ale ja chcem, ja muszem! <błyszczące oczka>

Tylko o jednym? Nie nie, o jednej. (:* buziaczek, słodka narzeczona)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-05 14:00

Fajowsko się Wam zapowiada WOŚP tylko pozazdrościć :D
A słyszał ktos kiedyś o zaspole Dubska???

Wysłany: 2007-01-06 15:19

To wpadaj Nareo ^^ wejście jest za co łaska!
A Dubska ja uwielbiam :D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2007-01-06 16:29

Jeeeej, jakbym chiała pujść na ten koncert... Ale pewnie nic na pragnieniach się skończy.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-06 18:40

Oj a ja bym chciała znów w góry pojechać :)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2007-01-06 21:28

Oj ciągnie :) zwłaszcza że tam jest fesiwal Ręką dzieło :D a pozatym zawsze mi się Zabrać plecak i jechadź w góry czy na Mazury znaleźć tam chałpe kupić ją, postawić przed nią dwa drewniane anioły i zasadzić lawendemarzyło coś takiego...

A by nie offtopować to piosenka na której pkt mam świra od Wigilli :P

Idę z głową w chmurach, nie wiem skąd i gdzie
nikt mnie nie zatrzyma, nie ogladam się
wiatr unosi w górę, wiatr unosi tak
wiatr porywa mocno, łapię go za frak

Hej zamyślone głowy, nie chcę z wami walczyć
Mówicie mi, że jestem winny,
bo naruszam waszą przestrzeń powietrzną

Tam gdzie droga kręta, tam gdzie bagno jest
Gdzie droga zamknięta, tam pojawia się
Wolnośc będzie górą, przezwycięży strach
Obawę przed nieznanym, radość będzie w nas

Hej zamyślone głowy, nie chcę z wami walczyć
Mówicie mi, że jestem winny,
bo naruszam waszą przestrzeń powietrzną

[/list]

Wysłany: 2007-01-07 11:18

8O to ja Ci tak zazdroszcze!!!!!!Wybieram się na ten festiwal od tylu lat, ale ciągle brak mi funduszy!

Wysłany: 2007-01-09 18:49

Chlip z kąd ja to znam.... w niedziele miałam szaleć na Wośpie, ale muszę siedzieć w domu i się uczyć!A takie cuda miały grać

Wysłany: 2007-01-09 23:41

FAFAL (Matuzalem)
FAFAL
Piekary Śląskie

Na Habakuku byłem chyba 2 lata temu w Gliwicach z kobitą i niechce słysze o koncercie tej kapeli bleeeee i o babie też aż mnie ciary przechodzą . Ale musze sie przyznac że Lubie habakuka i na sylwku o ile mi donieśli znajomi że przez dwie godziny stepowałem w rytm habakuka No cóż człowiek pijany to sie nieprzejmuje :P hehehehe Tylko niemiejcie mi za złe tej wypowiedzi !!! No sory co złego to nie ja ;]

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-10 22:27

To co dziewczyny zabijamy go czy nie? :wink:

Wysłany: 2007-01-10 22:46

[quote:d1c20909ed="VampirePandora"]To co dziewczyny zabijamy go czy nie? :wink:[/quote:d1c20909ed]
Taką sztukę Vampirko oszczędzimy :wink:

Wysłany: 2007-01-11 16:05

FAFAL (Matuzalem)
FAFAL
Piekary Śląskie

o kurde dziekuje wasze królewskie mości za oszczedzenie mnie i mojego podłego życia w celibacie HAHAHAHAHAHA A tak naprawde to plany sie pozmieniały i jednak bede w spodku od 10 00 do 12 00 lub 13 00 potem wsiadam w bus przemieszczam sie do Rudy śląskiej i jestem na koncercie Cree (Gidzina 15 00 zaczynają) po koncercie Cree udaje sie busem do Gliwic i gwiazda całego dnia ACID DRINKERSSSSSSSS :) i tak mi zleci cały WOśP :)

Wysłany: 2007-01-11 19:59

FAFAL (Matuzalem)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:1d89088be4="Narea"]oszczędzamy ale tylko dlatego że jesteś naszym "rodzynkiem" :lol: :wink: kurna, jak nie Cree to Aicid.... Ty to masz szczęście....[/quote:1d89088be4]
Sie mieszka na ślasku nie :P hehehehe i słychajta kobito dodam wiecej bo własnie sie dowiedziałem jeszcze mnie czeka w niedziele Gang Olsena i KAPELA. Aż sie boje tego dnia prawie jak woodstock tylko trzeba sie przemieszczać :P a co jest dobre w trakcie podróży?? każdy to wie no nie :P bardzo dobre piwko ;] hihihihih i co to za rodzynek zaniedługo bede jakimąś pomarańczka albo innym owocem hehehe FAFAł jestem a nie tam jakiś rodzynek :P hihihihihihiihi i sie bawić trzeba a nie siedzieć na dupsku w domu nO I TO WSZYSTKO CHYBA HEHEHEHEHEHEHEHE

Wysłany: 2007-01-11 23:05

Wiesz jak Ci zazdroszcze? :cry:
Ja biedna muszę w domu siedzieć i się uczyć do sesji, ale sobie postanowiłam że po niej szaleje!!!
Fajka wodna, koncerty, imprezy i ogólnie 3 kolorowo!

Wysłany: 2007-01-12 00:02

FAFAL (Matuzalem)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:d63f336c60="VampirePandora"]Wiesz jak Ci zazdroszcze? :cry:
Ja biedna muszę w domu siedzieć i się uczyć do sesji, ale sobie postanowiłam że po niej szaleje!!!
Fajka wodna, koncerty, imprezy i ogólnie 3 kolorowo![/quote:d63f336c60]
życze udanej sesji i potem udanych tych fajek wodnych i innych gadżetów Tylko pamietaj ...!!! Zero gorzoły hehehhehehehehehehehe BEZ SENSU!!!
Kolorowo... hmmm fajnie kurde u mnie to non stop szaro jakoś przychodze z roboty myje sie jem pierdolne pare postów tu na forum zgadam sie co do planów na wieczór i preferowanych alkoholi na ten wieczór, potem bus do miejsca spożycia , spożycie alkoholu lub (jak mam kaca) piwa Podkreślam dla mnie piwo to nie alkohol tylko dobry soczek chmielowy. Potem powród do domu znów pare postów żeby było ciekawie i spać. A gdzie tu te kolory hehehe Może ja w jakich okularach powinienem chodzić kolorowych :P heheheheh a co do tych koncertów to powiem ci na twoim mijscu wyrwałbym sie w cholere od zeszytów książek i innych dupereli i poszedł sie rozerwać na ta okolicznośc :D:D:D:D

Wysłany: 2007-01-12 11:04

No tak ale jak każdy pierwszoroczny jak to mówi mój kolega jetem "przewrażliwiona":P
Co do monotonni to myśle że można jej jakoś zaradzić. Trzeba tylko odpowiednie drzwiczki znaleźć w sobie.

Wysłany: 2007-01-12 13:20

FAFAL (Matuzalem)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:99d9aa7827="VampirePandora"]
Co do monotonni to myśle że można jej jakoś zaradzić. Trzeba tylko odpowiednie drzwiczki znaleźć w sobie. [/quote:99d9aa7827]

Piękniee napisane naprawde pięknie

Wysłany: 2007-01-12 18:07

A nie da się jakoś połączyć?:>

Wysłany: 2007-01-13 18:21

A ja cały dzionek na recepcyjce słucham sobie reggae nutki :D :D :D
Nastrój wyśmienity gwarantowany :D

Wysłany: 2007-01-13 21:09

Mnie ostatnio odstresowuje wspaniale Culcha Candela :D oj a szczególnie Next Generation :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło