Marzyciele. Strona: 2

Dodano: 2006-05-18 11:36

Mi się marzy załozyć kiedyś własny zepół i grac takie utwory jakie tylko dusza zapragnie. Od death metalu po spokojne i lajtowe i przyjemne dla ucha. Nic tak człowiekowi nie sprawia przyjemności jak spełnianie swoich ambicji.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-05-18 12:57

Marzenia sa marzeniami dopóki się nie spełnią.

Moim największym marzeniem jest bycie statysta na planie jakiegoś horroru. Chciałbym byc charakteryzowana kilkanaście godzin, a efektem końcowym miałby być potwór ociekający szlamem, krwią, bezzębny i w ogóle obleśny :) Coś jak orkowie z LOTR :D

Dodano: 2006-05-18 15:13

Hmmm...to się da zrobic..ja wezme kamere, zbierze się ekupie z DP i coś się wymyśli.....a masz może jeszcze jakies inne marzenia???:]

Dodano: 2006-05-18 17:59

No jasne :) Chociażby zamieszkać w Australii i tańczyć na czerwonej ziemi z Aborygenami :) Chciałabym tez umieć śpiewać, tzn mieć słuch absolutny i do tego jeszcze znaleść ludzi, którzy chcieliby tworzyc taką sama muzykę jak ja.
Ot, marzenia nie do spelnienia...

Dodano: 2006-05-18 18:37

Zgłaszam się jako muzyk do waszego horroru. Ostatnio mam wena do mrocznych i klimatycznych utworów. Miło byłoby wystraszyć czasem kogoś :twisted:

Dodano: 2006-05-18 19:13

Ja jestem za stworzeniem bliźniaczego zespołu LORDI :twisted:

Dodano: 2006-05-18 19:50

A ja się z tobą droga pani nie zgodze =] To marzenie jak najbardziej da się spełnić....nie skręślaj tego marzenia pod żadnym pozorem bo jest w istocie piękne. A co do naszego horroru to może jakiś scenariusz??:]

Dodano: 2006-05-18 20:05

Ja ogólnie to jestem z tych niewiast, które oglądając horrory wkładają glowę w popcorn lub w cokolwiek co jest w pobliżu. Wymyślanie scenariusza więc niestety nie nalezy do mnie bo pewnie sama bym się go wystraszyła :lol:

Dodano: 2006-05-18 21:38

No to co Dravenie? Masz jakiś pomysł? Bo ja mam taki wiersz, który byłby jedną setną całosci :twisted:

Dodano: 2006-05-20 20:50

Ja już mam gotowa całą historie =]

Dodano: 2006-05-21 15:06

Moge pisac dialogi i muzyke do tego Horroru ale nie znam się na scenariuszach. W roli głównej Szmaragdowa Noc oczywiscie. A czy Ty Dravenie również weźmiesz udział w tym filmie.

Dodano: 2006-05-21 21:05

Ja mam juz gotową historie..tylko że to niekoniecznie bedzie horror..:] Dla Nocy mam odpowiednią r00lke =D

Dodano: 2006-05-21 21:30

No to kurna zdradź jakieś szczegóły a tak cały czas smaka nam robisz, ile mam się gryźć kłami po jezyku :twisted:

Dodano: 2006-05-22 09:37

Mam nadzieję, że będe tylko chodzić i straszyć, bo niestety talentu aktorskiego tez zbytnio nie posiadam :D

Draven: A jak nie horror to co ;>

Dodano: 2006-05-22 13:18

Ja szczerze powiedziawszy wolałbym zrobić z tego sztuke a nie film. Film i tv to gówno bo tylko w teatrze ma się prawdziwy kontakt z aktorem a emocje przedstawiane na scenią mają wpłw na emocje widza. Niestety Szmaragdowa Nocy czeka Ciebie popis na scenie :twisted:

Dodano: 2006-05-23 08:37

Też dobry pomysł z ta sceną....a główny przepis na całą historie to Marzycielka któraniechcąc zniszczyć ludzi wśród których żyje ucieka w inna żeczywistość jednocześnie przypadkiem niszcząc świat z którego uciekła...bedzie to horror z tego względu że ludzie których znała bendą zawsze w jej umyśle jako małe potworki winy które doprowadzą ją do szaleństwa....jeszcze nad tym myśle...wiem że to zagmatwane ale jakoś dało by się zrobic

Dodano: 2006-05-23 14:30

To nie będzie horror. To będzie dramat ale taki mocny. Miło byłoby jeszcze się kiedyś popłakać w teatrze. Uwielbiam ocierac łzy podczas sztuki. Uwielbiam wchłaniach odgrywaną sztuke całym ciałem i umysłem.

Dodano: 2006-05-23 14:34

dośc ciekawie się ten Wasz horror zapowiada:)
kiedy planujecie rozpocząć realizację tego marzenia??

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-05-23 21:40

Nie ja tu jestem od scenariusza ale moze tez dopisze pare słów do tej sztuki jak mi się uda i pozwoli.

Dodano: 2006-05-24 19:10

Jak już wspominałam, aktorka ze mnie marna, więc przypadkiem mogłaby wyjść z tego jedna wielka komedia.

A teatr... Uwielbiam chodzić do teatru, podziwiac pracę artystów. Ubiorem i zachowaniem okazywać swój podziw i szacunek.I nienawidzę uspakajać niesfornych bachorów, które z niewiadomych przyczyn przychodzą do prawie świętego dla mnie miejsca i pokazują że nie są godne doświadczania tej magii.

Może znaleźlibyśmy kogoś innego do głównej roli, a ja bym była tymi potworkami, cooo? To by mi najlepiej pasowało :) Hexe, masz talent aktorski? :twisted:

Dodano: 2006-05-24 21:28

Ja tam lubie teatr i jak wspomniałem, potrafie upóscic łzy z wrażenie bo teatr to prawdziwe miejsce sztuki. Nigdzie gra aktora nie wpływa tak na emocje ludzkie. Nawet muzyka nie ma czasem takiej mocy jak sztuka teatralna.

Dodano: 2006-05-25 07:36

ja talenet aktorski?? ponoć mam tylko trema mnie zawsze zjada jeśli przed większą publicznością mam wystąpić:)

a teatr uwilebiam zarówno od strony widowni jak i kulis...

Dodano: 2006-05-25 20:30

Czyli, ze główną rolę mamy już obsadzoną Teraz potrzeba tylko scenariusza,

No panowie, do dzieła :twisted:

Dodano: 2006-05-25 20:56

Draven jest na urlopie i go nie ma albo tak pracuje zawziecie, iż nie ma nawet chwili by do nas napisac i przedstawić sytuacje. Ja nie mam głowy do scenariuszy, ale skoro tak bardzo sie boisz występowac na scenie to moge do Ciebie dołaczyć ale jako drugo planowa psotać. Do naszej sztuki moża by zaczęrpnac jakieś motywy z mitologi greckiej, trochę cos ze współczesnosci, fantasy...Idea Mix :twisted:

Dodano: 2006-05-26 08:03

to niby ja mam grac rolę pierwszoplanową?? a możecie usmiercic moją postac juz w pierwszych scenach??

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło