Dodano: 2011-10-16 09:31
| Stupa1989 napisał(a): |
| lepiej dobrą ksiazkę/płytę kupić niż piwo ;D |
ftoś tu zmysły postradał.
ostatnimi czasami dziadek Fafał zaczowywał sie niewyjściowo. Piłem piwsko z sokiem, ale wróciłem na dobra drogei juz wszystko jest ok.
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2011-10-16 09:33 Zmieniono: 2011-10-16 09:35
FAFAL chłopie gdzieś ty się podziewał...? wiesz w naszym wieku to z trunkami ostrożnie już trzeba <radocha>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-10-16 10:32
wino,miętowo-jabłkowe za 6zł%pycha
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Dodano: 2011-10-16 20:46
Amarena! ;D
"Święci mężowie powiadają, że życie to tajemnica i wierzą w ten koncept z radosnym obliczem, lecz są tajemnice, co gryzą z wściekłości i pragną Cię dopaść wśród nocnych ciemności..."
Dodano: 2011-10-16 21:23
| HardKill napisał(a): |
FAFAL chłopie gdzieś ty się podziewał...? wiesz w naszym wieku to z trunkami ostrożnie już trzeba <radocha>
![]() |
Spokojna rozczochrana cały czas mom wos na oku. A oficjalna wersja to jest hmmmm? Powiedzmy byłem na piwsku
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2011-10-17 14:19
| Anumati napisał(a): |
| Amarena! ;D |
a jak to cuś z Biedronki smakuje?
Dodano: 2011-10-17 16:58
| Nadine1986 napisał(a): |
| [quote:1c51424324="Anumati"]Amarena! ;D |
a jak to cuś z Biedronki smakuje?[/quote:1c51424324]
Jak na tanie wino jest dość dobre bo nie czuć siarki, wręcz smakuje landrynkami
"Święci mężowie powiadają, że życie to tajemnica i wierzą w ten koncept z radosnym obliczem, lecz są tajemnice, co gryzą z wściekłości i pragną Cię dopaść wśród nocnych ciemności..."
Dodano: 2011-10-18 11:23
Na Woodstocku był ( w tamtym roku też ) marsz zwolenników Amareny. Nie pamiętam, abym kiedykolwiek tego wina spróbowała.
Od jakiegoś czasu łykam tylko Desperadosa. No..ewentualnie jakieś winko..ale z górnej półki ! ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-10-19 21:29
Kadarka jest całkiem dobra
Ja ostatnio z takich piwnych wynalazków to piłam borówkowe i o smaku toffi
Dodano: 2011-10-19 22:23
ja w jednym pubie w Poznaniu takim w bok od Placu Wiosny Ludów, naprzeciwko tego małego parczku, piłam piwo jagodowe ale nie pamiętam już nazwy, pycha:)
Dodano: 2011-10-19 23:32
I pomyśleć, że jeszcze niedawno też piłam takie słodkie "eksperymenty"
Teraz jednak przeprosiłam się ze smakiem najnormalniejszego piwa i dopiero teraz doceniam jego walory
Może wam też opije się niebawem słodkość owocowych trunków, bo to jednak ciężkie na dłuższą metę i w końcu bierze na mdłości.
Albo może faktycznie z tego się po prostu "wyrasta" ? 
Dodano: 2011-10-20 21:57
| Nadine1986 napisał(a): |
| ja w jednym pubie w Poznaniu takim w bok od Placu Wiosny Ludów, naprzeciwko tego małego parczku, piłam piwo jagodowe ale nie pamiętam już nazwy, pycha:) |
Z tego co wiem tam chyba jest Setka-Pub, a jagodowe piwo znam jedno -> Lubuskie Jagodowe i jest faktycznie całkiem dobre, ostatnio też widziałam Śliwkę w Piwie, ale zachwycona nie jestem
Dodano: 2011-10-21 12:23
Ja tam nigdy nie lubiłam smakowych piw, sama chemia, boli głowa i nie można tego dużo wypić, ble
Wyjątkiem jest Desperados, ale oryginalny:) Generalnie nigdy słodkich trunków nie lubiłam, więc to chyba rzecz gustu, trochę też płci, gdyż wszystkie moje koleżanki lubią ohydnie słodkie trunki jak nalewki np, a do piwa dolewają syropu(fuj).
Co nie zmienia faktu, że muszę się pożegnać z tym wspaniałym napojem jakim jest piwo, gdyż dość mocno naruszył on moją figurę XD
Dodano: 2011-10-22 19:03
| CatGirl napisał(a): |
Ja tam nigdy nie lubiłam smakowych piw, sama chemia, boli głowa i nie można tego dużo wypić, ble Wyjątkiem jest Desperados, ale oryginalny:) Generalnie nigdy słodkich trunków nie lubiłam, więc to chyba rzecz gustu, trochę też płci, gdyż wszystkie moje koleżanki lubią ohydnie słodkie trunki jak nalewki np, a do piwa dolewają syropu(fuj).
Co nie zmienia faktu, że muszę się pożegnać z tym wspaniałym napojem jakim jest piwo, gdyż dość mocno naruszył on moją figurę XD |
pfff ja tam piję piwo i wino, a i tak ostatnio schudłam półtora kilograma
ja tam lubię piwa smakowe, a łeb bolałby mnie bardziej, jak bym np. ostro pomieszała alkohole w krótkim odstępie czasu.
Dodano: 2011-10-22 19:30
Ze słodkich piw to tylko i jedynie Desperedos!! Coś pysznego jak dla mnie :) Pod warunkiem,ze moooocno zimny
A poza tym winko półwytrawne i drinki o tak :)
Dodano: 2011-10-22 19:31
A ja od dłuższego czasu alkoholu nie pijam :) i dobrze mi z tym <radocha>

Dodano: 2011-10-22 19:38
Harduś :o jesteś wielki :D Można życ bez alkoholu też miałam taki czas i nie narzekałam,ale myśle,ze "madre" picie nie jest złe
Dodano: 2011-10-22 19:51
Oczywiście że tak,droga bibunio,"madre" picie nie jest złe <okok> po prostu nie szukam specjalnie ku termu okazji,jak się trafi to i co nie co sobie dzianbę <radocha>

Dodano: 2011-10-22 22:37
Oczywiście że tak,droga bibunio,"madre" picie nie jest złe <okok> po prostu nie szukam specjalnie ku termu okazji,jak się trafi to i co nie co sobie dzianbę <radocha>
![]() |
Dodano: 2011-10-23 15:42
![]() |
a co to jest "dzianba"?
czy ktoś tu poza mną w ogóle lubi mocne piwa? takie powyżej 6% ?
Dodano: 2011-10-23 15:47 Zmieniono: 2011-10-23 15:56
znaczy dziabnąć se,walnąć np. klina,kielicha,choć jeśli już dziabnąć,to wolę browarka :)

Dodano: 2011-10-23 15:55
znaczy dziabnąć se,walnąć np. klina :)
![]() |
albo z gwinta?
Dodano: 2011-10-23 15:57
no z gwinta raczej nie :)