Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 13

Dodano: 2006-10-30 07:59

zapraszam do "moich" lumpeksów : gorsety już od 8 zyla.... tylko trzeba pójść ze dwa razy w soboty i jak nic, masz gorsecik, tani i nowy :wink:

Dodano: 2006-10-30 15:14

Grindersy sądzę, że by ci dłużej wytrzymały chyba, że rozwalasz nimi śmietniki

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-10-30 15:20

U mnie wcale nie ma glanow nawet tych najgorszych A marzą mi sie takie niezwykle czarno czerwone 8) A gorsety za 8 zł?? JA chce JA chce :!: Dlaczego u mnie tak nie ma :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-30 18:02

tylko trzeba uważać na zabijające łokciami moherówki...... :roll:

Dodano: 2006-10-30 18:19

a one też za gorsecikami :?: :twisted: :twisted: :twisted:

w moim ulubionym lumpie najgorzej w soboty z przymierzalniami :? kolejki jak nie wiem :?

Dodano: 2006-10-30 18:23

nie.... grzebią między ciuchami a jak coś zobaczą a ty stoisz im na drodze..... 8O

Dodano: 2006-10-30 19:47

A ja sobie dzis kupiła super bluzkę - czarną, z siateczki - taką w stylu cyber-goth :) już sie nie moge doczekać jakiejś fajnej imprezy :DDD

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-10-30 20:03

Karola napisał(a):
U mnie wcale nie ma glanow nawet tych najgorszych A marzą mi sie takie niezwykle czarno czerwone 8) A gorsety za 8 zł?? JA chce JA chce :!: Dlaczego u mnie tak nie ma :roll:

No to może podjedź po nie do jakiegoś pobliskiego miasta, takie czarnoczerwone teżź powinnaś dostać... A jak nie, to może przez alegro?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-30 21:35

taaa...ja sobie ostatnio też kupiłam fajną, czarną bluzkę... po czym w przymierzalni było wszystko ok...a...jak założyłam pierwszy raz, wyszłam na imprezę, rozbieram się,a bluzka tak się rozciągnęła, że dekolt zwiększył się dwukrotnie :?
przez całą imprezę trochę...skrępowana byłam :evil:

ehhh...zdarza się :?

Dodano: 2006-10-30 22:11

Ja sobie niedawno znalazłam switną czarna kiecke:D W lumpie:D Ale gorsety na ma cycki nigdzie nie ma W ogóle przelazłam prawie wszystkie lumpy w Skierniewicach i nic Chlipchlip...A po glany do do Wawy sie musiałam wybrac, bo tu chujowej jakosci sa :] A jak sie w ta kiecke ubrałam do szkoły, (bo niestety matura w tym roku to myslałam ze moja wychowawczyni padnie A co do ubierania sie na co dzien w gothyckie rzeczy to nie mam nic przeciwko.Ja osobiście lubie szokowac te wszystkie mohery i klony Dody-Elektrody :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2006-10-30 22:43

Hmm... Mi wcale nie zalezy, by kogoś szokować, a ubieram się tak, jak mi sie podoba, jak mam ochotę, co w danej chwili pasuje do mojego nastroju... A że zazwyczaj sa to gotyckie ciuchy...

Takiej sytuacji, jak Twoja Frija, to nikt nie chiałby mieć, ale cuż... też się zdarzają, jak widać. Ale nie ma co się zrażać. :D

Hmm, ja też sobie gorsetu raczej nie sprawię. Lumpy - zdecydowanie przyjazne gotom i gotopodobnym, a glany, hmm... Kupowałam w Wawce, bo do niedawna tam mieszkałam. Więc nie bardzo się orientuję jak jest gdzie indziej.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-31 06:32

NO racja, trzeba ubierac sie w to w czu\ym sie dobrze czuje 8) Musze niedlugo jechac do jakiegos miasta na zakupy , a Morgana w krakowie sa jakies fajne sklepy z glanami? bo niedlugo sie wybieram i moze uda mi sie ojca namowic zebym sobie do jakichs sklepow poszla :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-31 11:34

Tylko, ze dla mnie właśnie jest komiczne jak niektórzy wybabałuszają na mnie oczy:) Szczególnie, że Skierniewice to małe miasto i z tego co wiem nikt stylu tego nie preferuje.Oczywiście zgadzam sie ze zdaniem, ze najważniejsze jest czuć sie sobą.Ja sie właśnie tak czuje jak założe na siebie czarne i niepowtarzalne rzeczy:) A np róż to miałam na sobie moze ze 2 razy jak miałam 11 lat, bo czuje sie w nim tragicznie:) :wink:

Dodano: 2006-10-31 15:43

teraz z podziwem patrzę na moją szafę i kolekcję ciuchów.. tyle niepowtarzalnych i klimatycznych ciuchów i to z lumpów.... marzenie jak otwieram szafę i dwie półki pełne innych ciuchów a koleżanki stoją i patrzą.... i nawet mówić im się odechciewa :wink: :twisted:

Dodano: 2006-11-03 20:00

A ja teraz zbieram kase .. uzbieram sporo to pojade do wiekrzego miasta na wielkie zakupy... hmm.. z moim oszczędzaniem.. no to gdzies na wakacjach.. :roll:

Dodano: 2006-11-04 10:08

miałam iść dzisiaj na zakupy i co...? pada ten zaje&^%%%% śnieg!!! i co? i cierp człowieku bo nie ma jak przejechać.... :evil:

X Dodano: 2006-11-05 19:02

jak ja sie przechodze swoim miastem to jest bardzo nie dobrze, bo jestem jedynym cudakiem w okolicy... naszczescie nie mam czasu aby łazi po tej dziurze i ich oczy mnie zbyt czesto nieporzerają

Jestem jaka jestem i nic, ani nikt tego nie zmieni! ! !

Dodano: 2006-11-05 19:14

mnie nie pożerają, bo nie wychodzę z domu... będą pożerać od przyszłego tygodnia... a niech się je$&@@#%.........

Dodano: 2006-11-06 16:55

wiesz... najgorsze nie jest to, ze mnie zrzeraja, ale to, że w pobliżu oprócz jeden osoby nie ma nikogo, kto by podzielał moje zamiłowania

Dodano: 2006-11-06 17:13

aj tak.... znam i ja ten ból.... ale pamiętaj, trzeba wziąć się w garść i mieć to swoje "coś", ten swój styl....
a nawiązując do tematu, muszę chyba wskoczyć na miasto i pobaraszkować w ciuchach ale jest taka chlupa..... :?

odp Dodano: 2006-11-08 17:39

ja mam raczej problemy z tym wyjściem na zakupy, bo jak chodze po sklepach to nie ma nic, co by mi się podobało... od kolorów, az mnie oczy bolą .... niechce być kolejną marną kopią i chodzić w bulzce, w której biega całe miasto! ! ! no własnie przez ten "mój styl" mam dużo problemów... ale i tak sie niemi nie przejmuje, bo u mnie w szkole chodzi idea, ze jak Goth lub Metal to jest zwiazany z okultyzmem... ostatnio jak szłam na lekcje jakiś gościu wyskoczył z testem" "O Boże myślałem, że to szatan" miałam ochote wcisnąc mu glana w d***, ale nie chciałam się poniżwac i pokazać , że jego słowa po mnie spływają :) masz lub miałaś jakieś problemy w szkole??

Dodano: 2006-11-08 17:51

A ja sie ostatnio zaopatrzyłam w sukienkę z Rockmetalshopu, matka jak zobaczyła, że wydałam na nia prawie 180 zl to chciała mnie ukatrupić :D.

:)

Dodano: 2006-11-08 17:52

Czarna wdowo nie przejmuj się tymi docinkami :) Ja kiedyś jak jeszcze chodziłam na religie zostałam uznana za satanistke, bo wygłosiłam dość ciekawy referat na wymieniony przeze mnie wczesniej temat :twisted: A Ze miałem jeszcze pieszczoche i naszywke "Koziołek matołek" to juz w ogóle babka sie na mnie spojrzała za strachem.A kumpel z klasy sie jeszcze zapytał czy sie utożsamiam z satanistami :D I już nie raz usłyszałam teksty tego samego typu o którym wspomniałaś, ale mnie tylko doprowadzaja ona do śmiechu :lol:

Dodano: 2006-11-08 19:25

ile razy słyszałam takie ciekawe cosie! :D a ile razy się z nich uśmiałam....!!!! :D :D

Dodano: 2006-11-09 00:25

Kiedyś mnie wyrzucili z księgarni z tekstem: "Ty jesteś tu największym złem", co było szczególnym kkomplementem, bo tam była cała masa ludzi z klimatu. :D

A musze się pochwalić, że mam nowe, śliczne buty, wydokie, z czarnej skury,, obcasik jak należy, koturn 12cm, 5 klamer... Są świeeeetne, uwielbiam je! :D Sama nie wierzę, ze je mam, bo kosztują 350zł, ale babcia dała mi 3 stuwy na nie, a ja właśnie taką kwotę kupiłam. :D I teraz jestem mrrrr! :D

Karolko, mam nadzieję, że udało Ci się dostać glany, niestety nie czytałam wcześniej Twojego posta... Ale jakby w Krakowie nie można było dostać czegoś porządnego, to chyba bym zwątpiła w to miasto.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło