Wracać wciąż do domu Le Guin
Paradoks
Muzyka :

Bloodthirst - premierowy utwór z Glorious Sinners dostępny do odsłuchu

Bloodthirst, Glorious Sinners, The Masterpiece of Lie, thrash metal, metal

"The Masterpiece of Lie" to pierwszy utwór udostępniony do odsłuchu z zapowiadanaego na kwiecień nowego mini-albumu Bloodthirst, zatytułowanego "Glorious Sinners". Autorem okładki oraz całej oprawy graficznej "Glorious Sinners" jest Kontamination Design. Okładka wraz z tekstami tworzy koncept obnażający dwulicowość hierarchów Watykanu. „Historia papiestwa pełna jest mrocznych rozdziałów zapisanych krwią, korupcją i niemoralnością tych, którzy mienili się być najwyższymi reprezentantami swojego boga”.

„Glorious Sinners” został zarejestrowany w studiu Left Hand Sounds w składzie: Rambo (gitara, wokal), Gregor (gitara, wokal), Rybosh (bass), Mnt (perkusja). 

Album ukaże się nakładem Pagan Records 8 kwietnia 2016 jako standardowy CD i Digital.

 

Tracklista:

01. The Viper's Nest

02. The Reign Of The Antichrist

03. The Masterpiece Of Lie

04. No God Shall Stand Before The Pope

05. Sacco di Roma

Wydawca: Pagan Records (2016)

Dyskografia:

2001 – End Is the Beginning (demo)

2003 – Forgotten Years of Killing (demo)

2004 – Thrash Live (Live album)

2005 – Hellish/Bloodthirst (split)

2005 – Satanic Live Devastation (split)

2005 – Hell Bestial Desecration (split)

2006 – Thrash Metal Blitzkrieg Vol. II (split)

2006 – Discography (compilation)

2007 – Let Him Die (full-length)

2009 – Infernal Thrashing Kömmandments (split)

2009 – Sanctity Denied (2009)

2011 - Żądza Krwi (mCD)

2014 – Chalice Of Contempt (full-length)

2016 – Glorious Sinners (mCD)

Bloodthirst  - "The Masterpiece of Lie"

Komentarz
Średnia ocena: 0
Oceny: 0
starstarstarstarstar

Podobne artykuły