Wysłany: 2006-10-07 17:54
[size=18:9e7f214f0e][color=red:9e7f214f0e]Super!!! VampirePandora:D
A odpisał CI coś???
Normalnie pobujała bym się w rytm reggae muzyki.....A tu w pracy trzeba siedzieć
[/color:9e7f214f0e][/size:9e7f214f0e]
Wysłany: 2006-10-07 18:09
Jeszcze nic
ale jak dostane jakąś odpowiedź napiszę zaraz. :) Mam nadzieje że to wypali bo to chyba byłoby dobre rozwiązanie
Jakby co to napiszcie też coś do naszego szefostwa :)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-10-07 18:52
Trzymaj rękę na pulsie :D
Tez cos kliknę w tej sprawce do władz wyższych :) ....
Wysłany: 2006-10-07 19:44
hohohohohohooo.... widze że nie siedzicie z założonymi rękami i coś kombinujcie w tym kierunku... podziwiam ......... RESPECT :D :D :D
Wysłany: 2006-10-08 09:05
Pewnie moja droga Dark Mono :wink: ale jakby co liczymy także na Twoją pomoc. Bo odpowiedzi od szefostwa, ani widu ani słychu, ale było zgromadzenie wczoraj to może coś się okaże. :twisted:
A tak wogóle!!!Ma może ktoś z Was muzyke zespołu [size=18:7bf105377b]Kultura de Natura[/size:7bf105377b]? Kupiłam ostatnio gazete Free Colours i na dołączonej tam płytce była ich jedna piosenka i się zachwyciłam. Szukałam w necie i znalazłam kolejną piosenke, ale tylko jedną i się w nich zakochałam!!!
Ma może ktoś coś ich?(ale nie po polsku zdanie :P)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-10-08 10:07
Ja teraz słucham Boba
a podałabyś linka do tego radia?Z chęcią posłucham...Dobra a teraz się przyznaj czemu Cię boli głowa?:D
Wysłany: 2006-10-08 14:28
[quote:b26afae0fd="VampirePandora"]A tak wogóle!!!Ma może ktoś z Was muzyke zespołu [size=18:b26afae0fd]Kultura de Natura[/size:b26afae0fd]? Kupiłam ostatnio gazete Free Colours i na dołączonej tam płytce była ich jedna piosenka i się zachwyciłam. Szukałam w necie i znalazłam kolejną piosenke, ale tylko jedną i się w nich zakochałam!!!
Ma może ktoś coś ich?(ale nie po polsku zdanie :P)[/quote:b26afae0fd]
Poszukałem sobie i znalazłem 3 kawałki na Bearshare. Całkiem pozytywne
Więcej utworów można posłuchać na ich stronie http://www.kdn.pl. Nie da się ich ściągnąc bezpośrednio, ale jest sposób, jak już się załadują można je znaleźć w katalogu tymczasowym przeglądarki
Kawałek "What am I" roxxx :twisted:
Wysłany: 2006-11-25 10:45
Ja sobię teraz słucham Jah Meek'a :)
aa i już odpływam i już mnie nie ma!Oglądałam ostatnio jakiś program o rasta. Super!Przez chwile poczułam tamtejszy wiatr i byłam tam a nie w coprawda słonecznym Sosnowcu.
I jeszcze Wam jedno powiem!Sosnowiec jest rasta! Dlaczemu?:D Bo idę sobie a tu płot w przedszkolu jest pomalowany na znane nam kolory.
i wogóle papryka też jest rasta :P
Wysłany: 2006-11-25 17:49
Światła na skrzyżowaniach też
A ja katuję dramenbejsowy mix regowego kawałka - Chase the devil Maxa Romeo :) Niezłe..
Wysłany: 2006-11-25 17:50
O właśnie!!!Dziękuje za muzyczke!Jest genialna i piękna!!!Strasznie się Pandorci podoba ^^
Wysłany: 2006-11-26 18:05
A u mnie dziś rządzi Gentleman i album "Journey to Jah". Piękna sprawa :)
Wysłany: 2006-11-27 17:44
A ja jeszcze dodam Culha candela mrau ^^ a w środę chyba idę na Indiosów :D
Wysłany: 2006-11-27 20:17
Jak się uda to porobie zdięcia i powysyłam :)
Wysłany: 2006-11-28 01:21
Oj... kurcze kurcze.... Ja ze Strzalikiem 9 grudnia próbujemy sie wybrać na koncercik VAVAMUFFIN.... ciekawa jestem czy to dojdzie do skutku znając życie..... hmmmmmmmm..............
Wysłany: 2006-11-28 18:25
Łooo a jak to planujesz zrobić?:>
Wysłany: 2006-11-28 18:48
Czerwone, zółte i zielone lampki, szklane bluby zamiast bombek i liście zamiast sianka pod obrusem 
Wysłany: 2006-11-28 21:35
I ja chce Mikołaja z dredami (na brodzie też może mieć dredy:D)
Wysłany: 2006-11-28 23:16
Robimy święta w stylu reagge? Super. :D Tylko jeszcze odzyskam mój kochany bęben i żaden Mikołaj mi nie straszny. :twisted:
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-29 09:00
Święta w stylu reggae- niezły pomysł- pośpiewamy kolędy na nutkę reggae :D
DarkMono mam nadzieję, że jakoś nam wypali ten wypad na Vavamuffin- pamiętasz jak się gibałyśmy na Woodstocku :wink: zrobimy powtórkę :!:
Wysłany: 2006-11-29 18:55
Akurat kolendy w tych rytmach by całkiem pasowały - w końcu ogólnie najlepsze piosenki religijne to właśnie reagge (może wyjąwszy na prawdę piękne, wzniosłe utwory). I atmosera radości ściśle wiąże się z Bożym Narodzeniem. 
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"