Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Idę się wieszać... Czyli jak radzicie sobie z deprechą?. Strona: 18

Wysłany: 2006-10-24 20:12

kurcze... jakby byla taka możliwość normalnego WYŚCISKANIA to bez wahania bym skorzystala...

Wysłany: 2006-10-24 20:33

Zapraszam do Krakowa, mam duży dom....

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-25 10:13

Ściskamy Tuuuuuuuuuuulimy jak najbardziej a jak by jeszcze do tego w Krakowie :D :D

Wysłany: 2006-10-25 14:10

Wpadnijcie do lezajska zapraszam :twisted: ...... <tuuuuli >

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-25 15:12

No to kiedy mogę się was spodziewać? :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-25 23:07

Jak najprędzej :wink:

Wysłany: 2006-10-25 23:25

:)

Wysłany: 2006-10-26 00:07

Będzie sie działo :wink: :wink: :wink: :wink:

Wysłany: 2006-10-26 01:07

Oby! Na to właśnie liczę!

Wysłany: 2006-10-26 19:09

Coś mi sie zdaje, żę dla Ciebie to po prostu wszystko brzmi dwuznacznie. :P A tak nie jest - na przykład za tymi słowami kryło się dużo więcej znaczeń i podtekstów, niż tylko dwa.
Ja duszę się w monotonii, może to moje niezdecydowanie, ale potrzebuje zmian, nowości... Klimatu, pogłębiania doświadczeń, wiedzy... Chcę jak najwięcej czeerpać z życia i lubię, jak ono szybko się toczy, więc jestem owarta na nowe znajomości i wszystko, co mogą przynieść...
... a myślę, że może to być dużo zabawy, a także poważniejszych doświadczeń (nie okniecznie to, co się jako pierwsze nasuwa na myśl, po przeczytaniu tego), porzeżenie horyzomtów...
:twisted:
Jeśli nie macie paru życ w zanadrzu niech nikt mi się nie wiesza, tylko przyjeżdzać do Morganki! \m/ :twisted: \m/ buahahahahaha!

Wysłany: 2006-10-28 13:02

Morgana zrobimy sobie wycieczkę po Krakowie :wink:

Wysłany: 2006-10-28 15:40

Narea jak mi wiadomo to Ty też zawitasz do Krakowa wkońcu jesteśmy umówione :!: :!: :!: :!:

Wysłany: 2006-10-29 09:42

A ja bede siedziec w lezajsku saaama .... hmmmm .. zawsze moge polazic z moim kotem po karytazu i pozjezdzac po schodach :)

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-29 12:35

Ohoho no troche jest .. :roll:

Wysłany: 2006-10-29 13:44

[quote:a51d062d8d="strzalik"]Morgana zrobimy sobie wycieczkę po Krakowie :wink:[/quote:a51d062d8d]

Tak! Carola, Ty też przyjedziesz!

Wysłany: 2006-10-30 10:18

Chyba jeszcze nie miałem w życiu depresji, a może tylko tak mi sie wydaje. czasem czułem się jakoś dziwnie na drugi dzień po niezłych lotach ale to raczej nie była depresja. Na depresje chyba jest dobra inna depresja. To można by do nieszczęśliwej miłości porówanć, bo lekarstwem na nieszczęśliwą miłość jest kolejna miłość.

Tylko po co nam po depresji inna depresja. Może jakieś zajęcie jak koleżanki sugerują wycieczka. Witerek rozwieje złe myśli i nędzne samopoczucie. Poznawanie świata doda otuchy i wtoczy sporo adrenaliny do krwiobiegu. Wiadoma rzecz jeśli człek szczęśliwy to nie z depresją, a jak smutny i zawiedziony to dużo myśli i wpuszcza się w dalekie zakątki swego umysłu, który często ma pobudki samodestrukcyjne, a to prowadzi do depresji.

Wysłany: 2006-10-30 15:22

[color=blue:efe36765ed]Ślicznie, mrucząco dziękuję za uściski i drapanie za uszkiem :*

Nadal jest kiepsko. Znaczy. COŚ się zmieniło, niby. Zmienił się powód, a raczej obiekt, a może nawet teraz są dwa obiekty przez które cierpie? No w każdym razie cierpie i nie mogę sobie z tym poradzić. Przeszkadza mi to w codziennym życiu. beznadzieja.<sad cat>[/color:efe36765ed]

Wysłany: 2006-10-30 19:04

[quote:018e03ef1a="Kim"][color=blue:018e03ef1a]Ślicznie, mrucząco dziękuję za uściski i drapanie za uszkiem :*

Nadal jest kiepsko. Znaczy. COŚ się zmieniło, niby. Zmienił się powód, a raczej obiekt, a może nawet teraz są dwa obiekty przez które cierpie? No w każdym razie cierpie i nie mogę sobie z tym poradzić. Przeszkadza mi to w codziennym życiu. beznadzieja.<sad cat>[/color:018e03ef1a][/quote:018e03ef1a]

Nie możesz skupiać się tylko na nich... Pamiętaj o ludziach, których masz, o tym, co Ci się udaje, ikłada, rób to, vo lubisz i nie dawaj się! Jesteśmy z Taobą! <rzytul> Póśc sobie muzyczkę, która Tobie pomaga i nie myśl za dużo o tym, vo Cie dołuje...

Wysłany: 2006-10-31 11:50

A słyszeliście kiedyś o depresji maniakalnej :?: :?: :?:

Wysłany: 2006-10-31 15:35

..... niech mnie ktoś przytuli..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło