Wujas- jak zawsze fajnie napisane. Lata tego nie słuchałem.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10421/Armagedon-Dead-Condemnation
|
Miło przeczytać pozytywna reckę Vesanii, bo w "dobrym tonie" na necie jest krytykowanie tej kapeli z założenia...
Płyta to kawał dobrej muzy, z bardzo dobrymi momentami. C
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10677/Vesania-Distractive-Killusions
|
Witam. Od roku zajmujemy się szyciem sukienek z tiulu, koronki, satyny itp. Szyjemy tylko i wyłącznie na zamówienie klientek i tylko po podaniu swoich wymiarów. Każda nasza
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11445/Szycie-Gotyckich-suknie-na-miare
|
Prawidłowa odpowiedź to: Chelsea Wolfe. Bilet na koncert trafia do: GrayAngel666, marin, DresdenDoll oraz Scorpy. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11701/Wygraj-bilet-na-koncert-King-Dude
|
Rewelacyjny album...polecam wszystkim miłosnikom ciężkich brzmień...Nie pamiętam kiedy coś zrobiło na mnie podobne wrażenie...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/182/FIELDS-OF-THE-NEPHILIM-Mourning-Sun
|
Muszę dodać że:
- Mortiis był nie tylko basistą w Emperor ale także perkusistą, pisał też kilka tekstów...Z Emperor nagrał demo "Wrath Of The Tyrant" oraz wspólny albu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/438/MORTIIS
|
Dziwny wiersz.Pomysł na niego jest dobry ale prawie nie ma w nim mocy.
Końcowa zwrotka z wyrażnymi rymami tutaj nie pasuje.No chyba, że przyjmiemy ją jako zwrotkę w któej a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/694/Psychoza-mojego-swiata
|
w najblizszy czwartek w poznaniu w klubie POP END przy ulicy Kopernika odbedzie sie Nightwish Night...
rzecz jasna posluchac bedzie mozna NW i NW, a takze oczywiscie NW :)
zapr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1206/NIGHTWISH-NIGHT
|
1 marca, w kopenhadze w nocy miało miejsce przedziwne wydarzenie. Doszło do bitwy w dzielnicy Norrebro w Kopenhadze. Bitwa ta była wynikiem protestu przeciwko zamknięciu Ungdom
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1462/quot-najwieksze-wydarzenie-od-czasow-II-wojny-swiatowej-amp
|
Krax wspominałaś w jakimś wątku, że będzie, ale zaginął w mrokach dziejów i warto byłoby, żeby i tutaj znalazło się info co do daty, miejsca i ewentualne odniesienie d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1718/MENUO-2007
|
chciałam jeszcze dodac, że w tą sobotę również będzie wolna scena, a więc będziecie mogli zrobic kocioł, tak jak w zeszłą sobotę :twisted: :twisted: :twisted: zapra
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2486/Norwegian-Metal-Masters
|
Chciałbym zwrócić uwagę nie tylko na ten, ale na wszystkie zamieszczone tutaj wiersze tej autorki. Są to moim zdaniem wiersze pisane świadomie od początku do końca, oszczę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2742/Ukrzyzowanie
|
[quote:1811d69695="Little_China_Girl"]Może ta płyta nie zawiedzie? Już się ponoć miała ukazać...
Niestety kolejne powroty Moonspell'a dotychczas mnie rozczarowały. Miała
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2998/Moonspell-nowa-plyta-w-przyszlym-roku
|
Widać że wakacje w toku bo jakoś mało widzę zainteresowania w Szczecinie wyjazdem na Zita Pop Festival :? ale w sumie co tam to nie mój problem ja jadę o :D choć impreza
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3510/Szczecin
|
Płytka już krąży w necie :)
Powiem tylko tyle - płytka jest naprawe dobra w ryj !!! Co prawda nie jest to "Blackwater", ale daleko w tyle zostawia "Deliverance", "Ghost re
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3766/Nowy-krazek-Opeth
|
zwycięzcy to: Kirie i szmech, gratulejszyn!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4278/Ogolnopolski-Zlot-Fanow-DM-oraz-Electro-Industrial-Stage
|
zdjęcia ze środowego koncertu dostępne już u nas w galerii: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5922
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4534/Vikings-Villains-and-Vultures-Tour
|
To już dziś :-) Szkoda, że mnie nie będzie... Chętnie bym przyjechała na ten koncert... Opowiedzcie jak było!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4790/Nocturnal-European-Tour-2009
|
Nie znamy istoty zjawisk, które nazywamy opętaniem oraz reakcji na odprawiane egzorcyzmy. Wierzę jednak, że istnieje racjonalne wyjaśnienie zjawisk oraz że z biegiem czasu lu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5046/Egzorcyzmy
|
Gniew, musiałeś odczuć dużą przyjemność w pisaniu tegoż newsa :D;) :lol: hehe....
Czyli teraz obstawianie - kto kolejny zostanie "zastępcą" Mercurego ^^.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5302/Paul-Rodgers-odchodzi-z-Queen
|