Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Idę się wieszać... Czyli jak radzicie sobie z deprechą?. Strona: 19

Wysłany: 2006-10-31 15:58

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D :D :D :D :D :D
Narea czy ja wiem- przez 2-3 miesiące jsteś tak podrajcowany, że robisz wszystkie szalone rzeczy które siedzą ci w głowie(np. jedna babka kupiła sobie traktor bo stwierdził ze jest jej potrzebny)...No ale pózniej masz przez resztę czasu dooooła...No a pózźniej znowu jazda i dóóół i tak wkólko...
Więc czem zastanawiam się czy nie mam depresji maniakalnej :wink:

Wysłany: 2006-10-31 16:08

ja cie tez tuuuullllleeeee Strzaliczku....
a moze se kupimy traktor?.... pojademy na gorecki pagorecki nase kochaniutkie...

pojademy i złoromy Kamilowi te jego hektary...

Wysłany: 2006-10-31 18:54

MI się marzy kloc sezonowanego jesionowego drewna i kawałek palisandru albo mahoniu - gitarę bym se zrobił :twisted:
Chyba też mam coś w rodzaju takiej depresji tylko że u mnie wygląda to tak ze nakręcony jestem max 2 tygodnie a dół się może ciągnąc i pół roku. Dosyć to w sumie nieprzyjemne :evil:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-11-01 07:00

[quote:a2556fa1b1="DarkMona"]ja cie tez tuuuullllleeeee Strzaliczku....
a moze se kupimy traktor?.... pojademy na gorecki pagorecki nase kochaniutkie...

pojademy i złoromy Kamilowi te jego hektary...[/quote:a2556fa1b1]
HeHeHeHe :lol: Będziemy kobiety przodujące jak za dawnych czasów :wink:
Wtedy Kamil zakocho się w nas obydwóch :wink:
Narea i Nightcreaturku widzę, że nie jestem sama...
Depresjanci maniakalni łączmy się :wink:

Wysłany: 2006-11-01 08:50

Ja mam tą samą depresje od zawsze, czasem jest miejsza czasem więkrza ... A to dlatego ze od 14 lat musze mieszkac z osoba przez ktora ciagle ja mam :evil:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-02 00:08

hlip hlip...
tak na serio... to taki klubik by sie przydał... bo ja potwornie cierpie teraz... hlip hlip
mialam nadzieje ze moje złe myśli nigdy nie powroca... ale one powrocily i sie boje ze cos znowu głupiego zrobie.....
Misiolki przytulcie mnie... :cry: :cry: :cry:

Wysłany: 2006-11-02 09:58

EJ Narea Sory że wziąłem twój obrazek ale jest zaje fajny! Nie gniewaj sie! Ok?

Jestem troche zwariowany, chodzi mi tu o wywoływanie duchów, lubie ostrą muze,

Wysłany: 2006-11-03 00:33

Narea'ko... Słońce to jedziemy na tym samym wózku...
aaj..... jak dla mnie staje się on coraz bardziej uciążliwy i bolesny....

Wysłany: 2006-11-03 19:50

DarkMono jak to mówią raz na górze raz na dole...Ja wczoraj byłamna górze a dzisiaj jestem na dole..........
więc dołączyłam do wózka :evil:

Wysłany: 2006-11-03 23:09

Słonce jak to mówi pewien "palant..."
"Raz pod wozem, Raz pod wozem" tylko rzadko jedziemy na wozie....

Strzaliczku tym Farmerem sie nie przejmuj... skopie mu tyłek...

Wysłany: 2006-11-04 03:13

Hola hola! Nie dołować mi się tutaj! No już już, uśmiechać się, bo Morganka do was przyszła! Wszyscy szerokie uśmieszki, bo życie jest takie, jak je widzimy i jak je sobie tworzymy. Nie ma co się jednoczyć w cierpieniu i dołować się na wzajem... Lepiejwsparcie dla wszystkich i zbiorowy uśmiech! Tuuuuuuuli!!!!!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-04 06:57

[quote:55f26cf267="Morgana"]Hola hola! Nie dołować mi się tutaj! No już już, uśmiechać się, bo Morganka do was przyszła! Wszyscy szerokie uśmieszki, bo życie jest takie, jak je widzimy i jak je sobie tworzymy. Nie ma co się jednoczyć w cierpieniu i dołować się na wzajem... Lepiejwsparcie dla wszystkich i zbiorowy uśmiech! Tuuuuuuuli!!!!![/quote:55f26cf267]
WIELKI DZIĘKI Morganko- musimy sobie stworzyć idyllę :wink:
Moniek zrobimy se wózek jak się patrzy i zawsze będziemy na górze :wink:

Wysłany: 2006-11-04 11:59

Siemka Narea, to ja, Revenant!!!! To mój nowy nick! ja Cie chętnie humorek poprawę!

Zwariowany, nie ma dla mnie żeczy nie możliawych.

Wysłany: 2006-11-04 14:05

[quote:6c8a86c932="strzalik"]A słyszeliście kiedyś o depresji maniakalnej :?: :?: :?:[/quote:6c8a86c932]

[color=blue:6c8a86c932]Hmmm... opisz w takim razie jeśli masz jakieś informacje. chętnie poczytam!

U mnie nic się nie poprawiło... chyba? Jest jak było, czasem tylko jakieś przebłyski typu "mieć wszystko gdzieś". Ehhh... cóż.
Ale dziękuję za wsparcie!!!!! :*:*:*[/color:6c8a86c932]

Wysłany: 2006-11-04 18:41

Kurde no przeszło mi na pare tygodni i już znowu mnie bierze :evil: Ja nie wiem jak to się dzieje bo niby nic się nie stało i wyszedłem z dołka a teraz też nic się nie stało i znowu mnie dorwał... Wnerwić się z tym idzie... :evil:

Wysłany: 2006-11-04 20:09

Fakt jakoś ostatnio mnie tu rzadko widać bo w budzie mam hardkora a poza budą to raczej spedzam czas przy gitarce bo przez ostatnie parę miesięcy bardzo ją zaniedbałem i zacząłem się cofać w rozwoju. A teraz ćwiczę tak ze mnie bolą w dłoniach mięśnie których istnienia nawet nie podejrzewałem :P Kurczę coś mało mam czasu ostatnio na wszystko i zaczynam się powoli przegrzewać. Kiedyś jebnę to wszystko kupie sobie piecyk na baterie i wyprowadzę się z gitarą do lasu :evil:

Wysłany: 2006-11-05 11:52

ta.. niktorym gitarka na dola moze pomaga.. ale jak zaczne grac po jakims czasie to mi nic nie wychodzi i wkurzam sie jeszce bardziej ,, Jak narazie nie mam doła.. ale jestem pesymistą i ciągle mam wrazenie ze zaraz będzie zle

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-05 13:28

[quote:0e807131d2="strzalik"]
przez 2-3 miesiące jesteś tak podrajcowany, że robisz wszystkie szalone rzeczy które siedzą ci w głowie(np. jedna babka kupiła sobie traktor bo stwierdził ze jest jej potrzebny)...No ale pózniej masz przez resztę czasu dooooła...No a pózźniej znowu jazda i dóóół i tak wkólko..[/quote:0e807131d2]
To właśnie w skrócie jest depresja maniakalna Kim :wink:

Wysłany: 2006-11-05 16:23

[quote:c6a8fb42e7="Narea"]właśnie spadam na dno i nie ma nikogo, kto mógłby mi pomóc, kto podałby dłoń i nie pozwolił upaść, kto byłby przy mnie.... nikogo... nikogo.... cisza, pustka, zimno, samotność i ból....[/quote:c6a8fb42e7]

Słońce.... Take my Hand...... And Don't Cry... Everthing Will Be OKEJ
We Need You................

Wysłany: 2006-11-05 16:47

Dokładnie.
A z mojegp dołka to się niedługo okop zrobi na całą linię frontu.
Przytul mnie ktoś. Proooooszę...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło