Wysłany: 2008-03-12 13:13
[color=green:91a6dcbb42]Hej Selene :*
Szczęściaro Ty...do Hannoveru sobie jedziesz...ach...Tylko pozazdrościć, bo (fakt, może tylko z opowiadań i internetu) wiem jakie imprezy ci Niemcy potrafią zorganizować - raj dla electromaniaków ;P Czyli coś co tygrysku lubisz najbardziej :twisted:
Dobrej zabawy Ci życzę zatem...na pewno będzie świetna 8)
W imieniu ekipy FOTN dziękuję, my tez będziemy się świetnie bawić, choć w odmiennych klimatach 8)
Kucze no...ale masz fajnie :)
P.S. Pozdrowionka od HAni dla Ekipy SSmanów and Dottore 8)[/color:91a6dcbb42]
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Wysłany: 2008-03-12 14:08
[quote:12208085fb="dr_Faustus"][color=green:12208085fb]
:arrow: Semek - musialem wziac pare glebszych, zeby powstrzymac sie Ptysiu od skomentowania tego, co zes napisal...Powiem krotko: Zamiast owijac w bawelne i dziwne aluzje robic to bys lepiej prosto z mostu wylozyl o co chodzi... Ja tam dluzej nie mam zamiaru zgadywac o co Ci kaman... Odpisac, albo oddzwonic to chyba nie jest jakims ciezkim wysilkiem. Poza tym zastanawiam sie czy zamierzasz sie odezwac w koncu jesli chodzi o sobote czy postanowiliscie juz cos innego z Justynka... Your choice...[/color:12208085fb][/quote:12208085fb]
Kolego, skręciłeś dwie sprawy w jeden bacik, czyżby wymierzony we mnie?
Nieważne...o co mi kamon nie musisz się domyślać Ptysiu bo to moja sprawa, a mało tego, nie muszę się przed nikim wyłuszczać.
[i:12208085fb] Kwestia pierwsza:[/i:12208085fb]
Nie sądzę bym zbyt zawile pisał chyba, że dla ludzi z opóźnionym trybieniem, a Ty do takich zdaje się nie należysz? [b:12208085fb]Nie musiałeś i nie musisz[/b:12208085fb] zgadywać, więc za przeproszeniem daruj sobie wstawkę pt. Nie zamierzam już...
Moja absencja na DP podyktowana była przez osobiste sprawy ale i nie ukrywam również przez to co zauważyła Nomay i Selena, a którą to zacytuję:
[quote:12208085fb="Selene69"][color=brown:12208085fb]Witam,
What the Fuck is wrong with you people? Widzę, że DC stało się kolejnym tematem dla bezsensownych nabijaczy postów, bo jaki sens jest w pisaniu samego "dzień dobry"? Hello, obudźcie się! Od wczorajszego ranka doszłam do takich wniosków, wchodzę na DC, a tu cała litania 2 stron pierdolenia kotka przy pomocy młotka. [/color:12208085fb][/quote:12208085fb]
Ja też mam dość wchodzenia tu i czytania quasi-postów w stylu "o pierdoleniu kota za pomocą młota" dosłownie i w przenośni. Ja wiem, Nasze posty nie były czasami wysokich lotów ale i tak, tak nisko jak teraz to się tutaj jeszcze nie rozmawiało.
Chciałbym Ci przypomnieć, że nie do tego celu było powołane to miejsce i nie temu miało służyć. Mało tego w śmietniku znalazł się ten temat z przekory, naszej przekory...no może mojej. Natomiast teraz stał się IŚCIE ŚMIETNIKOWĄ enklawą, która wybacz ale trąci myszką.
Ludzie znikąd mówiący o niczym...mnie to nie interesuje.
[i:12208085fb]Druga kwestia:[/i:12208085fb]
Odpisać lub odebrać a i oddzwonić jest problem ale nie zamierzam się wyłuszczać z tego. Myśl sobie co chcesz.
Czy zamierzam się odezwać? o ile sobie przypominam to miałeś SAM z bratem jechać sobie do Wa-wki i mieliśmy się spotkać (ewentualnie?) przed klubem. O czym więc mówimy? Chociaż generalnie teraz z Twoim nastawieniem to chyba sensu nie widzę w innym niż powyższe rozwiązaniu.
[quote:12208085fb="dr_Faustus"][color=green:12208085fb]
ZEGNAM[/color:12208085fb][/quote:12208085fb]
To było by piękne zakończenie tego tematu, trzeba by sie nad tym zastanowić.
Pozdrawiam [b:12208085fb]jeden z wielu w TWOJEJ kolejce do...[/b:12208085fb]
Teraz z innej beczki
:arrow: Selena :* Nomay:*
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2008-03-12 21:36
[color=cyan:a533e18143]Dokładnie. Jeśli się ktoś chce po podniecać to proponuje kinematografię niemiecką lub rozmowę z panem posłem Marianem Piłką którego banany w warzywniaku niezdrowo podniecają.
[b:a533e18143]Faustus polej po zielonym z łaski swojej.[/b:a533e18143][/color:a533e18143]
Wysłany: 2008-03-12 21:51
Pfffffffff.........kochankowie z Verony :P
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Wysłany: 2008-03-12 22:09
[quote:ae2044f5ad="Anielica"]Pfffffffff.........kochankowie z Verony :P[/quote:ae2044f5ad]
[color=cyan:ae2044f5ad]Wentylek ci nie trzyma koleżanko? Nie dobrze, może na wulkanizację trzeba by się przejść zakleją odpowiednią dziurkę.
Tak sie zastanawiam...czy w szkole uczyli was czegoś więcej jak zdania pojedyncze? nierozwinięte, rozwinięte czy może też złożone były w programie? Czy może do orzeczenia nie doszliście.
Jeśli się nie ma nic do powiedzenia to faktycznie można sobie pfff-ufnąć, choć ja myślałem, że to po ostrym jedzeniu się zdarza.[/color:ae2044f5ad]
Wysłany: 2008-03-12 23:54
Oh, proszę o przebaczenie, że w ogóle śmiałam się wypowiedzieć.
Widać słowem odezwać się nie mogę, by Tobie nie przeszkadzać.
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Wysłany: 2008-03-13 06:37
[quote:dca4c192d7="Anielica"]Oh, proszę o przebaczenie, że w ogóle śmiałam się wypowiedzieć.
Widać słowem odezwać się nie mogę, by Tobie nie przeszkadzać.[/quote:dca4c192d7]
[color=cyan:dca4c192d7]Prosić o przebaczenie to możesz w paciorku lub na klęczkach w konfesjonale :] Mnie nie musisz gdyż mnie to nie interere.
Wypowiadać się każdy może byle z polotem lub ciekawie, że nie wspomnę by najlepiej w temacie.
Nabijanie postów to inna sprawa...tym bardziej jeśli to jakieś odgłosy "paszczowe". W innych tematach możesz dać sobie popis w tym niekoniecznie.
Ludzie są zabawni, wsadzają palce pomiędzy drzwi i futrynę i dziwią się <ach jak oni się dziwią), że im paluszki przytnie :lol:
a co do kochanków z Verony :D . Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy bo ci go jeszcze przytnie jak paluchy.
Natomiast w kwesti "przeszkadzania"...czytasz ze zrozumieniem posty innych użytkowników? Czy tylko takie pufffające jesteś w stanie ogarnąć? Nie tylko mnie drażnią głupie posty <w tym twoje>. O ile ja zauważyłem, jest "jeszcze parę osób" tylko z grzeczności dosadniej nie skomentują. Moja grzeczność jak widzisz jest na wyczerpaniu.
[/color:dca4c192d7]
Wysłany: 2008-03-13 09:55
Uuuuuu, znowu jakas draka się szykuje
tymczasem witam wszystkich :) wczoraj w koncu poszedłem do kina (po pół roku) na "Control" - naprawde bardzo dobry film (w przeciwienstwie do niejakiego "Sweeney Todd'a". Kawusia w łapce, humorek dopisuje, brakuje tylko odsłuchu Biomechanical :cry:
.
Wysłany: 2008-03-13 10:33
Christ Agony ? Nie dotrwałem. Migdał tak spierdolił nagłośnienie, az uciekłem już na Chordacie ;/ Kusza mówi że na Christach było juz lepiej, ale koncert bez rewelacji.
.
Wysłany: 2008-03-13 13:53
[color=cyan:ca40c3c6da]Witaj Doktor, Stańczyk <graba>
ależ spokój...wreszcie można kawę wypić w słodkim nic nie robieniu :][/color:ca40c3c6da]
Wysłany: 2008-03-13 15:15
Witam wszystkich serdecznie :)
Już mi się robić nie chce, czekam tylko do 16:00, by móc stąd wybyć. Jedyne, co mi się chce, to pić. Więc zaraz biorę płaszcz i zabieram się stąd.
I prefer to remain silent
Wysłany: 2008-03-13 15:39
[quote:accaee8f0b="dr_Faustus"][color=green:accaee8f0b]Poza tym spokoj, to fakt...nie da sie ukryc... Widocznie przestraszyles towarzystwo swymi pazurkami :wink:[/color:accaee8f0b][/quote:accaee8f0b]
[color=cyan:accaee8f0b]Widocznie mieli coś na sumieniu.
zresztą mówić, a bełkotać to dwa końce kija. Czasem kij uderza w oko jak się przegnie:][/color:accaee8f0b]
[quote:accaee8f0b="dr_Faustus"][color=green:accaee8f0b]
I tak z innej beczki - napewno pamietasz akcje z ocenami galerii. Wiesz co Ci powiem? Mozna piane bic w nieskonczonosc, a efekt? Efekt taki sam bys uzyskal jakbys moj helm probowal na lewa strone odwrocic. Albo jeszcze inaczej - najprostsze sprawy pozostana najtrudniejszymi... [/color:accaee8f0b][/quote:accaee8f0b]
[color=cyan:accaee8f0b]Przestałem się już dawno dziwić, a raczej inaczej...dziwie się już tylko z jednego powodu...otóż, że się Ktoś dziwi :]
Androgyne na forum dyskusyjnym zasugerowała rozdzielenie w ocenach galerii profilowych i tematycznych.
Kuba się zobligował zrobić "to w miarę" szybko ale widocznie będziemy tak czekać i czeeekać i czeeeekkać <aghhh...ziewnęło mi się, sorki
> czeeeeeeekkać jak na dress-code :]
Gdzie ta opcję "włącz/wyłącz komentowanie zdjęć profilowych". ehh...Time out.
Hej :arrow: Narea :* , hej Solitary <ukłon>
[/color:accaee8f0b]
Wysłany: 2008-03-13 16:06
:lol: dzien dobry wszystkim :twisted:
Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.
Wysłany: 2008-03-13 16:53
[color=cyan:85c6c8b20f]Nie przeszkadzaj mu :lol: pytaniami, koleś szaleje z ankietą w temacie Theatres Des Vampires pt. Kto lubi Theatres Des Vampires[/color:85c6c8b20f] :lol:
Wysłany: 2008-03-14 06:32
[color=cyan:2ebb79ac29]Witam kawowo....i wreszcie z usmiechem :)
Jutro wyjazd na FOTN! Nic dodać nic ująć 8)
:arrow: Dottore
Widzę, że szykują się dwa zakłady bukmacherskie
:
- piłka nożna
- " libacje % " CP
trzeba "skarbnika mianować". [/color:2ebb79ac29]
Wysłany: 2008-03-14 08:18
Semjanie, Dottore - witam serdecznie :)
Widzę, że żyjecie już sobotnim koncertem, co - zważywszy na gwiazdę wieczoru - jest w pełni zrozumiałe. :) Moją głowę z kolei zaprząta inna, zupełnie niekoncertowe sprawa. Na razie wstrzymam się ze szczegółami, dopóki owa sprawa się nie sfinalizuje.
Tylko niech ten tydzień się już skończy, bo wymięknę.
I prefer to remain silent
Wysłany: 2008-03-14 08:58
Czesc ekipa :) o zakładach pamiętam też :twisted: tylko o co sie zakładamy ?
.
Wysłany: 2008-03-14 09:49
Dottore, a coż możemy się załozyć jak nie o browar :twisted:
.
Wysłany: 2008-03-14 10:07
[quote:7780c6d6c0="Narea"]Semuś, pamiętaj o umowie... :twisted: ja dotrzymuję słowa :lol: [/quote:7780c6d6c0]
[color=cyan:7780c6d6c0]ja też dotrzymuję :twisted:
B.t.w będę miał jeszcze jeden temat do obgadania z Tobą.
W kwesti "zakładów" o ile pamiętam to wygrana była przeliczana na browary <które i tak wspólnie mieliśmy wypić w pakiecie z orgietką :D :lol: ). Ja tam w ciemno wchodzę w zakład sportowy
Natomiast jeśli chodzi o zakład dot. CP...to mam pytanie, kto bedzie sędzią? gdyż serdecznie mu współczuję biorąc pod uwagę dyscyplinę jaką będziemy uprawiać :] [/color:7780c6d6c0]
Wysłany: 2008-03-14 10:33
Hello wszystkim!
Ja chcę wrócić na DP! Buuuu! Chcę mieć czas, żeby pogadać! Buuu! Chcę być na bieżąco!!! Buuu...
Niech mnie ktoś przytuli...
Ten brak czasu mnie dobija, wiosna za oknem a ja w robocie do 7 dzień w dzień... uch..
Kto się ze mną zrzuci na system w lotka? 
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!