Czy sa tu jacys ludzie grajacy w Rpg?. Strona: 1

Czy sa tu jacys ludzie grajacy w Rpg? Dodano: 2006-06-03 16:01

Czytalem ostatnio na forum poltergeista dyskusje na temat zainteresowani muzycznych wsrod graczy Rpg. Wyszlo na to, ze wiekszosc graczy slucha muzyki metalowej (roznych jej odmian). W zwiazku z tym, ze dark planet zrzesza glownie ludzi sluchajacych takiej muzyki chcialem sie zapytac, na ile to stwierdzenie jest prawdziwe. Ilu z was gra/gralo w Rpg? Moze ktos cos poprowadzi by Pbm badz Pbf??

Dodano: 2006-06-03 16:06

Zapraszam na forum "gry fabularne" w dziale "klimaty"!

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-06-03 16:06

Jest już temat poświęcony grom RPG!! Nasamym dole forum, dział KLIMATY topic Gry fabularne!!!

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-06-03 16:09

Gwynbleidd-cóż za synchronizacja!!! :lol:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-06-03 16:10

:wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-07-26 12:50

Glowny problem z grami RPG to skomplikowane zasady w przeciwienstwie do komputerowych RPGow gdzie nie trzeba sie zajmowac obliczeniami, ale to nie ten sam klimat co stolowe RPG.
Moze ktos zna link do strony z zasadami bo to pewnie najwiekszy problem.

Jak najdzie mnie ochota to napewno cos napisze.

Dodano: 2006-08-22 17:34

Przypuszczam ze sporo gra, wiecej bedzie, po zajrzeniu tutaj. Szczegolnie po zarazeniu sie klimatem... Proponuje rozsiewac dalej, niedlugo opanujemu swiat buahahahaaa;D.... miau... no dobra. Ja tez gram

Dodano: 2006-08-22 18:42

system podrecznikowy nie jest trudny, a do szybkiego opanowania, w koncu od tabelek i tym podobnych spraw sa przeciez podreczniki i graacze zorientowani w liczeniu.
Szczegolnie polecam call of cthulhu, malo liczenia a gra bez kosci tam to przyjemnosc

zla niedobra okrutna straszna msciwa zimna suka.dla niektorych mila, ale trzeba sobie zasluzyc;> nie ma cudowniejszej Ksiezniczki pod sloncem.

Dodano: 2006-08-22 19:23

Mój strasznie fajny 'były' namiętnie grał w RPG :) i przyznam szczerze, że to jest zaraźliwe bardziej niż grypa :D
Zasady wcale nie są skomplikowane, nawet dla blondynki
A zupełnym laikom proponuję Killer Mud'a online

Dodano: 2006-08-22 19:41

zacznijmy od tego ze jakie w ogole zasady :wink: zasady to powinien znac majster i nikt wiecej, panow graczy to nie powinno w ogole iterere bo tylko przeszkadzaja pozniej lajzy jedne i sie kloca o pierdoly :wink:

ja bym se ponapierdalal w starego dobrego warhammera ah znow palic kobiety gwalcic trzode rabowac domy czy jakos tak to szlo :roll:

---------------
Deadsy-Paint In Black

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-08-22 21:15

taaa, warmlotek to jest tak naprawde dobra rzecz do ktorej milo sie wraca A czy moze da sie wkrecic w jakas grupe pykajaca w Cthulhu? lata w to nie gralam:<

zla niedobra okrutna straszna msciwa zimna suka.dla niektorych mila, ale trzeba sobie zasluzyc;> nie ma cudowniejszej Ksiezniczki pod sloncem.

Dodano: 2006-08-23 06:59

Kurcze.. od mojej notki ani slowa o starym dobry WODzie, a waaampir?
Z drugiej strony ja zaraz siegam do plaszcza i szpady czyli monastyr albo 7th sea.

Dodano: 2006-08-23 08:42

no wlasnie, nie mialam przyjemnosci jeszcze grania w 7th sea:< a wampir tak, ale ten starszy

Dodano: 2006-08-23 08:49

Starszy czyli druga edycja czy starszy czyli nie nWOD? Domyslam sie odpowiedzi:). Ale do nowego malo kto ma szanse sie przekonac... z prostej przyczyny braku podrecznikow po polsku. Mimo iz duzy procent mlodziezy zna angielski, to czesto jest to pewna bariera... dla mnie dla przykladu. Chociaz jezyk podobnoz znam dobrze. Dlatego uparcie gram w tradycyjnego.

Dodano: 2006-08-23 17:20

Trzeba by system ustalic:>

Dodano: 2006-08-23 19:57

a ma ktos moze podrecznik do Cyberpunk 2020 albo Shadowrun (czy siakos tak), najlepiej w siakims pedeefie czy czyms :wink:

----------------
Deadsy-Time

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-08-23 20:57

A gra może ktoś w Tibie?

Dodano: 2006-08-29 11:28

mmorpg zleeee.... blah.

Dodano: 2006-08-29 12:39

Zbiegiem okoliczności słuchając metalu zaczęłam grać w RPG. Potem muzyka metalowa mi się znudziła, ale pasja do gier pozostała W sumie zamiłowanie wzięło się niewiadomo skąd, bo nikt ze znajomych nie grał, a ja czytałam jakiś dostępny mi pseudo-podręcznik do Wiedźmina, który samodzielnie (też nie wiem po co) zakupiłam Pod Arsenałem :D Chyba jest to zwyczajny skutek zainteresowania książkami sci-fic oraz grą w tekstówki na C64

D&D + 7th Sea + dwa jakieś autorskie systemy + mud (Earthdawn + MiddleEarth) + RPG tekstowe na C64 + gry na PC + RPG forumowe/e-mailowe + RPG przez GG :D <-- w to grałam/gram

Obecnie nie posiadam żadnych podręczników w wersji tekstowej, ale gdzieś na jakiejś płycie mam masę materiałów z D&D... jak kiedyś odszukam, to będe mogła pożyczyć

Dodano: 2006-09-06 08:42

Elmo (Bicz)
Elmo
Poznań / Koszalin

@Lathea - mmorpg złeee? I kto to mówi?
No ale fakt, są złe :wink:

@Alec-II-Pure: Podręczniki do CP2020 znajdziesz bez problemu na eMule, nie wiem jak z Shadowrunem. A jak nie znajdziesz daj znać, pod koniec września wracam do Posen, gdzieś na jakiejś płytce CP leży chyba jeszcze.

@ewrybady :wink: Jako że moja stara drużynka się rozpadła niedługo pewnie będę montował cosik nowego. Ale też kcę grać, nie tylko prowadzić! Grać mogę wszystko, no oprócz Dzikich Pól, prowadzić - Unknown Armies (upgrade'owane Cthulhu :twisted:) no i w końcu może Noir...
A po pijaku Toona 8)

And I know the pieces fit.

Dodano: 2006-09-07 10:59

złe złe. złe......!~!!!!

Lalineage!

zzeraja za duzo czasu i w wiekszosci przypadkow z samym rpg ni maja nic wspolnego...

Dodano: 2006-09-10 19:19

ja znam nowego Młotka(starego zresztą też). Ino wolę grać bo jakoś MG ze mnie mierny

Dodano: 2006-09-14 12:10

rpg :D

warhammer,wampir,wilkolak.

rpg przez internet :D Wasteland,Neverland,Władcy smokow,Władcy zywiolow :D

czasem sesja na czacie...

Czarna róża z kolcami...

Dodano: 2006-09-20 22:56

RPG uwielbiam rpg :)
Teraz będzie negatywnie :twisted: bardzo się zawiodłam na podobno super grze pt. "FABLE" jest totalnie przereklamowana a w dodatku przeszłam ją w 14:30 h. Zawiodłam się bardzo
A co do moich faworytów to: Dungeon Siege I i II, Planescape Torment i Sacred

Nasza i Wasza, Moja i Twoja ....

Dodano: 2006-09-21 15:42

proponuje inne niz cRPG :)... sa o wiele ciekawsze. a co do tej gry co mowisz ze zawiodla... hmm... ni widzialam a wiele slyszalam. Ja tam zatrzymalam sie na baldurach i jestem im wierna. No... maly skok w bok z L2

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło