Marzyciele. Strona: 18

Dodano: 2006-11-11 16:20

a propos marzeń.... wiecie co mi chodzi po głowie? taki wspólny gothhhhhycki kulig....ze śniegiem, saniami, konikami, jazdą przez ciemny las, popijaniem grzanego winka bądź innego napoju o właściwościach rozgrzewających....... :D

ludziska! zróbmy coś fajnego!

Dodano: 2006-11-11 17:49

A mi się marzy, by moim znajomym się odwidziało i żebyśmy zamiast na imprezę j-rockową poszli na gotycką do Uwagi... Ech...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-11 21:12

SCHWEIGENDE napisał(a):
a propos marzeń.... wiecie co mi chodzi po głowie? taki wspólny gothhhhhycki kulig....ze śniegiem, saniami, konikami, jazdą przez ciemny las, popijaniem grzanego winka bądź innego napoju o właściwościach rozgrzewających....... :D

ludziska! zróbmy coś fajnego!

SHWEI... u mnie taka impreza spokojnie moze być .... bo mam i góry, i lasy i nawet te cimne... a sanie konie i woźnica tez sie znajdą... hihihi... suuupppeeerrr

Dodano: 2006-11-12 00:59

jej!!!!!! poooooooooważnie??????? :D :D :D

Dodano: 2006-11-12 05:34

No to kiedy?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-13 07:53

DarkMono świetny pomysł :D
A mi się marzy wypad do Jazzu :twisted:

Dodano: 2006-11-13 11:56

To marzenie chyba nie jest takie trudne do spełnienia, nie? A mi się marzy... A nie powiem kto mi się marzy, pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie...

Dodano: 2006-11-13 12:10

NIE MOGE NAGRAĆ NOWEGO MATERIAŁU I NIE WIEM CO JEST KURWA GRANE :!: :evil: :!: TAK KUREWSKO TRZESZCZY W GŁOŚNIKU, ŻE O KANT DUPY TO TYLKO :!: :evil: :!: W PIZDU Z TAKIM NAGRYWANIEM :evil:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-11-13 12:14

KostucH, nie krzycz tak, bo zaczyman się bać... <chowa się pod stołem>

Dodano: 2006-11-16 17:31

To nie był krzyk tylko obłakańczy growl wymieszany z błotem złości w gardle. Sesia nagraniowa sie nie odbędzie.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-11-20 00:50

No tak, wcale nie krzyk. =='''' I miałam się po tym przestać bać??

A ja marzę, by mieć większy wpływ na niektóre rzeczy, a jednak nie zmieniać drugiego człowieka...

Dodano: 2006-11-22 17:57

Mi sie marzy jakaś nie zapomniana imprezka .. I Koncert Huntera .. Tak bardzo chciałam pojechać na metalowe Andrzejki do Krakowa ..ale niestety

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-11-22 18:06

Buuuu... Nie dasz rafy przyjechać? Heh...
Marzy mi się pewna osoba...

Dodano: 2006-11-22 18:19

Niestety.. A tak bardzo bym chciala MArzyłam o tym koncercie ostatnie kilka tygodni..
Mi sie tez marzy pewna osoba.. Ale tylko marzy i na tym sie skonczy :9

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-11-22 18:43

Cóż... U mnie się też skończyło na marzeniach i kilku pocałunkach..

Dodano: 2006-11-24 15:41

Mi sie marzy życie bez takiego zapiepszu jaki mam teraz.. :!:

http://www.basilicaigni.xlx.pl

Dodano: 2006-11-24 20:27

A mi się marzy to aby na tym świecie było więcej marzycieli "natchnionych" :]

Dodano: 2006-11-25 03:10

a mi sie marzy zeby mi mój talent malarski powrócił..... hlip hlip.... zaprzepaściłam swoje umiejętności..... łeeeeee hlip hlip......

Dodano: 2006-11-25 13:06

Nigdy jszcze nie jest za późno. Pomalujesz trochę, a stworzysz jeszcze swój wymarzony obraz! Marzy mi się wyjazd i spotkanie drogich mi osóbek... I zjazd dp. :twisted:

Dodano: 2006-11-25 14:03

Marzy mi się zeby w moim miasteczku bylo więcej gothow i metali.. bo nie ma prawie wcale No i przy okazji to marzy mi sie randa z takim jakims ladnym gothem .. :)

bez tytulu Dodano: 2006-11-26 19:22

Mi marzy sie napisanie i wydanie ksiazki... I odnalezienie siebie :)

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Dodano: 2006-11-26 19:41

Uda Ci sie SAmy bez problemu, ty już odnalazłaś moim zdaniem siebie i teraz się poznajesz... Ale zawsze jest coś jeszcze do oskrycia i to jest piękne. Marzę o tym, by więcej ludzi miało niektóre Twoje cechy. I by potradić tak pisać, jak Ty - znaczy nie w ten sam sposób, a tak pięknie.

bez tytulu Dodano: 2006-11-26 20:05

A mi marzy sie umiejetnosc odwdzieczenia sie Tobie za wszystko, co dla mnie robisz <tuli>

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Dodano: 2006-11-26 22:17

Bo to jak widać życzenia sie spełniają, bo odwdzięczyłaś mi się z nadwiąką.

Marzę... Ech, marzę o bliskich mi osobach, by były obok, bym dla nich była tak samo ważna, jak one dla mnie...

bez tytulu Dodano: 2006-11-27 08:53

I tego Ci z calego serca zycze :) Podobnie jak spelnienia wszystkich Twoich pozostalych marzen :* Tulem :*

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło