Papierochy.... Strona: 33

Dodano: 2007-11-16 13:12

Ja na palenie mówie jeszcze "dymać kurzajke" :twisted: I uwierzcie, że to zajebiscie działa jak powiecie komuś, że idziecie wydymać kurzajke, buhehehehe :lol: :lol: :lol: 8) :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-11-16 13:45

Harl, mam inne wersje
''1.Dymek = pojscie na fajke vel Palym-palym, tudziez no to po malborku :wink:
2.Dymek = stanie na mrozie i chuchanie vel jedzie ciapag jedzie, zabawa w pociag :wink:
3.Dymek = skrót od pewnego określenia opisującego niezbędną do egzystencji czynność vel WYDYMAC :twisted:
4.Dymek = ekshalacja po grochówce Wink'' strefa gazy :lol:

Kostuch, dobrze, ze nie wydymac kurczaka :lol:
No to palym-palym, ide wydymac kurzajke :lol:, No to pochwa, nara, pozdro, do zoba, do usly, do.... cholery, brak mi pomyslow :)

Dodano: 2007-11-16 15:41

Tez ide wydymac kurzajke. Mlask, mlask, cmok w krok i dowidzenia :lol: :twisted:

Dodano: 2007-11-18 22:23

Przeciwna bylam od dawna i nadal gdzies w srodku jestem, np. nie wyobrazam sobie chodzic z palacym chlopakiem, jak widze moje rowiesniczki na papierosie to mnie szlag trafia. A mimo wszystko okazyjnie lubie zapalic, ale tylko 'niezwykle' papierosy w stylu Djarum. Tak ze sama nie wiem czego chce XDD

Dodano: 2007-11-19 12:13

Unquenchably napisał(a):
'niezwykle' papierosy w stylu Djarum.

Paliłem - zajebista sprawa, akurat miałem goxdzikowe. Ale prawda jest taka, ze spali sie 2 po rzad i czlowiek ma dosyc

.

Dodano: 2007-11-19 18:34

Unquenchably napisał(a):
Przeciwna bylam od dawna i nadal gdzies w srodku jestem, np. nie wyobrazam sobie chodzic z palacym chlopakiem, jak widze moje rowiesniczki na papierosie to mnie szlag trafia

tez tak kiedyś mówiłam :lol: i oto jak skończyłam... :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2007-11-19 20:45

Harlequin napisał(a):
[quote:634a12e6ca="Unquenchably"]'niezwykle' papierosy w stylu Djarum.

Paliłem - zajebista sprawa, akurat miałem goxdzikowe. Ale prawda jest taka, ze spali sie 2 po rzad i czlowiek ma dosyc [/quote:634a12e6ca]

Black? Mocne sa. Albo to kwestia mojej slabej glowki XDD ale nie mnie jednej sie w glowie po nich kreci.
A Ty dosc w jakim sensie?

Dodano: 2007-11-20 11:38

Unquenchably napisał(a):
[quote:3b47bc7111="Harlequin"][quote:3b47bc7111="Unquenchably"]'niezwykle' papierosy w stylu Djarum.

Paliłem - zajebista sprawa, akurat miałem goxdzikowe. Ale prawda jest taka, ze spali sie 2 po rzad i czlowiek ma dosyc [/quote:3b47bc7111]

Black? Mocne sa. Albo to kwestia mojej slabej glowki XDD ale nie mnie jednej sie w glowie po nich kreci.
A Ty dosc w jakim sensie? [/quote:3b47bc7111]

Bo jak palisz "zwykłe" fajki, to możesz spalic kilka pod rząd - a Djarumów to spalisz max 2 sztuki i czujesz się "nakopcony" - ten aromat jest ciężki i ntensywny - za kadzidełko może robić

.

Dodano: 2007-11-20 12:06

Harlequin napisał(a):
[quote:44ec5705ba="Unquenchably"]'niezwykle' papierosy w stylu Djarum.

Paliłem - zajebista sprawa, akurat miałem goxdzikowe. Ale prawda jest taka, ze spali sie 2 po rzad i czlowiek ma dosyc [/quote:44ec5705ba]
chciałabym, by tak było... ja mogłabym palić jednego za drugim. na szczęście cena skutecznie przed tym powstrzymuje
ha. aktualnie nie palę wogóle.

life * is a state * of mind

Dodano: 2007-11-20 19:14

Harlequin napisał(a):

Bo jak palisz "zwykłe" fajki, to możesz spalic kilka pod rząd - a Djarumów to spalisz max 2 sztuki i czujesz się "nakopcony" - ten aromat jest ciężki i ntensywny - za kadzidełko może robić

I tu się zgodzę XD z tym kadzidełkiem to fakt, jak zdarzy mi się zapalić przy zamkniętym oknie w pokoju to potem rodzina myśli, że paliłam świeczki albo kadzidełko a nie fajki

LadyWitch napisał(a):

chciałabym, by tak było... ja mogłabym palić jednego za drugim. na szczęście cena skutecznie przed tym powstrzymuje Wink
ha. aktualnie nie palę wogóle.

Taaak :roll: Cena... <_< niestety albo i stety, w sumie przynajmniej może się nie wciągnę

Dodano: 2007-11-27 15:45

LadyWitch napisał(a):
[quote:b812c4a655="Harlequin"][quote:b812c4a655="Unquenchably"]'niezwykle' papierosy w stylu Djarum.

Paliłem - zajebista sprawa, akurat miałem goxdzikowe. Ale prawda jest taka, ze spali sie 2 po rzad i czlowiek ma dosyc [/quote:b812c4a655]
chciałabym, by tak było... ja mogłabym palić jednego za drugim. na szczęście cena skutecznie przed tym powstrzymuje
ha. aktualnie nie palę wogóle.[/quote:b812c4a655]

Dawałaś rade wypalić wiecej niz2 Djarumy pod rząd :?: :wink: ja to bym sie chyba juz zmuszał :lol: ale zwykłych moge kilka z rzedu wypalic :twisted:

.

Dodano: 2007-11-28 15:48

Już nie palce Vickówroi, przerzuciłem sie na Spike'y bo kosztują jedyne 4:99 :!: :!: :!: :twisted:

Dodano: 2007-11-28 16:09

Narea napisał(a):
[quote:0f32656cc2="Unquenchably"]Przeciwna bylam od dawna i nadal gdzies w srodku jestem, np. nie wyobrazam sobie chodzic z palacym chlopakiem, jak widze moje rowiesniczki na papierosie to mnie szlag trafia

tez tak kiedyś mówiłam :lol: i oto jak skończyłam... :lol: :lol: :lol:[/quote:0f32656cc2]

nie ma to jak całować popielniczkę, co? :lol:

Życie krasnoludków czyli dlaczego w mojej lodówce nie ma światełka

Dodano: 2007-12-07 08:57

nawiązując do djarum, wie ktoś może gdzie we wroku można takowe nabyć? bo smaczka sobie zrobiłam a znaleźć nie mogę...

aktualnie lm slimy mentolowe

[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]

Dodano: 2008-02-03 13:58

widze że tu dużo palaczy wiec wyskocze z takim pytaniem:lubicie sopalic cos mocniejszego tzn. jointa czy tez rozne inne kombinacje? :twisted:

Dodano: 2008-02-03 20:11

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Nigdy nie paliłam i nie sądzę aby to kiedykolwiek miało się zmienić. Nie cierpię papierosów, ich smrodu ( również przesiąkniętych nim palaczy ) oraz idei trucia nie tylko siebie - ale wszystkich dookoła. Cieszą mnie niezmiernie wchodzące zakazy palenia w miejscach publicznych. Jeśli ma ktoś ochotę się truć, to niech to robi na osobności.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-02-04 22:04

Zupełnie nie rozumiem, co ludziska widzą w paleniu papierosów. Śmierdzi to to(odrzucając mnie na kilometr, tfuuu), kopci i truje. Grh... :evil: Zdecydowanie nie dla mnie...

Dodano: 2008-02-04 22:16

Ewosz napisał(a):
widze że tu dużo palaczy wiec wyskocze z takim pytaniem:lubicie sopalic cos mocniejszego tzn. jointa czy tez rozne inne kombinacje? :twisted:

Nie przecze ze zdarza sie cos od czasu do czasu przysmarzyc :twisted:

Salve Frater !

Dodano: 2008-02-05 11:47

Wild_Child napisał(a):
Zupełnie nie rozumiem, co ludziska widzą w paleniu papierosów. Śmierdzi to to(odrzucając mnie na kilometr, tfuuu), kopci i truje. Grh... :evil: Zdecydowanie nie dla mnie...

tez nie widze niczego przyjemnego w paleniu papierosow,ale jesli chodzi o zioło czy tez hasz to uwielbiam :twisted: ze wzgledu na uczucie po zjaraniu sie oczywiscie

Dodano: 2008-02-05 12:12

Oczywiście nie mam się co chwalić, ale ja już mam to za sobą...może i dobrze ;/ Zapalisz raz i myslisz, że jesteś panem swych dziurawych myśli..możesz zapanować nad całym światem...zdecydowanie wolę alkohol, pomimo tego, że sprawia, iż człowiek wtenczas nie jest sobą. ahaaa..jakby ktoś cierpiał (fizycznie..psychicznie z resztą też) to polecam papieroska revelka ;^^

Dodano: 2008-02-05 23:30

Ewosz napisał(a):

tez nie widze niczego przyjemnego w paleniu papierosow,ale jesli chodzi o zioło czy tez hasz to uwielbiam :twisted: ze wzgledu na uczucie po zjaraniu sie oczywiscie

Gratuluje dobrego smaku i wyrafinowanego gustu !
I like to smoke weed a good sensimilla

Salve Frater !

Dodano: 2008-02-06 16:11

MoodyeyesOfDark napisał(a):
Oczywiście nie mam się co chwalić, ale ja już mam to za sobą...może i dobrze ;/ Zapalisz raz i myslisz, że jesteś panem swych dziurawych myśli..możesz zapanować nad całym światem...zdecydowanie wolę alkohol, pomimo tego, że sprawia, iż człowiek wtenczas nie jest sobą. ahaaa..jakby ktoś cierpiał (fizycznie..psychicznie z resztą też) to polecam papieroska revelka ;^^

a po akoholu wcale nie jest lepiej tylko czlowiek nad soba nie panuje i robi głupoty

Dodano: 2008-02-06 20:24

Ewosz napisał(a):

a po akoholu wcale nie jest lepiej tylko czlowiek nad soba nie panuje i robi głupoty

A no racja...ale wole być zajebana w cztery dupy, poczym wyczeźwieć, niż palić papierochy i mieć problemy z układem oddechowym począwszy od jamy ustnej a zakończywszy na płucach.

Dodano: 2008-02-07 21:11

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Ja nie wolę ani papierosów, ani alkoholu, choć z dwojga złego za gorsze uważam papierosy - bo trują też ( a raczej przede wszystkim osoby niepalące)[z drugiej strony pijani kierowcy powodują wypadki... wiem, wiem...] Nie uznaję uzależnień, choć sama czasem mam problemy. Moim jedynym nałogiem można nazwać czekoladę, choć z nadmiarem w jej jedzeniu - walczę.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-02-08 14:25

tak naprawde wszystko jest dla ludzi,mozna pic alkohol i sie nie upic,mozna palic i nie truc innych wszystko zalezy od tego jak i kto.Ja lubie sie czasem upic,a jeli chodzi o uzaleznienia...heh nie moge ich nie uznawac,mam "do nich "słabość...a czekolada to juz w ogole chyba najwiekszy nalog XXI wieku xD i moj tez

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło