Marzyciele. Strona: 16

Dodano: 2006-11-05 13:20

A mi się marzy, żeby jeden delikwent powiedział mi o co mu tak naprawdę chodzi :evil:

Dodano: 2006-11-06 11:02

Line 6 Spider II :!: :!: :!: Nie moge sie doczekać...

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-11-08 15:22

dzisiaj nic innego nie robię tylko marzę.... jak to dobrze, że jakoś idzie :D :D :D

Dodano: 2006-11-09 03:47

strzalik napisał(a):
A mi się marzy, żeby jeden delikwent powiedział mi o co mu tak naprawdę chodzi :evil:

Pomnożę to razy 3 i sie pod tym podpiszę...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-09 09:32

Morgana nie ma sprawy :wink:
Ale wiecie co sama spełniłam to swoje marzonko- wkońcu jestem homo sapiens i ruszyłam swoją małą mózgownicą , przedyskutowałm temat z DarkMoną, poskaładałam wszystkie fakty w całość i sama sobie dałam odpowiedz na pytanie - o co mu tak naprwdę chodzi???

Dodano: 2006-11-09 11:19

Strzaliczku, to może ja się do Ciebie po porady zgłoszę? Ale u mnie problem w tym, ze tak na prawde chyba nie mogę wiedzieć jak jest, dopóki się z nim nie spotkam, a to nie nastąpi w najbliższym czasie, co mne frustruje... I nie wiem czy on chce sie spotkać tak samo, jak ja, we mnie jest odpowiedź i próbuje cały czas się wydostać, ale ją tłumię, bo nie mam pewności, morze tylko moja wyobraźnia tłumaczy sobie jak chce (jak ja bym chiała) pewne rzeczy... Chociaż z drugiej strony to jedyne sensowne wyjaśnienie i wcześniej w ocenie jego miałam rację... Ake teraz jest to bardziej naciąganr i... nudzę. Już lepiej się zamknę.

Marzę o tym, by spotkać sie juz z przyjaciółką, z którą około miesiąca się nie widziałyśmy.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-09 13:32

Morganko nie ma sprawy zgłaszaj się zawsze chętnie służę pomocą. Nr gg mam w profilu. :wink:
najlepsze rozwiązanie to oczywiście spotkać się i pogadać, ale czasem lepiej poprostu dać logicznemu rozumowaniu dojść do głosu .Skąd możesz mieć pewność, że osoba z którą masz ważny problem do rozstrzygnięcia nie będzie Cię okłamywać w czasie rozmowy, w tym celu żeby dalej Cię zwodzić???
Więc ja wolę się nie spotykać, bo tak naprawdę boję sie że znowu mogłabym uleć jego kłamstwom...A tak już nie może być..

Dodano: 2006-11-09 13:57

A ja jestem zbyt zadufana i wierzę, że nie dam sie okłamać. Nawet nie chodzi mi o rozmowę z nim - raczej popatrzeć mu znowu w oczy, zorientować się co czuję, jak on na mnie patrzy i pozwolić mu zrobić jakiś krok, czy wręcz go do tego zachęcić (nie do zrobienia konkretnego kroku, tylko jakiegokolwiek, bym mogła zobaczyć w jaką stronę zmierza). Myślę logicznie cały czas, ale w wypadku osoby, którą się mało zna i uczuć nie zawsze to coś daje. Ale pogadać z Tobą na gg - bardzo chętnie. :) Nie koniecznie już żeby się poradzić, ale w ogóle. Tylko u mnie ten programik coś nie działa teraz...

Marzę, by rozwinąć skrzydła i polecieć... a potem mieć dokąd (do kogo) wrócić.

Dodano: 2006-11-09 18:03

Dziś dostarczono mi piec. Jestem happy nie do wysłowienia. Teraz kobiety, które mają mnie na oku mają poważny problem :twisted:

Dodano: 2006-11-09 18:08

Ha ha ha, jesteś okropny KstucH! Powiedziałabym jeszcze, że sam nie wiesz czego chcesz, bo Tobie zależy przecież też na znalezieniu kobiety, ale ja się tam nie odzywam...
Za to już wiem o czym marzę. Ten Twój piec mi przypomniał - o centralnym ogrzewaniu! Ziiiomnooooo! Brrr... <wzdryga się>

Dodano: 2006-11-09 18:09

Kostuszku sie doczekales... a Twoje Utworki są the best... nie pytaj skad je mam ... ale powiem.... nigdy nie schodź z drogi, którą kroczysz.... :wink: :D

Dodano: 2006-11-09 18:30

Morgana napisał(a):
Ha ha ha, jesteś okropny KstucH! Powiedziałabym jeszcze, że sam nie wiesz czego chcesz, bo Tobie zależy przecież też na znalezieniu kobiety, ale ja się tam nie odzywam...

Wiesz...na kobiety okiem rzucać będe tylko nie wiem teraz co silniejsze...potrzeba kobiety czy nie wyżycie muzyczne?

Nie wiem skad masz moje kawałki DarkMono i nie wnikam w to bo nie ma tak owej potrzeby, a zdrogi nie mam zamiru zejść. Taki mam styl i tak tworzyć lubie. Obecnie mam dwa nowe utwory ale jeszcze nie zostały nagrane.

Dodano: 2006-11-09 18:33

Czt kobieta i muzyka musza ze sobą koligować? :roll:

A co do tych utworków, to wiesz, że na nie czekam, gdyby co, masz mojego maila. Bo gg chwilowo u mnie nie działa, a przez komunikator tlenu raczej nie wyślesz...

Dodano: 2006-11-09 18:39

no własnie Kostuszku... ja bym tez prosila jak tylko bedzie to mozliwe a mój e-mail monia1-85@o2.pl

Dodano: 2006-11-09 18:42

Marzą się nam Twoje utworki, a skoro one są częścią Ciebie... Ha ha, masz powodzenie chłopie! Zdajesz sobie sprawę ile kobiet o Tobie marzy? :D

Dodano: 2006-11-09 18:45

Morganka jak sie to mówi po goralsku "świnto prowda"
KostucH jesteś na liście najbardziej pożądanych facetow....

Dodano: 2006-11-09 19:00

Super :twisted: Nooo...teraz to mnie zmotywowałyście do nieustannego tworzenia. Ymmm...czy kobieta z muzyką musi koligować? wcale nie...ale osobiscie boje się, że poświecajac sie muzyce...moge z czasem zacząć kogoś zaniedbywać... :roll:

Dodano: 2006-11-09 19:23

KostuszKu jak kocha to zrozumie :D

Dodano: 2006-11-09 19:25

A jak ty będziesz kochał, to nie zaniedbasz. :) A Twoja wybranka musi przecież kochac również Twoją muzykę, więc to będzie świetnu układ. NIe każda kobieta chce, by poświęcać jej całą uwagę i każdą wolną chwilę.

Dodano: 2006-11-09 20:01

Kostuszku Morganka i Strzalik wyjeły mi z ust to co chcialam powiedzieć....
wiec dołańczam sie do wypowiedzi...

Dodano: 2006-11-09 20:09

Cóż za zgranie! :) I jak miło móc kogoś zmotywować to tak wspaniałej rzeczy, jaką jest tworzenie Muzyki...

Dodano: 2006-11-09 21:01

tak.... Tworzenie jest piekne... Wogóle SZTUKA jest piękna....

Dodano: 2006-11-09 21:06

W końcu od lat dla setek artystów to piękno było istotą i celem sztuki...

Dodano: 2006-11-09 21:36

Ja jak kocham to na zabuj. Moge wówczas tworzyć pod wpływem impulsu ile wlezie...jeśli jeszcze wybranka serca bardzo mocno mnie motywuje do grania...tym lepiej, wtedy kładam dużo emocji i w ogóle całej tej miłosci w muzyke (obecnie tez wkłądam ale to miłość w sensie pasji). Jeśli jej jest to objętne co tworze, wówczas robie muzyke dla siebie...nie zależy mi na kawałkach dla niej i tego co o tym myśli.

Dodano: 2006-11-09 21:52

W prawidłowym związku, takim wymarzonym dwoje ludzi żyją nie tylko swoim zyciem, ale także tej drugiek osoby, łączą ze sobą swoje losy... Więc chyba trudno byłoby dziewczynie zignorować cos, co jest tak ważne w życiu kek ukochanego i w czym wyraża siebie i swoje emocje, a nie tylko rozija zainteresowanie...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło