Dodano: 2007-05-07 17:10
z jackiem danielsem.. hmm wiesz.. zupelnie inna rozmowa... :-> 

:D a tak na powaznie zarejestruj się na noctem, lathea pare postów wyzej dała link... 
Dodano: 2007-05-07 17:14
No ok :) zrobie jak mówisz moja droga i jak by co tak czy siak whiskacz nadal aktualny w lodówce i sie chłodzi :)
I am neither good nor bad neither angel nor devil I'm a Vampire
Dodano: 2007-05-07 17:17
oj kusisz kusisz... na whisky to mozemy sie nawet bez mroctem umówić.. wiesz... :) i na pewno wszyscy Cie polubią :D:D:D:D 
Dodano: 2007-05-07 17:26
A jak przyjde z 3 litrami :D To będę wtedy taki super super super fajny:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nie ale na poważnie
Jak ktoś chętny na whiskacza to zapraszam :) w samemu tak samo nie smakuje jak w towarzystwie. A vampir też popić czasami lubi
Dodano: 2007-05-07 17:35
@BelShanaar: Mechanika jakies używamy po zalogowaniu jest widoczna na forum.
@Alphar: wiesz, ja nadal preferuję mężczyzn
. I nie marudź, masz łatwiej. Do 90% wampirów wystarczy się ładnie uśmiechnąć i ma się koronę książęcą w kieszeni
. A co do łapówek cielesnych to stwierdzamy dopiero po odebraniu zdjęcia, wiec prosze mi tu moja droga nie negowac od razu
.
@Khamil: Naturalnie, wszystko za drobną opłatą, podróż i miejsce zatrzymania
. Jak dla mnie luzik. Z chęcią sobie pozwiedzam:D
@Malkav: Na moje to zgłaszać się do mnie albo Elmo. Wszelki alkohol stracony bez efektu w przypadku innych osób nie jest reklamowany
. Forum co prawda nadal leży i kwiczy... ale można zagadać na gg. Jak coś 12 maj jest larp, potem after party, na ktorym sadze mozna sie zjawic. Nie mam pojecia gdzie i kiedy:D W miedzyczasie mozna mnie lapac na zlocie DP, ale tez nie jestem pewna o ktorej:D. Najlepiej łapać tegoż dnia telefonicznie.
Dodano: 2007-05-07 17:39
Oj tak szybko reflektujesz :) A jak mam zamiar cię napoić trunkiem a potem skosztować twojej krwi zmieszana z Jakiem o wiele lepiej smakuje i daje lepszego kopa :) A najlepiej to wybierz czas i miejsce byle nocą i czekaj na mnie z czerwoną różą w ręku(bym się nie pomylił) i odsłoniętą szyją a ja się zjawie z butelką w ręku i dwoma szklankami z 4 kostkami lodu
Dodano: 2007-05-07 17:51
okej, teraz zaczęłam się bać
:)
Tak na poważnie, ja alkoholu nie pijam, ale Elmo by się ucieszył.. 
Dodano: 2007-05-07 17:58
Jak na moje predzej ja
. On by wolał jednak kobitke z takim trunkiem:)
Dodano: 2007-05-07 18:05
Dodano: 2007-05-07 18:07
Lathea to my sie napijemy whiski a alphar żeby nie było jej smutno dostanie czekoladę o smaku whiski :D I wszyscy będą zadowoleni :) A tak na marginesie Lathea to ja sie do ciebie odezwę dzisiaj na gg w sprawie ogólnie znanej ołkej?
Dodano: 2007-05-07 18:17
Jako, że mam bardzo malutko czasu ostrzegam jedynie, że zanim przeniosę ten temat do innego działu wydziele Wasze offtopy, które już dotyczą głównie alkoholu i innych przyjemności (własnie pije gorącą czekoladą o smaku bananowym alpharu :twisted: ) i bardzo prosze o powstrzymanie się od offtopów. :evil:
Pozdrawiam
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-05-07 18:33
do tematu o Dramie Wampirzej? Dla przykladu? sama bym to zrobila, ale juz nie mam pojecia czy moge...
Dodano: 2007-05-07 21:39
Na sesje moge czekolade zalatwic droga Alphar:).
Na gg Malkawie, tak... tylko jednak chyba mnie sie nie doczekales
.
TH - na moje ten watek powinien przelecieć długim łukiem w dział Gry fabularne i komputerowe.
Dodano: 2007-05-24 16:15
O, widzę że dość dużo tych butelek whisky się dla mnie uzbierało. Miło, miło....
Forum już działa, adres zmieniony, zapewne wszyscy zainteresowani znają już nową lokalizację (ale jakby bylo inaczej - noctem.blink.pl).
And I know the pieces fit.
Dodano: 2008-01-12 10:44
wyciagam temacik , bo moze ktos tu w cos gra ? chetnie bym zagral , jakby co pogrzebie w szafie to znajde jeszcze podreczniki do jakis systemow. kiedys gralem sporo w rozne systemy , ciekawe czy wyobraznia jeszcze smiga :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-24 22:11
Ja gram w nWODa, ale w W:Maskarade też w sumie moge zagrać. ^^
Dodano: 2008-01-24 22:22
Ja gram we wszystko, co podleci: Warhammer, Earthdawn, Neuroshima, Gasnące Słońca, Monastyr, co tam jeszcze... :) Ale najbardziej kocham larpy :D
Dodano: 2008-01-24 22:27
O! Ja nie byłam jeszcze na żadnym larpie, a bym bardzo chciała wziąc udział w dramie wampirzej. ;_;
Dodano: 2008-01-24 22:35
Jakbyś była z Lublina lub okolic, to wiem, gdzie takiego szukać :)
Dodano: 2008-01-24 22:42
Niestety z Poznania. I właśnie wyczytałam, że Noctem już pęka w szwach. A buuuu! 
Dodano: 2008-01-25 01:26
Znajdzie się coś na pewno, poszukaj dobrze :) Może załóż topik w dziale "Ogłoszenia"?
Dodano: 2008-01-25 08:29
Dzięki! Poszukam. :) Może jednak uda się jeszcze jakoś wkręcić do noctem? Elmo, Lathea?
Dodano: 2008-01-25 09:17
osobiście grywam w WH, i RPGa i trochę próbowałam wziąść się za figurki, co do larpa, uczestniczyłam już w paru, przednia zabawa, szczególnie jeśli jest się w szeregach agresorów
Wampierz maskarada? :twisted: z pocałowaniem ręki, ale jako Lupuska :twisted: