Dodano: 2006-09-28 21:26
| NorwegianWinter napisał(a): |
| jaka antene montowalas ?? 8) |
dwie kierunkowe plus jedna paraboliczna
a co do samobójców ostatnio pracę pisałam o nich :D :D Jak się pisze o takich gościach to naprawdę zaczyna się mieć chęć to zrobić :wink:
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-09-28 22:04
hehe
to sie namontowalas tych antenek troszke :)
Dodano: 2006-09-28 22:18
| DarkMona napisał(a): |
| fiza i matma to pryszcz w porównaniu z statyką, wytrzymką, dynamiką itd. itd. |
Taaa......to wszystko to jest pryszcz w porównaniu z przedmiotem o nazwie....Poetyka i wersyfikacja! :roll:
Dodano: 2006-09-28 22:22
Zacznę się bać swojej polonistki... :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-09-28 22:34
| NorwegianWinter napisał(a): |
hehe to sie namontowalas tych antenek troszke :) |
ano namontowałam, taka humanistka z technicznym zapałem :D
Taka dygresja: najśmieszniej jest jak ktoś wie, że ktoś(czyli ja) ma przyjść bawić się w takie monterskie zabawy. Człowiek otwiera drzwi i widzi blondynkę. I zapada taka niezręczna cisza, bo się nikt nie spodziewa, że to blondynka :roll: przyszła do anten :) :) prawie jak baba za kierownicą :D
Dodano: 2006-09-28 22:40
Człowiek otwiera drzwi i widzi blondynkę. I zapada taka niezręczna cisza, bo się nikt nie spodziewa, że ta blondynka...........to tylko przebrany za nią inkasent gazowy :wink:
Dodano: 2006-10-02 12:13
i co tam studenci na Waszych uczelniach słychać? :D :D
Dodano: 2006-10-02 12:58
szkoda sie wogóle odzywać.... jak sie ma cos do tyłu ...
znowu mi to bedzie ciążyć na kolejnym semestrze..........
głupi projekt... ciagle coś źle mam :evil: :evil: :evil:
Dodano: 2006-10-02 13:10
| DarkMona napisał(a): |
| szkoda sie wogóle odzywać.... jak sie ma cos do tyłu ...
znowu mi to bedzie ciążyć na kolejnym semestrze.......... głupi projekt... ciagle coś źle mam :evil: :evil: :evil: |
poradzisz sobie; zaraz na pewno będzie " do przodu" :wink: pewnie szybciej niż Ci się wydaje :wink:
Dodano: 2006-10-03 18:20
To moja cała grupa zasypia na ćwiczeniach z Historii filozofii z elementami estetyki. Tylko ja siedze oczarowana, ale ja już tak mam...
Nie wiem, ale sposób prowadzenia tych ćwiczeń bardzo mi się spodobał i nie wydaje mi się bym chciała jakieś 2 opuścić, tak poprostu...Wykład z tego przedmiotu też świetny! :D Oczywiście moja grupa uważa inaczej...Wyjścia są dwa:
1.albo ja jestem jakaś inna.
2. oni nie rozumieją z tego nic.

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-03 23:44
| VampirePandora napisał(a): |
| To moja cała grupa zasypia na ćwiczeniach z Historii filozofii z elementami estetyki. Oczywiście moja grupa uważa inaczej...Wyjścia są dwa:
1.albo ja jestem jakaś inna. 2. oni nie rozumieją z tego nic. ![]() |
Myślę, że po prostu to lubisz a inni nie :wink: :wink:
jeśli wykłady są prowadzone interesująco to na pewno nie chce się spać :D Ja tam miałam serdecznie dość filozofii (podobnie jak cała grupa :wink: ) i bardzo cieszyłam się, gdy byłam już po egzaminie.
Dodano: 2006-10-04 18:20
I na studiach podoba mi się jeszcze coś!A mianowicie to że ludzie z danego kierunku mają do siebie coś podobnego.:)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-04 18:33
| I na studiach podoba mi się jeszcze coś!A mianowicie to że ludzie z danego kierunku mają do siebie coś podobnego.:) |
no tak, raczej ludzie idą na taki kierunek który ich interesuje. Można sobie wtedy podyskutować na te tematy, które nas interesują; wymienić poglądy itd...
Dodano: 2006-10-04 21:07
No niestety nie zawsze tak jest......w ogóle to mam wrażenie, że moja grupa to znalazła się chyba na tej filologii z przypadku :wink: Ale nie narzekam, bo przynajmniej wesoło jest :D A chyba właśnie o to też chodzi.
Dodano: 2006-10-04 21:23
Jak jest wesoło i co najważniejsze jest więź w grupie to jest super. Aż chce sie chodzić na wykłady/ćwiczenia :D :D :D
Generalnie fatalnie jest jak są ludzie z przypadku. U mnie Ci, którzy właśnie w taki sposób znależli się - szybko odpadli. Właściwie na własne życzenie czyli wybrali papiery. U mnie zostały trzy osoby, które kompletnie nie wiedziały czego chcą, ale jakaś lampka im się w głowie zapaliła i polubili te studia - calkiem poważnie podchodzą do nauki. Są sumienni nawet :wink:
Dodano: 2006-10-05 15:33
U mnie narazie większość czasu spędzamy na korytarzu, bo co chwile się okazuje że nie mamy jakiegoś wykładu...Chyba zainwestujemy w gre planoszową 
Dodano: 2006-10-05 15:41
może scrabble albo bierki ? :D
Dodano: 2006-10-05 23:04
U mnie narazie większość czasu spędzamy na korytarzu, bo co chwile się okazuje że nie mamy jakiegoś wykładu...Chyba zainwestujemy w gre planoszową ![]() |
Witaj w klubie....wczoraj byłam w szkole poplatałam się, poplatałam się...i poszłam do domu. A miałam mieć zajęcia od 8.00do 18:00. Miałam jeden wykład i jedne ćwiczenia....a dzisiaj zrobili nam wolne z okazji inauguracji pierwszego roku-nie to żeby mi się to niepodobało..... :wink:
Dodano: 2006-10-06 09:05
Narazie myśleliśmy nad kupieniem, albo zrobieniem Twistera.
Ej a może ktoś mi wyjaśni, bo moja (nie)normalna grupa wybrała mnie na staroste, czy jak to tam się nazywa....
Może ktoś mi bardziej wytłumaczyć na czym ta funkcja ma polegać?
Dodano: 2006-10-06 09:58
oj, niedobrze - to coś takiego jak przewodniczący klasy w szkole... czyli jednym słowem, jak będzie jakiś gnój, to Ty będziesz świecić za to oczami, jak trzeba będzie coś przełożyć, albo o coś prosić wykładowców, to Ciebie będą wysyłać, będą Ci co chwilę zawracać głowę, żebyś coś dla nich (czytaj: za nich) załatwiła, itd.
Lepiej szybko zrezygnuj z tej zaszczytnej funkcji!
Dodano: 2006-10-06 19:14
Właśnie to dziwne, ale jakoś nie chce!Jesteśmy jedynym artystycznym kierunkiem w szkole i mam pomysł by założyć jakieś ciekawe kółko...Co do tego i może przez tą funkcje będzie mi łatwiej...A pozatym zawszę się chciałam jakoś społecznie wykazać.!To trochę jak unoszenie się ambicją, która nagle się u mnie pojawiła...
Dodano: 2006-10-06 19:40
bardzo paskudna funkcja...lepiej dać sobie z nią spokój :wink:
Dodano: 2006-12-03 23:47
Drodzy użytkownicy DP :D
Mam do Was ogromniastą prośbę.
Bardzo potrzebuję do mojej pracy dyplomowej badania, które chciałabym przeprowadzić wśród Was.
Jest to ankieta zawierająca tylko 14 szybkich, łatwych i przyjemnych pytań, myślę, że udzielenie odpowiedzi nie powinno zająć więcej niż 10 minut. Ankieta jest oczywiście anonimowa
Najbardziej bym chciała by były to osoby, które odczuwają więź z muzyką gotycką, ponieważ pod tę grupę przygotowana jest ankieta.
Jeżeli ktoś chce wypełnić taką ankietę to prosiłabym napisać mi na priv o tym, a ja podam wtedy linka do strony z ankietą. Wypełnioną ankietę będziecie mogli wysłać mi na e-mail podany w ankiecie. Jak wspominałam ankieta jest anonimowa, jeżeli chcecie to możecie mi ją odesłać z innego niż Wasz e-mail; np. zrobić to z e-maila siostry, kuzyna, kumpla czy rodzica :D Ja nie będę wnikać od kogo jest ta ankieta, bo nie mam czasu na zabawę w detektywa :wink:
Pytania naprawdę nie są straszne! Potrzebuję ok 60 ankiet :roll:
(mogłam edytować poprzedni post, ale wolałam napisać nowy)
Dodano: 2006-12-11 11:45
Ostatnio dochodze do wniosku, iż popełniem bład, a nie dokonałem wyboru wobec studiów. Wpakowałem się w coś tak ogromnego...że moj mały móżdżek nie jest w stanie tego pojąć. Na początku bardzo mi sie te kierunek podobał...ale z czasem zauważyłem, że to uczelnia dla wymiataczy a nie dla tych co chcą wymiatać. Dosyć przykre doświadczenia. Pozostaje czekac az z niej wylece. Już nawet wiem na co nastepne pójde. :evil:
"God made me a cannibal to fix problems like you."