Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Reggae. Strona: 5

Wysłany: 2006-12-01 23:51

[quote:51d544c8df="VampirePandora"]Też tak masz Morganko droga że gdy słucasz tej muzyki wszystko wydaje się być łatwiejsze?[/quote:51d544c8df]

Zależy... Jeśli słucham z kimś, to zdecydowanie tak! :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-02 11:07

Już zaraz będę ściągać...Oj pragne ostatnio jakiegoś nowego reggae.
A najbardziej Instytutu Koloru i Kultury de Natury...
Mam nadzieje że jakaś fajna CD będzie dołączona do Free Colours. :twisted:

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-12-03 10:45

Ja bym chciała iść na Jamajskie Mikołajki ale muszę wtedy jechadź z uczelni do Wisły....Chyba że pójdę zaraz po powrocie :twisted:

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-12-03 18:06

Reggae i jajecznica....:D

Wysłany: 2006-12-03 19:04

I pomidorem by było już Jamajsko :D
Hmmm ja znowu spyne zespołem ma ktoś może Natanaela?:D

Wysłany: 2006-12-04 15:20

Powiem Ci moją opinie jak ten album tylko mi się dokońca zassa. :twisted:

Wysłany: 2006-12-04 18:57

Mam narazie tylko jednego songa :) zainteresowana?:)

Wysłany: 2006-12-05 11:42

Mi też Pandorko :D

Wysłany: 2006-12-05 17:47

Nareczko ja ale dzisiaj bo jutro nie ma mnie na gg :cry:

Wysłany: 2006-12-05 20:36

Ja! Ja! Narea, nie zapomniej o mnie!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-05 20:54

I ja i ja ^^ jutro dostaniecie wszystkie reggae'owy prezencik od Pandorci :)

Wysłany: 2006-12-05 21:08

Kochana jesteś! :**********************************************************

Wysłany: 2006-12-06 14:00

Sprawdzajcie moje drogie skrzynke na DP i miłego słuchania

Wysłany: 2006-12-06 14:10

Właśnie załączyłam sobie Drugą Stronę Lustra i troszkę pozytywniej się zrobiło:)a co macie ciekawego co powinnam posłuchać? :wink:

Wysłany: 2006-12-06 20:05

Oj Nareo ^^ nie słodź mi tak bo się czerwienie :)
Mirtha polecam Ci Natanaela :)

Wysłany: 2006-12-07 15:21

:) dzięki nie omieszkam tego poszukać w najbliższym czasie, na pewno jest czego szukać :wink:

Wysłany: 2006-12-07 16:17

A ja po ostatnim formacie, nie mogę wogóle ściągnąć Izraela...

Wysłany: 2006-12-07 20:55

Popieram :)

Wysłany: 2006-12-08 09:02

Mam Izrael - 1991, Biada Biada Biada, Życie Jak Muzyka (Live '93), chętnie coś komus powysyłam, tylko nie wiem jak. XD Coś mam problemy z ptsyłaniem utworów muzycznych, ale mogę jakąś piosenkę dać przez gg (jak wrócę po weejendzie), jakby ktoś chiał.

Ogólnie Izrael to jeden z moich ulubieńców. :) Po Daab - zapadł mi kiedyś w pamięci kawałek : "daj się ponieś fali ludzkich serc...", nuciłam to, ale nie miałam pojęcia co to jest. :D Trochę minęło, zanim spytałam osobę, która potrafiła podać mi wykonawcę - wtedy zacęłam słuchać reagge. Mrrrr! A wszysko przed ten głos!

Wysłany: 2006-12-08 14:50

[quote:7fbb86841a="VampirePandora"]Sprawdzajcie moje drogie skrzynke na DP i miłego słuchania [/quote:7fbb86841a]
DZIĘKUJĘ Pandorko bardzo miła niespodzianka :D DUUUUUUUUUUUŻA Buźka dla Ciebie :D :D :******
Prawda dziewczyny :?: :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło