Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 12

Dodano: 2006-10-26 12:19

Ja mam o tyle dobrze ze moja mama jest krawcową ....

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-26 12:29

Karola, ja też tak chcę !! :D

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-10-26 13:57

DarkMona napisał(a):
Narea hihihihi... ale wiesz lepiej wyglądają spodnie gdy się nogawki skroci niż doszyje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzięki, dzięki, teraz mówią na mnie "mała czarna".... no, 1.61m to rzeczywiście mała...... 8)

Dodano: 2006-10-26 18:03

frija napisał(a):
Karola, ja też tak chcę !! :D

i ja!!!!!!! poważnie, ja nigdy nie mogę znaleźć w sklepach tego, co sobie wymarzyłam, bo po prostu czegoś takiego nie produkują........... a chodzi mi po głowie tyle fajnych pomysłów na ciuchy.......

u mnie w rodzinie nawet chodzą o anegdotki na ten temat:
- co robi Asia w sklepie obuwniczym?
- mówi : "Tu kurwa nie ma ŻADNYCH butów!!!!!!!!!!!!!!!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Narea, witaj w klubie malutkich :)

Dodano: 2006-10-26 19:03

SCHWEIGENDE napisał(a):
Narea, witaj w klubie malutkich :)

a nie ma sprawy... po obejrzeniu i skontenplowaniu mej nowej fryzury przez znajomych zyskałam nową ksywę...."mała czarna"...... :twisted:

Dodano: 2006-10-26 19:30

hehe mi to i tak wszystko jedno czasem mi tylko mama spodnie skruci albo cos przyszyje a tak ro nic :roll: ale i tak jest spoko kiedys jednak mialam bęznadziejna czarna bluzke a ona tak pięknie wydurzyła rękawy i powiękerzyła w niej dekold ze wyszło cudo :twisted:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-26 20:46

ha! a ja mam 1,65 m! 8) a i tak czuję się mała...

- poza tym, to zawsze inni umierają.

Dodano: 2006-10-27 10:29

Dziewczyny! Jeśli wszystkie (to mówię do większości) mamy po metr sześćdziesiąt z kawałkiem (tak właśnie, ja też), to rzadna z nas nie jest mała. :D TO jest normalny wzrost, to inni są wysocy...

Ja czuję okropny niedosyt fajnych ciuchów, ale również nie mam kasy, by to zmienić... Pozostają ciucharnie... Bo mam dość sytuacji ze sklepów typu:
"O! Jakie to cudowne! Ja muszę! Ja muszę muszę mu..." 8O " ILE ZA TO CHCĄ?" ;

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-27 13:43

eeee tam, jak się polezie na tzw. "szmaty" to też cholernie fajne ciuchy się znajdzie! ja co tydzień w sobotę robię mały rajd po tego typu ciucharniach i kurna, mam takie wyjebiszcze ciuchy (nowe! 8O ) że w normalnym sklepie nie znajdziesz a za 12 złotych taki nowy płaszczyk znalazłam że dupa mała...(lekki, na lato niczym jakiś zwiewny cóś :wink: )

Dodano: 2006-10-28 11:23

Ja też mieć 164 cm wzrostu- ale kocham być takim niskim człowieczkiem :D
Ja ostatnio znalazłam zajebiste spodnie i sweterek w ciuchu a kosztowało mnie to 15 zł.Ja uwielbiam takie sklepy-do zwykłych raczej mnie nie ciągnie..

Dodano: 2006-10-28 15:14

"zwykłe" też są niektóre w miarę w miarę ale nigdzie nie znalazłabym takiego gorsetu z satyny z haftowanymi czerwonymi kwiatami za 8 złotych i to nowego...

Dodano: 2006-10-28 15:36

i będziesz go miała jedyny w swoim rodzaju :D

Dodano: 2006-10-28 15:41

Znalazłam kiedyś zajeżysty plecak za 8 zeta taki ala włoczęgowski.Kobita z którą pracowałam ochrzciła go mianem "baraniego jaja"i tak juz zostało :wink:

Dodano: 2006-10-28 18:16

... i teraz strzalik chodzi z baranim jajem na plecach :wink:

Dodano: 2006-10-28 20:16

nio :wink: wyglądam z nim jak bezdomny strzalik :wink:

Dodano: 2006-10-29 11:46

ale pociesz się, że lepsze jajo baranie niż..... no, dobra, zbereźnica ze mnie, już kończę..... :roll:

Dodano: 2006-10-29 12:41

Aaaaa...pomocy! Nigfzie nie moge znaleźć ładej,taniej czarnej spódnicy i bluzki lub gorsetu :/ O glanach niewspomne :/

Powiedzmy że wdrążam sie w gotyckie tematy i klimaty....

Dodano: 2006-10-29 12:52

No nie tylko Ty jedna :roll: Glanów to ja szukam od baaaaardzo dawna ...Wczoraj bylam na miescie i nie było kompletnie Nic fajnego :x

Dodano: 2006-10-29 13:32

Sasuko, przejdź sie po lumpach :wink: najlepsze rozwiązanie
no może problem z tym gorsetem możesz mieć... niestety... bo ten element stroju ciężko znaleźć...
ja ostatnio widziałam booooski... w sklepie z francuską bielizną za 700złotych :evil:

a co do glanów, polecam grindersy :) najpiękniejsze...moim zdaniem

Dodano: 2006-10-29 14:54

A jakie to są :?: Zeby u mnie jakie kolwiek glany byly to by bylo dobrze :roll:

Dodano: 2006-10-29 17:04

Grinders jest niestety jedną z najdroższych firm...nie licząc Underground'a :?

Dodano: 2006-10-29 19:29

Poszukam jutro w jednym lumpeksie może w sobote zajde do drugiego.... i sie zobaczy
potem se parasolke czarną kupie i czarną koronke i przyszyje kronke do parasoli...wiem,że wtedy będzie przemakała,ale to niebędzie parasolka na deszcz

Dodano: 2006-10-29 20:54

Glany to w sklepach tak 180zł najtańsze kosztują, przynajmniej u mnie. Czarne sa najbardziej opularne. Ja teraz mam problem, bo moje już mają dziury i podeszfa im odpada (mająjuż 10 miesięcy) i musze sobie sprawić na zimę nowe, a nie mam za co.
Lumpeksy to świetna sprawa, tylk trzeba znaleźć czas, by po nich połazić. Ale fakt, czasem można znaleźć świetne rzeczy. Mrrrau!
Sasuko, trzymam kciuki, na pewno coś sobie znajdziesz, trzeba tylko dobrze poszukać. A jak nie tym razem, to następnym. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-29 21:01

Gdyby mi noga nierosła tobym se mogła kupić glanów tyle,że by mi z szafy wypadały,a gdybym już nierosła to gorset nawet za 700 zł. bym se kupiła... :/ ale niejestem pewna czy noga mi przestała rosnąć,a co do siebie to jestem pewna że rosne...naszczęście..

Dodano: 2006-10-29 22:58

Hehe. Ale glany i tak sie kupuje za duże, więc mogłabyś sobie kupić... I tak butów się nie nosi przecież niewiadomo ile lat - jeśli się z nich stale korzysta. W moim przypadku glany wytrzymały najdłużej 10 miesięcy, a inne buty to już nie powiem...
Ale fakt, że gdy się jeszcze rośnie, to gorset za 700 zł raczej nie jet najlepszym pomysłem. Ale nie martw się, ja nie rosnę, a i tak sobie nie mogłabym kupić.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło