Boję się, że już nigdy w swoim życiu nie doznam takich orgazmów jak podczas słuchania Symbolica. Dla mnie to najlepszy album wszechczasów. No cóż, poczekam jeszcze troche
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5304/Death-Symbolic
|
NO1SE D3CAY
Wrocław. Po wielu miesiącach spędzonych w zaciszu swojego królestwa dźwięków, które oficjalnie nazwane zostało NO1SE D3CAY, dwójka osób Lindey oraz Peter
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5816/NO1SE-D3CAY-industrial-gothic-new-wave
|
a pamiętacie taki wynalazek jak kaseta? przypominam sobie jak w szkole podstawowej przegrywało się kasety, były jakieś patenty z zaklejaniem taśmą, to był dopiero czad, a n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6072/Plyty-tylko-z-internetu-koszmar-czy-spelnione-marzenie
|
Szkoda, że żadnej z tych płyt nie ma w sprzedaży w PL. Jeśli sie mylę, proszę o cynk.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6328/Abney-Park
|
Czy ktos z urzytkownikow..posiada CANON EOS 450D,wlasnie niedawno kupilam,i trudno mi odnalezc funkjce aparatu,poniewaz posiadam tylko niemiecka instrukcje
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6584/Prosba
|
A data?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7096/Suomi-Night-III-Via-Nocturna
|
Gratuluję pomysłu użycia translatora do przetłumaczenia czegoś, co składa się z tak wielu skomplikowanych słów
Ale trzeba przyznać, że przynajmniej jest ubaw, no i mo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7352/Czlowiek-fotelu-uszy-ryzu-i-montaz-miejscowej-ludnosci
|
Po necie krąży już promo-track albumu ''War of the Gods''. Nihil novi as expected.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7608/Amon-Amarth-Surtur-Rising
|
NO I JAK WAM SIĘ WCZORAJSZY KONCERT PODOBAŁ? NIE MIELIŚCIE WRAŻENIA, ŻE CHŁOPAKI TROCHĘ POGWIAZDORZYLI - ZASADNICZO TO PAN GARM?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7864/Ulver-Zweizz
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AaNkSvNiCIc[/youtube]
Loose Change Final Cut - 11 Września Niewygodne Fakty - Wersja Finalna
"Kultowy" film, którego przedstawiać c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8376/Loose-Change-Final-Cut
|
Sprzedam kozaki TUK, nigdy nie noszone bo był to prezent, ale kozaczki okazały się ciut za małe. Wkładka to 22 cm.https://www.tukshoes.com/images/thumbs/0001293.png
cena
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8632/Kozaki-T-U-K-35-36
|
Dołączył Closterkeller.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8888/Nowe-zespoly-w-skladzie-Castle-Party-2012
|
Mam do zaoferowania przejazd na SONISPHERE FESTIVAL (Metallica, Black Label Society, Machine Head, Gojira, Acid Drinkers, Hunter, Luxtorpeda) 10 maja z Wrocławia do Warszawy pod s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9144/Oferuje-przejazd-na-SONISPHERE-FESTIVAL-z-Wroclawia-do-Warsz
|
Już 29.09 KDR Productions zaprezentuje piątą odsłonę Sadystycznych Gier! Impreza odbędzie się w krakowskim klubie KOTKAROLA. Tym razem jako główna gwiazda wystąpi Luna Ad
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9400/Krakow-Sadistic-Games-Vol-V
|
ODDAM ZA DARMO.
Kalendarz jest nieaktualny, 2009 rok, ale ma piękne obrazki, którymi może ktoś będzie zainteresowany. Do odbioru osobistego na terenie Trójmiasta, Pucka, R
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9656/oddam-kalendarz-louis-royo
|
Jestem w szoku,że Nekron jeszcze postanowił coś zdziałać. Z przyjemnością nabędę owe dzieło bez zastanawiania.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9912/Debiutancki-album-Nekron-Diadre-gotowy
|
Super książka biorę udział :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10168/Wygraj-ksiazke-Neila-Gaimana-Ocean-na-koncu-drogi
|
Większość dnia zeszła mi dzisiaj na ten temat, heh. Męczący dzień :-/. [URL=http://michal-kaminski.orgfree.com/wp-content/uploads/2014/06/pogoda-19-06-2014.jpg]Pogoda[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10424/10-pomyslow-na-lepszy-swiat-heh-5-6
|
Ciekawie w dooooom temacie pruje THE RUINS OF BEVERAST-klasyka i GRIFTEGARD, Tak na swiezo dorzucam, DREAD SOVEREIGN-All Hell's Martyrs .swietnie zagrany "kwasny" niemal momentami
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10680/doom-metal-depresyjny-black-metal
|
To ja może jeszcze dodam, że dziś (przynajmniej formalnie) zakończyli trasę m.in. z DEADPOINT, gdzie gra mój były kolega ze szkoły (że też mu się jeszcze chce) :-p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11448/Shodan-Protocol-Of-Dying
|