Czy sa tu jacys ludzie grajacy w Rpg?. Strona: 4

Dodano: 2007-05-07 17:10

z jackiem danielsem.. hmm wiesz.. zupelnie inna rozmowa... :-> :D a tak na powaznie zarejestruj się na noctem, lathea pare postów wyzej dała link...

Dodano: 2007-05-07 17:14

No ok :) zrobie jak mówisz moja droga i jak by co tak czy siak whiskacz nadal aktualny w lodówce i sie chłodzi :)

I am neither good nor bad neither angel nor devil I'm a Vampire

Dodano: 2007-05-07 17:17

oj kusisz kusisz... na whisky to mozemy sie nawet bez mroctem umówić.. wiesz... :) i na pewno wszyscy Cie polubią :D:D:D:D

Dodano: 2007-05-07 17:26

A jak przyjde z 3 litrami :D To będę wtedy taki super super super fajny:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nie ale na poważnie Jak ktoś chętny na whiskacza to zapraszam :) w samemu tak samo nie smakuje jak w towarzystwie. A vampir też popić czasami lubi

Dodano: 2007-05-07 17:32

No ok... Tylko gdzie zapraszasz?:D

Dodano: 2007-05-07 17:35

@BelShanaar: Mechanika jakies używamy po zalogowaniu jest widoczna na forum.
@Alphar: wiesz, ja nadal preferuję mężczyzn. I nie marudź, masz łatwiej. Do 90% wampirów wystarczy się ładnie uśmiechnąć i ma się koronę książęcą w kieszeni. A co do łapówek cielesnych to stwierdzamy dopiero po odebraniu zdjęcia, wiec prosze mi tu moja droga nie negowac od razu.
@Khamil: Naturalnie, wszystko za drobną opłatą, podróż i miejsce zatrzymania. Jak dla mnie luzik. Z chęcią sobie pozwiedzam:D

@Malkav: Na moje to zgłaszać się do mnie albo Elmo. Wszelki alkohol stracony bez efektu w przypadku innych osób nie jest reklamowany. Forum co prawda nadal leży i kwiczy... ale można zagadać na gg. Jak coś 12 maj jest larp, potem after party, na ktorym sadze mozna sie zjawic. Nie mam pojecia gdzie i kiedy:D W miedzyczasie mozna mnie lapac na zlocie DP, ale tez nie jestem pewna o ktorej:D. Najlepiej łapać tegoż dnia telefonicznie.

Dodano: 2007-05-07 17:39

Oj tak szybko reflektujesz :) A jak mam zamiar cię napoić trunkiem a potem skosztować twojej krwi zmieszana z Jakiem o wiele lepiej smakuje i daje lepszego kopa :) A najlepiej to wybierz czas i miejsce byle nocą i czekaj na mnie z czerwoną różą w ręku(bym się nie pomylił) i odsłoniętą szyją a ja się zjawie z butelką w ręku i dwoma szklankami z 4 kostkami lodu

Dodano: 2007-05-07 17:51

okej, teraz zaczęłam się bać :)

Tak na poważnie, ja alkoholu nie pijam, ale Elmo by się ucieszył..

Dodano: 2007-05-07 17:58

Jak na moje predzej ja. On by wolał jednak kobitke z takim trunkiem:)

Dodano: 2007-05-07 18:05

ja bym sie ucieszyła z czekolady, ale ja praw boskich nie mam by wyrokować

Dodano: 2007-05-07 18:07

Lathea to my sie napijemy whiski a alphar żeby nie było jej smutno dostanie czekoladę o smaku whiski :D I wszyscy będą zadowoleni :) A tak na marginesie Lathea to ja sie do ciebie odezwę dzisiaj na gg w sprawie ogólnie znanej ołkej?

Dodano: 2007-05-07 18:17

Jako, że mam bardzo malutko czasu ostrzegam jedynie, że zanim przeniosę ten temat do innego działu wydziele Wasze offtopy, które już dotyczą głównie alkoholu i innych przyjemności (własnie pije gorącą czekoladą o smaku bananowym alpharu :twisted: ) i bardzo prosze o powstrzymanie się od offtopów. :evil:

Pozdrawiam

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-05-07 18:33

do tematu o Dramie Wampirzej? Dla przykladu? sama bym to zrobila, ale juz nie mam pojecia czy moge...

Dodano: 2007-05-07 19:12

dobre stwierdzenie Lath

Dodano: 2007-05-07 21:39

Na sesje moge czekolade zalatwic droga Alphar:).
Na gg Malkawie, tak... tylko jednak chyba mnie sie nie doczekales.
TH - na moje ten watek powinien przelecieć długim łukiem w dział Gry fabularne i komputerowe.

Dodano: 2007-05-24 16:15

Elmo (Bicz)
Elmo
Poznań / Koszalin

O, widzę że dość dużo tych butelek whisky się dla mnie uzbierało. Miło, miło....

Forum już działa, adres zmieniony, zapewne wszyscy zainteresowani znają już nową lokalizację (ale jakby bylo inaczej - noctem.blink.pl).

And I know the pieces fit.

Dodano: 2008-01-12 10:44

wyciagam temacik , bo moze ktos tu w cos gra ? chetnie bym zagral , jakby co pogrzebie w szafie to znajde jeszcze podreczniki do jakis systemow. kiedys gralem sporo w rozne systemy , ciekawe czy wyobraznia jeszcze smiga :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-24 22:11

Ja gram w nWODa, ale w W:Maskarade też w sumie moge zagrać. ^^

Dodano: 2008-01-24 22:22

Ja gram we wszystko, co podleci: Warhammer, Earthdawn, Neuroshima, Gasnące Słońca, Monastyr, co tam jeszcze... :) Ale najbardziej kocham larpy :D

Dodano: 2008-01-24 22:27

O! Ja nie byłam jeszcze na żadnym larpie, a bym bardzo chciała wziąc udział w dramie wampirzej. ;_;

Dodano: 2008-01-24 22:35

Jakbyś była z Lublina lub okolic, to wiem, gdzie takiego szukać :)

Dodano: 2008-01-24 22:42

Niestety z Poznania. I właśnie wyczytałam, że Noctem już pęka w szwach. A buuuu!

Dodano: 2008-01-25 01:26

Znajdzie się coś na pewno, poszukaj dobrze :) Może załóż topik w dziale "Ogłoszenia"?

Dodano: 2008-01-25 08:29

Dzięki! Poszukam. :) Może jednak uda się jeszcze jakoś wkręcić do noctem? Elmo, Lathea?

Dodano: 2008-01-25 09:17

osobiście grywam w WH, i RPGa i trochę próbowałam wziąść się za figurki, co do larpa, uczestniczyłam już w paru, przednia zabawa, szczególnie jeśli jest się w szeregach agresorów
Wampierz maskarada? :twisted: z pocałowaniem ręki, ale jako Lupuska :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło