Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 144

Wysłany: 2008-03-07 13:58 Zmieniony: 2008-03-07 16:06

[quote:ae3c8045c7="macabria"]Woland jakiej grzywy toć ty jesteś niemalże łysy ?? ;D[/quote:ae3c8045c7]
Wiem :D to był żart :twisted:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Wysłany: 2008-03-07 14:07

To mnie możesz na córe adoptować i zadbać o dziecko swoje :P

Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere

Wysłany: 2008-03-07 14:28

Oj tam.... nawet anioły mają swoje upadki i za uszami co nieco schowane :twisted:

Wysłany: 2008-03-08 10:19

Dzień dobry :)

Wysłany: 2008-03-08 11:00

[color=cyan:ff00b6d2dd]:arrow: Dottore. Wielkie DZIĘKUJE za miłe słowa Przyjacielu.

P.S. Nie pytaj co się dzieje u mnie. Odpowiedź jest banalna. Mam dość...

:arrow: Dla wszystkich Kobiet przez duże K. nie mylić z tymi co tylko noszą biustonosz.

Pragnę złożyć życzenia by każdego dnia wasze serca uśmiechały się i biły radością, a nie tylko usta stwarzały pozory takowego szczęścia.
[img:ff00b6d2dd]http://republika.pl/blog_yz_215013/294418/tr/biala-roza-w-czerwieni.jpg[/img:ff00b6d2dd]
[/color:ff00b6d2dd]

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2008-03-08 11:05

Panom dziękuję za pamięć :)

Domyślam się , Sejman, że i Ty masz dziś swoje święto?
Spełnienia wszystkich marzeń Ci życzę. Wytrwałości w dążeniu do celu, szczerego uśmiechu i ogromnej dawki szczęścia :)

Wysłany: 2008-03-08 16:19

[color=cyan:316eee1de2]Dzięki za życzenia. Przyjmuje każde pozytywne pod jednym warunkiem, że szczere.

No cóż S. niektóre Panie albo są kobietami albo Kobietami. Niewiele trzeba by zmienić "przynależność grupową".

Pozdrawiam z krążącym we krwi alkoholem
Semjan[/color:316eee1de2]

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2008-03-08 19:09

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[color=green:401121cd6c]Dziś mamy podwójnie wyjątkowy dzień. Podstawowy powód tej wyjątkowości, to przede wszystkim jubileusz pewnej bardzo wartościowej, niebanalnej i jedynej w swoim rodzaju osoby.
Z postów wcześniejszych wiadomo, że tą osobą jest Semjan.

Drogi Semjanku, słowa i tak nie wyrażą w pełni tego co...czego Ci życzę z całego mojego serduszka :*
Wzniosę zatem toast tym kielichem[/color:401121cd6c]
[img:401121cd6c]http://www.fairiesworld.com/pixs2/green_absinthe2.jpg[/img:401121cd6c]
[color=green:401121cd6c]za Twą pomyślność w życiu, by każdy dzień wtapiał w jego kolię kolejny szlachetny kamyczek, byś czerpał z niego całymi garściami (w końcu jest tak krótkie...), byś zawsze dostrzegał dualizm natury zdarzeń (zwłaszcza tych, o których jak najszybciej chce się zapomnieć) czyli, jak to grupa Monty Pytona śpiewała: "always look at the bright side of life".
Ponadto cierpliwości do baranów, z którymi musisz się czasem użerać, a którzy potrafią skuteczniej niż kofeina ciśnienie podnieść - szkoda zdrówka...
...[b:401121cd6c]ZDRÓWKO jubilata zatem!!![/b:401121cd6c]

P.S. Ty wiesz...:*
P.S.2 Ja nie zapomniałam o pewnym CV ;>

Jeszcze raz wszystkiego naj---------- (w wykreskowane miejsca jubilat szanowny wstawi co tylko zapragnie). [/color:401121cd6c]

[img:401121cd6c]http://media.sayitwithbears.co.uk/img/bears/1221big.jpg[/img:401121cd6c]

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2008-03-08 21:16

Semjanie, z okazji Twoich urodzin życzę Ci, by cokolwiek Ciebie w tym momencie trapi, jakie problemy by to nie były, odeszły w niebyt. Życzę też dużo sił oraz spełnienia tego, o czym marzysz.

Trzymaj się tam! 8)

I prefer to remain silent

Wysłany: 2008-03-08 22:41

[color=yellow:c45e51295b][size=18:c45e51295b]Semku![/size:c45e51295b]
Nie życzę Ci szczęścia ani pomyślności.
Bardziej życzę Ci wytrwałości w dążeniu do nich.
Bardziej życzę Ci siły do zmagania się z codziennością, tak abyś zawsze wiedział, jakie decyzje są słuszne dla Ciebie i dla tych, dla których żyjesz.[/color:c45e51295b]

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Wysłany: 2008-03-09 16:17

Witam Was Lynn, Seleno, Doktorze. Coś tu rzeczywiście pustawo.

Doktorze, życzę dobrej zabawy w Gdyni :twisted:

Wysłany: 2008-03-09 17:50

Bry wszystkim...
Widze, że nie tylko mnie męczy syndrom dnia poprzedniego...
Wrażenie mam, że stado słoni tańczy kankana w mojej głowie.... eh, przydałaby się dodatkowa niedziela :wink:

Wysłany: 2008-03-10 08:19

Witam w tym wspaniałym dniu. Jeszcze zyje wystepem DEP na Metal Majdanku, ale obowiązki wzywają. kawusia w łapce i wio. Jeszcze troche to wióry z żołądka zostaną. Teraz Christ Agony bedzie u nas we wtorek - zobaczymy jak to zabrzmi

.

Wysłany: 2008-03-10 08:21

Witam przybyłych :)

Doktorze, miałam właśnie zapytać o wrażenia z koncertu, ale jak widać, uprzedziłeś mnie :) Kurcze, szkoda, że tak wyszło.

A u mnie szykuje się okrutna co najmniej pierwsza połowa tygodnia... Żeby było zabawniej, tak na dobry początek dnia szykuje mi się zaraz dywanik u dyrekcji za przekroczenie terminu. Cóż, słusznie, ale mimo wszystko to niezbyt przyjemna perspektywa. :?

A potem operacja: mieszkanie.

Ech, napiję się może najpierw.

Wysłany: 2008-03-10 09:02

Satyricon tez świetnie wypadł - to chyba było najmilsze zaskoczenie, bo za Satyricon nie przepadam :/ ale Satyr maił zajebisty kontakt z publiką - pokazał ze jest swietnym frontmanem. było duzo ognia, a kapelka pokazała klasę. noi i satyr ... w krótkich, ulizanych włosach

.

Wysłany: 2008-03-10 09:11

Kusza stwierdziła, że ubrał sie jak do "Błekitnej ostrygi" ale Satyricon zdeklasował Marduka. nawet Megadeszcz klase pokazał :)

.

Wysłany: 2008-03-10 09:25

Jakby Satyr założył czapka a la Semek to byłoby porównywalnie :0 ale Satyr miał za to sexy obscisła koszulkę

.

Wysłany: 2008-03-10 10:23

[quote:31c754d93b="dr_Faustus"][color=green:31c754d93b]Dla ciekawskich pierwsza fajna recka sie pojawila na Onecie w dziale muzycznym. No i sa zdjecia, Satyra tez :lol: Dziwilem sie, ze dzwiekowcy polozyli koncert Christow, ale jak widac nie tylko tym "malutkim" to sie zdarza. Megadeth z tego co czytam rowniez stracilo na tym. I jeszcze jedna rzecz, ktora mi sie rzucila na oczy czytajac Wasze wrazenia oraz inne relacje. Chodzi o to kto najlepiej wypadl. Typow jest wiele, ale wszyscy zgodnym chorem twierdza, nawet przeciwnicy BM, ze Satyricon pokazal pazur, klase i to jak powinno sie grac koncerty. Widze, ze Satyr wciaz trzyma fason - od czasow kiedy ich widzialem na bodajze Mystic dawno temu nic sie nie zmienilo. Zaluje, ze nie doswiadczylem tych choralnych gardel w Mother North. Eeh no coz...Dla mnie Satyricon jest juz legenda i klasa sama w sobie, a szarpidruty pokroju Marduka zawsze tylko szarpidrutami zostana...Co do Vadera to zes mnie zdziwil, ze jeszcze ich nie widziales na zywo :lol: ja juz czekam na sierpien i na urodziny Vadera. W koncu poraz kolejny ujrze Samaela i w koncu GOREFEST. Wybierasz sie Gniew?[/color:31c754d93b][/quote:31c754d93b]

A gdzie grają ? Samaelka to bym sobie zobaczył :twisted: jak w Polsce to może i pojade :)

Uuuuu, widze ze w stodole: Vader; Samael; Nile; Rotting Christ; Krisiun; Entombed; Gorefest; Septic Flesh

no to chyba pojade. Nile zobaczyć :twisted:

.

Wysłany: 2008-03-10 10:35

Duzo rzeczy nie widziałem. Ciesze sie ze Testament widziałem :twisted: hmmm .. jesli Krisiun zagra wiekszosc z Assassination to moze być. jestem ciekaw rotting christ, bo jak byli w poznaniu, to dziura budzetowa doskwierała

.

Wysłany: 2008-03-10 10:56

Mrrrr sounds nice. anorexie to tylko z płyt znam :cry: ale co sie odwlecze to nie uciecze :) teraz 6ego immolation w warszawie, ale nie wiem czy pojade :/

BTW - po ile wiader i reszta w warszawie ?

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło