Skoro temat " Nergal na randce z Dodą" został zamknięty, to co Wy na to aby nadal o tym pogadać?
Chodzi o to, że to nie jest ani wymysł prasy, ani ani jakaś nagonka, tylk
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5558/Rozni
|
Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat ostatniego zamieszania z aresztowaniem Romana Polańskiego. Pomijam kwestię tego, czy jest winny czy nie, bo od tego są sądy, ale chodzi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5814/Sprawa-Polanskiego
|
Wejdź na last. fm i poszukaj wykonawców podobnych do Theriona. A co do Gothicy, zespół dosyć znany w swoim kręgu. Skoro zainteresowałeś się Arcaną to polecam Trobar de Mo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6070/Therion
|
Raczy mi ktoś po krótce objaśnić, dlaczego moje poprzednie konto - KoloZebate, zostało zablokowane, bez podania przyczyny i bez żadnego ostrzeżenia ? Pisałem maila, ale chy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6326/Zasady-jakie-tuta-panuja
|
Do tej pory nic nie było mi wiadomo o zainteresowaniu pana premiera metalem :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6582/Blake-zamiast-Holy-Grail-na-Tuska-2010
|
Jestem wolna, w ciszy płaczę nad tym, że niestety spadnę i najdzie mnie ciemność, czerń, mrok... ci..., ...sza!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6838/Cisza
|
Książkę przeczytałem 2 razy. Już nie mogę się doczekać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7094/Lords-Of-Chaos
|
Hmm, mam 4 zbędne (zbędne to dużo powiedziane, bo bym pojechał, ale ze względów służbowych nie bardzo mogę) mi bilety do stodoły. Nikt nie chce ich przygarnąć, może tu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7350/Therion-odwiedzi-Polske-juz-za-miesiac
|
Witam wszystkich,
chciałbym zaprezentować swój projekt Vurm, którego muzyka to szeroko rozumiany dark ambient z elementami drone.
Debiutancki materiał "Dark Era" dostępn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7606/Vurm-dark-ambient-drone
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jMUoYuxkdV8[/youtube]
Wstrząsający dokument o eksperymentach jądrowych prowadzonych w ZSRR w latach 1949-1985, których ofiarami stał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7862/Napromieniowani
|
Zapraszam do zapoznania się z moją skromną twórczością. Biżuteria, ubrania, dodatki a wszystko zrobione ręcznie w pojedynczych egzemplarzach lub ściśle limitowanych seria
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8374/The-darker-side-of-hand-made-Oryginalne-ubrania-i-bizuteria
|
Poprawcie datę w kalendarzu, wg strony zespołu oni grają 20stego w Poznaniu a 19stego we Wrocławiu:
http://www.antimatteronline.com/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8630/Antimatter-Ctrl-Alt-Del
|
Witam.
Poszukuję pokoju w Bydgoszczy. Mogę też zostać współlokatorem przy wynajęciu mieszkania. Oferty proszę przesyłać na:
gg:7894519
email: slavabohu44@gmail.com
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8886/Wynajme-pokoj-w-Bydgoszczy
|
czy można gdzieś odsłuchać fragmentów płyty? szukam w necie i nic nie mogę znaleźć.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9142/Rosa-Rubea-The-Fire-and-the-Rose
|
rzeczywiście mocna rzecz, ma moc i co najważniejsze klimat - szkoda że to taki rarytasik
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9398/Morpheus-Descends-Ritual-Of-Infinity
|
[URL=http://allegro.pl/gorset-biznesowy-czarny-spodniczka-stringi-roz-s-i2992628832.html][u:cfbe2f6186]ZAPRASZAM DO OBEJŻENIA --->KLIK!![/u:cfbe2f6186][/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9654/Gorset-nowy
|
Wszystkie kołnierzyki - cena 55 zł
same mankiety - cena 40 zł
komplet kołnierzyk i dwa mankiety - cena 75 zł
[img:8b3ca6a651]http://img90.imageshack.us/img90/4158/d8t3.jp
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9910/Kolnierzyki-i-mankiety-skora-naturalna
|
Czyli nie jestem odosobniony w twierdzeniu, że drugi krążek Armagedon ma sie nijak do wyśmienitego "Invisible Circle" i po prostu rozczarowuje i zostawia duży niedosyt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10166/Armagedon-Death-Then-Nothing
|
Liczę, że wyjdą reedycje. Jedna z ciekawszych kapel.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10422/Violent-Dirge-Obliteration-Of-Soul
|
Bardzo fajna płytka, mam wrażenie, ze to powinien być debiut. Płyta pełna werwy, fajnie się tego słucha. Po prostu dobra thrashowa płyta. Bez zbędnej ideologii, ozdobnikó
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10678/Virgin-Snatch-Art-Of-Lying
|