Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Szczerze? Tak przereklamowanego kawałka tandety, nie słyszałem nigdy. Ta płyta ma tylko jedną moc - brzmienie. Gdyby nie ono, to prawdopodobnie Gathering stoczyłby się na sa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11446/Testament-The-Gathering
Dobrze się czyta, szkoda, że nie ma więcej koncertów w okolicy zespołów, które nieczęsto trafiają do Europy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11702/Blood-On-The-Coast-The-X-Bar-Cupertino-CA-15-9-2018
kilka kiterówek wynalazłam w tym tekście xD (weź no zrób coś z tym: "palcu", jakieś "o" zagubione w drugiej zwrotce) i jeszcze jedna uwaga: w "Plącząc korale w skostniał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/183/quot-Gielda-quot-by-KostucH
śliczny wiersz, naprawde ma w sobie głębię, jeśli o formę chodzi nie jest płynny, ale może to nawet dobrze. buziak:*
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/439/Fantazja-na-uzytek-domowy-by-Minawi
jak najbardziej nie chce wywolac dyskusji na temat wegetarianizmu, bo moim skromnym zdaniem nie ma o czym dyskutowac - wege wiedza swoje, miesozercy wiedza swoje i nikt nikogo nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/695/wegatarianizm
http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/trzy-dni-obludy,820751 8) -------------- 7 Seconds-Panic Attack
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/951/Zaloba-narodowa
dzis tj w sob 20/01 od 22:00 Ryhu (BloodLust), ekipa Panzernacht oraz ja po 2:00 będziemy zapodawać nie beatowe, gitarowe, różne dźwięki od Ramm, NiN, MM, Therion, Korn, POD,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1207/Hard-Indu-Rock-Night-20-01-Pn
[quote:d34de34cb0="Wild_Child"]...do puli dorzucę jeszcze kilka dzieł Arthura Conana Doyle'a, z "Zaginionym Światem" na czele. :wink: Miałem wtedy bodajże 10 lat.[/quote:d34d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1463/Ksiazki-naszego-dziecinstwa
no tak... 4 lata czekania na nastepce dechrystianizacji, i klops. Płyta osobiscie mnie nudzi, byc moze wynika to z faktu wygorowanych oczekiwan, z drugiej strony caly material na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1719/Vital-Remains-Icons-of-evil
po obejrzeniu kilku filmów na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=bWrlnAjKZ9g&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=3guZda7nku8&mode=related&search= http://www
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2487/Kultura-wspolczesnej-japonii
pewnie nie prędko, ale wyczekiwać trza :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2743/Dimmu-Borgir
Hehe paradoks. Przeważnie jak poznam jakiś zespół, kapele, to albo zaczynają już kroczyć w stronę zakończenia istnienia zespołu, albo ich kariera już dawno się zakończ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2999/Solowy-projekt-Billy-ego-Howerdela
siemka, mozesz dac jakiesz szczegoly jezeli chodzi o ta sesje? mam co do dnia 18 lat, krótkie włosy-ciemny braz, 179 wzrostu. prosze o odpowiedz na emaila kociaczek142@o2.pl, cze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3255/Poszukuje-modelek-ciekawa-sesja-foto-w-starym-palacu
[quote:95d259867e="dr_Faustus"][color=green:95d259867e]O kurcze pioro, Gniewol :!: Co oni Ci zrobili na tym zdjeciu? :wink: [/color:95d259867e][/quote:95d259867e] Czyzby ktos mi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3511/Coldworker-Rotting-Paradise
Tak samo bylo z remixem NIN: zespol udostepnil na swojej stronie caly utwor w formie studyjnych sciezek, tak ze kazdy mogl sobie go zmiksowac w domu i wyslac remix na specjalnie ut
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3767/Nine-Inch-Nails-Discipline
Czepiam się?? Tak czepiam się! Za dużo kropek, za dużo niedopowiedzianych spraw, w formie wiersza wyglądało by fajniej, ale i tak troszkę za dużo kropek ale moim zdaniem je
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4279/Zaczac-od-nowa
całość imprezy oprawimy w FXy plus oprawę video z mojej strony poza wspomnianymi 80s/electro i synthpop postaram się przemycić pare klasyków goth, będą klimaty joy divi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4535/Muzyczne-Andrzejki
W dobie królowania mp3 wydawać by się mogło, że coraz mniej osób kupuje oryginalne cd, winyle czy nawet taśmy. Sa jednak tacy, którzy jeszcze dają zarobic firmom fonografi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4791/Cos-do-odtwarzacza-czyli-jakie-albumy-zakupiliscie
No, spoko felieton :) Tylko, jakie jest możliwe rozwiązanie tego problemu zdaniem autora? Chyba, że godziny się na zejście dobrej muzy do podziemia :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5047/Ania-albo-muzyka-w-radiu
Proponuję posłuchać utworu Godplayer oraz I see red, genialne, niezwykłe, z przytupem. Reszta mnie kompletnie nie rusza.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5303/Brutal-Truth-Need-To-Control
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło