Dodano: 2006-11-27 18:01
Dziękuję... W sumie ładne marzenie - móc spełniać marzenia innych...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-12 09:36
a mi się marza w tej chwili 2 sprawy...
- jakaś fajna sesja zdjeciowa (w miare mojego wolnego czasu...)
- i cos jeszcze... 
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-12-12 10:36
"Mniej coraz marzeń we mnie jest, zapadam w ciszę..."
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-12 14:35
a mi sie marzy zeby te pare lat studiow było juz za mna, bo mnie troszke przerazaja...
i marzy mi sie kilka nowych moich fotek, bo stwierdzam ze ostatnie mam sprzed roku (ladne) a tak to inne sie walja gdzies w ksiazkach...
i marzy mi sie jeszcze pare rzeczy o ktorych na glos nie mowie, bo by sie nie spelnily 
si vis amari, ama
Dodano: 2006-12-12 16:23
marzę o głębokkich relacjach, bliskości, współodczuwaniu, czymś, jak rozumienie, ale nie za pomocą rozumu... by być lubianą i lubić nie dla korzyści, o znajomości opartej nie na tym, że każda osoba coś bierzy i coś daje, ale że razem sobie dają... Marzę o miłości... (nie chodzi tylko o partnertstwo). Marzę o tych chwilach, w których odnajdywałam to, czego szukam, by było ich więcej...
Dodano: 2006-12-13 16:01
Marzę by:
* znaleźć wiarę, niekoniecznie, żeby to było potwierdzone,
* myśleć, nie zawsze rozumieć,
* mieć nadzieję, niekoniecznie rozsądek,
* znaleźć miłość, postarać się jak najszybciej,
* zrozumieć i być rozumianą
* umieć słuchać i "czytać między wierszami",
* być szanowaną, niekoniecznie lubianą, ale zawsze kochaną...
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Dodano: 2006-12-13 16:58
| Kiira napisał(a): |
| Marzę by:
* znaleźć wiarę, niekoniecznie, żeby to było potwierdzone, * myśleć, nie zawsze rozumieć, * mieć nadzieję, niekoniecznie rozsądek, * znaleźć miłość, postarać się jak najszybciej, * zrozumieć i być rozumianą * umieć słuchać i "czytać między wierszami", * być szanowaną, niekoniecznie lubianą, ale zawsze kochaną... |
Myślę, że jesteś na dobrej drodze. A te rzeczy, których nie oczekujesz, pewnie miło Cię zaskakują.zaskoczą.
Marzę o tym, by więcej ludzi marzyło, by być lepszym - i dążyło do spełnienia tych marzeń.
Marzę o spełnianiu nawzajem swoich marzeń...
Dodano: 2006-12-13 22:08
Krotko rzecz ujmujac jestem marzycielem i tylko z marzycielami sie dobrze dogaduje. W zyciu pewnie nic wielkiego nie osiagne biorac pod uwage kryteria ogolu spoleczenstwa, ale mam nadzieje ze w przyszlosci bede to zlewal tak samo jak teraz :) i nigdy nie bede zalowal ze nie wystartowalem w szeroko pojetym "wyscigu szczurow"[/list]
Meine Ehre heißt Treue
Dodano: 2006-12-13 22:58
Grunt to niczego nie żałłować, życ w zgodzie ze sobą i próbować wpasować sie w szablon... A marzenie potrafią uskrzydlać - gdy wzbogacają rzeczywistość, a nie ją zastępują. W dużym stopniu to nasze marzenia buduą światopofkąd, cele, ideokogie, dają nadzieję, zapomnienie... Byle sie w nich nie zatracić.
Dodano: 2006-12-14 12:26
| Morgana napisał(a): |
| życ w zgodzie ze sobą i próbować wpasować sie w szablon... |
o jakim szablonie mowisz? bo tak nie zabardzo rozumiem... bo ja wlasnie uwazam ze nie warto sie nigdzie wpasowywac, warto zyc w zgodzie ze soba jak mowisz...
uwazam ze marzenia nadaja kierunek, cel naszemu zyciu, zyjemy dazac do nich... a ktos madry powiedzial, ze mamy marzyc, zeby spelnily sie choc w jakims stopniu te marzenia...
ja marzenia dziele na te przyziemne - takie ktore sie spelnic moge i te nieprzyziemne, takie jak ze chciala bym byc nizsza... miec naturalnie hebanowe wlosy i czarne oczy...
si vis amari, ama
Dodano: 2006-12-14 16:46
Och, NIE próbować się wpasować w szablon, tam było "nie" :!: Ktoś je ukradł! O_o
Dodano: 2006-12-15 10:46
| Och, NIE próbować się wpasować w szablon, tam było "nie" :!: Ktoś je ukradł! O_o |
:) to dopsze...
si vis amari, ama
Dodano: 2006-12-16 23:37
Takie marzenia są po to, żęby je spełniać - i Tobie napewno się uda!
Dodano: 2006-12-17 11:42
| Takie marzenia są po to, żęby je spełniać - i Tobie napewno się uda! |
Chyba nie tym razem, ale od czego sa poprawki :)
Dodano: 2006-12-17 13:10
Są po to, by można było powiedzieć, że nie ma rzeczy niemożliwych.
....................................................................................................................................................
:cry:
Marzę o tym, by moja szczurka znowu żyła.
Marzę o tym, by ktoś wziął mnie za rękę i poprowasził dalej przez życie...
Dodano: 2006-12-30 20:28
Ech Marzenia. Nie wiem czy umiałabym bez nich żyć. Ja marze o prawdziwej przyjaźni, ale to marzenie należy raczej do nierealnych..
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Dodano: 2006-12-30 21:48
Ja maże o tym ,że se znajdę w końcu dziewczyę , która się nie puszcza.
I marze o tym jeszcze aby nie marzyć bo przez to tylko marze a nie działam bo powinno realizowac swoje marzenia a nie tylko o nich marzyć.
Dodano: 2007-01-02 01:11
| Eris napisał(a): |
| Ech Marzenia. Nie wiem czy umiałabym bez nich żyć. Ja marze o prawdziwej przyjaźni, ale to marzenie należy raczej do nierealnych.. |
Nierealnych...?
Dodano: 2007-01-09 16:43
A no tak niestety. To nierelane marzenie.. Tyle razy już się zawiodlam. A wszystko przez kłamstwo :evil: fałsz :evil: itd.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Dodano: 2007-01-09 17:32
Bardzo mi przykro.
Ale jednak... To marzenie jest jak najbardziej możelie do spełnienia! I życzę Ci, by się spełniło szybciej i z większą siłą, niż mogłabyś się spodziewać.
A ja marzę, by być silniejsza... By moje uczucia nie stawały się więcej moją słabością.
Dodano: 2007-01-09 22:25
a może tak w totka wygrać
albo może pety wkońcu rzucę
<w przyszłym wcieleniu>
a może przestanę chorować na debilis pospolitis
wiem jedno może jest szerokie i głębokie 
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2007-01-30 15:46
ja ma jedno marzenie, dobra, dwa, żeby pozaliczac te wszystkie pieprzone egzaminy i żeby mnie z roboty nie wykopsali :D :D amen
Dodano: 2007-02-14 08:14
A ja marze co by pozaliczac wszystkie poprawki...a mam ich sporo :roll:
A tak poza tym to "kaczka" i nastepna gitara elektryczna :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-02-14 08:57
ja mam podobne marzenie jak Kostuch... poprawki ah poprawki...
si vis amari, ama