Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 16

Dodano: 2006-11-14 20:42

Co do szkoły to ja sie ubieram bardzo oryginalnie, ale się nie maluję (po prostu nie lubię i zapominam), no i nauczyciele nic nie mówią, bo mam dobre wyniki w nauce, a nawet mówią do różowych laluń, mogłybyście sie jak kasia ubierac, a nie tyłki pokazywać :)

:)

Dodano: 2006-11-14 21:01

Jestem pełna uznania: dla Ciebie i dla nauczycieli. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-14 21:22

A propos koncertów Theriona i Cradle to tez musze oszczedzac:) A wracając do tematu to dzis zakupiłam sobie krótką, kraciastą spódniczke w lumpie :D Jest nowa, bo z metką i tylko za 15 zetów :twisted: A co do tego metroseksualisty to niestety nie emo

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-11-14 22:08

O, taka spódniczka, niegrzeczna w swej grzeczności, super!

A w sumie to dobrze, że nie emo - to są jeszcze gorsi pozerzy niż goci. A ja mam już nadmiar tego... A poza tym wciąż leczę traumę po tym, jak mój przyjaciel zmienił styl i zamiast w świetnych, klimatycznych, acz nie do przesady mrocznych, cielawych strojów i pięknych, długich, naturalnie prawie czarnych, kręconych włosów przeszedło do lapci pasiastych, różowych bluzek, grzywki emo i - o zgrozo! - swoje świetne glany w owoce zamienił na kapcie! (wansy)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-15 13:16

Ja parę tygodni temu dowiedziałam sie co to emo, moze i ze mnie ignorantka, ale co tam,, podeszła do mnie kumpela, odstrojona w jakiąś bluzeczkę w czasunie z kokardkami i powiedziala mi ze jestem emo. 8O

:)

Dodano: 2006-11-15 13:25

chyba kusi mmnie na włożenie mojej kochanej bluzeczki z rozszerzanymi rękawami i wstawkami z koronki i sznurowanej do pół rękawa..... kocham koronkę :wink:

Dodano: 2006-11-15 18:04

Amneris napisał(a):
Ja parę tygodni temu dowiedziałam sie co to emo, moze i ze mnie ignorantka, ale co tam,, podeszła do mnie kumpela, odstrojona w jakiąś bluzeczkę w czasunie z kokardkami i powiedziala mi ze jestem emo. 8O

Jest to w Polsce stosunkowo młody nurt i na wielu regionach jeszcze nie zdążył się rozprzestrzenić, a przy tym jest tak odległy od kultury mroku, że trudno się dziwić i wcale nie świadczy to o ignorancji. Sama się dowiedziałam co i jak jakiś niecały rok temu tylko dlatego, że mój przyjaciel zaczął się imowacić.

Dodano: 2006-11-15 18:08

Narea napisał(a):
chyba kusi mmnie na włożenie mojej kochanej bluzeczki z rozszerzanymi rękawami i wstawkami z koronki i sznurowanej do pół rękawa..... kocham koronkę :wink:

Wow, musi byś to prześliczny ciuszek... Jakbym taki miała, to chyba bym ciągle nosiła... Też uwielbiam koronki, mrrr!

Dodano: 2006-11-15 20:36

A mnie kusi moja sukienka ze studniówki.Caluśka z koronki, z tyłu dłuższa niż z przodu, na ramiączkach z podszewką w kolorze starego złota. Mimo że złota nie lubie to to mi się podoba!:D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-15 20:45

Fajnie! Takiej kiecki to ja niestety nie mam, ale i tak nie narzekam, w końcu mam co na siebie włożyć.

Dodano: 2006-11-15 20:48

Ja cierpie...Bo ostatnio mam świra na punkcie pasków i szukam jakiejś fajnej koszulki...O albo bluzy w stylu oldschool. Bo koronkowych szmatek już mam dużo ^^

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-11-15 21:03

no to rundka po lumpach, a problem da się rozwiązać.

Dodano: 2006-11-16 10:52

a zapagnęłam spódnicy.... ale mam zachcianki! 8O

Dodano: 2006-11-16 17:46

A ja jutro planuje zakup bluzki w czerwono-czarne paski :D

Dodano: 2006-11-16 18:36

A ja czekam az mi przyślą czerwoną spódniczke :) Oby była dobra :wink:

Dodano: 2006-11-16 19:00

a zamowilas gdzies ta spodniczke?;>
jesli w internecie to bys sie pochwalila i wkleila nam ladnie link

Dodano: 2006-11-17 09:59

chyba muszę się odstresować..... a co za tym idzie? pójść na zakupy :twisted:

Dodano: 2006-11-17 16:47

Narea napisał(a):
chyba muszę się odstresować..... a co za tym idzie? pójść na zakupy :twisted:

Ciekawe ile wydasz kasy... :twisted:

Dodano: 2006-11-17 20:05

ostatnio nie mam umiaru... ciągle kupuję sobie jakąś nową obrożę ^^ obróżki ach obróżki mrrr ^^ Koth musi mieć łądną obrożę ^^ sesese... smycz już mam ^^ hmm... ale porozglądam się nad nową, pieknie niebieską, najlepiej taką granatowo niebieską. mrrr... może ktoś ma/widział taką?;> Może ktoś jest zainteresowany kupnem mi takiej smyczki ^^ mrru?

Dodano: 2006-11-17 20:11

Ja ostatnio wydałam na ciuchy oo z 200zł :oops: to takie konsumpcyjne...Kupiłam sobię bojóweczki i muszkieterki na płaskiej podeszwie. Bo wszędzie są na obcasie, a ja się nie chce zabić.

Dodano: 2006-11-18 10:00

Ja dzisiaj pewnie albo jutro pojadę po rzeczy - zabaweczki itepe dla malutkiej ^^ Już mam wypatrzone sklepy ^^ hehe

Dodano: 2006-11-18 11:27

A jakie?^^ Teraz te wszystkie zabaweczki, ubranka dla dzieci są takie śliczne!!!Łoo pamiętam jak z koleżanką kupowałyśmy takie maluśkie śliczne skarpeteczki. Sama bym takie chciała, ale za małe

Dodano: 2006-11-19 09:34

dokładnie. są piękne te wszystkie ubranka... ^^ A co kupię tego jeszcze nie wiem dokładnie, bo pewnie jak wejdę do sklepu to będę latała po całym. Nie będę mogła się zdecydować hehe
Ale wiem jaką zabawkę kupię! Wiem! Żuczka! muaha! Znaczy widziałam takiego fajnego żuczka dla malutkich dzieci ale nie wiem czy jeszcze są takie zabawki ^^ Jak nie to takie świetne gryzaczki. Z jednej strony plastikowe a z drugiej gumowe z wodą w środku... Hmmm sama chyba sobie taki kupie ^^ Bardzo lubię gryźć. Gdy długo rozmawiam przez telefon (który jest niedaleko komutera) to wtedy często zaczynam gryźć monitor komputera ^=.=^ No cóż...

Dodano: 2006-11-19 10:35

Spełniam prośbę i wklejam link :)
http://www.allegro.pl/item140254723_ognista_spodniczka_dla_odwaznej_gothic.html#photo

Dodano: 2006-11-19 12:04

Sliczna jest ta Twoja spodniczka :D
Jeszcze dodaj pozniej swoje zdjecie w spodniczce :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło