Dodano: 2007-11-16 22:56
| Wild_Child napisał(a): |
| Ryk Predatora w AvP2, na solidnie rozkręconych 5.1. Chyba kogoś rozbudziłem, upsss... :twisted: |
:arrow: o to mnie zaskoczylo tez chce, ale zaraz znajde cos lepszego jakis horror klacy c... :lol:
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-11-19 09:40
| nimdraug napisał(a): |
| Wydanie kasetowe, no co za klimat :D
Lacrimosa-Elodia 8) |
:)
Moja kasetowa Lacrimosa - Inferno tyle razy była już przesłuchiwana, że w końcu taśmę wciągnęło :?
NP:
Division By Zero - Tyranny Of Therapy
Progresywna grupa wyrasta mi na naszego najlepszego przedstawiciela w tym gatunku. Może w końcu polska scena progresywna rozrusza się na dobre. Kilka perełek zaczyna już lśnić. Brawo.
I'm a sect of mine so my mind is my church.
Dodano: 2007-11-19 10:35
heh, ja tam moja puszczam okazjonalnie...co by mnie Rubi przez okno razem z nią nie wywaliła...
aj nie lubi łkających, nie lubi....
a teraz sobie słucham sound tracku do Queen of the Damned 8)
Dodano: 2007-11-19 11:02
| Lisa napisał(a): |
| [quote:199c78c5bb="nimdraug"]Wydanie kasetowe, no co za klimat :D
Lacrimosa-Elodia 8) |
:)
Moja kasetowa Lacrimosa - Inferno tyle razy była już przesłuchiwana, że w końcu taśmę wciągnęło :?
NP:
Division By Zero - Tyranny Of Therapy
Progresywna grupa wyrasta mi na naszego najlepszego przedstawiciela w tym gatunku. Może w końcu polska scena progresywna rozrusza się na dobre. Kilka perełek zaczyna już lśnić. Brawo.[/quote:199c78c5bb]
To nie sięgaj po Sandstone - bezjajeczne :/
.
Dodano: 2007-11-19 11:23
Leci Stripped Rammsteinów
a ja zamiast nawiązać do tekstu, ubieram się do wyjścia... :roll:
ale mi sie nieee sceeeee 
Dodano: 2007-11-19 11:42
Umbra Et Imago "Mea Culpa"... i tak trzeba ułagodzić się jakoś kiedy chce się rozwalić wszystko w zasięgu swojego wzroku :?
Dodano: 2007-11-19 18:32
Therioniki, chwilka spokoju, po bzdurnych wynurzaniach nudnego wykładowcy.... :roll:
Dodano: 2007-11-19 18:53
Mortiis "Decadent and Desperate" i ruszamy w wir wspomnień, ktore chciałoby się powtórzyć i w ogóle i w ogóle...
Dodano: 2007-11-19 23:35
Po tym jak mój prof. oświecił nas, że ojcem Józefa Stalina był Polak, jakos nie chce mi się niczego słuchac 8O
Forever Begins.
Dodano: 2007-11-20 08:20
:twisted: A u mnie wlasnie saczy sie z glosnikow Via Mistica muza w sam raz do tak ponurej pogody.
W zyciu piekne sa tylko chwile..........
Dodano: 2007-11-20 09:00
Usnęłam przy Cold Waves...więc teraz dla utrzymania klimatu, nastawiłam radyjko Epica last fm
8)
Dodano: 2007-11-20 11:15
<
odchodzi z większym od siebie megafonem i wrzeszczy Nimdraug do ucha> NIE SPAĆ!!! ZWIEDZAĆ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-11-20 12:59
A ja sobie słucham starej, dobrej płyty Swans - Children of God, ale już niedługo bo trzeba na uczelnie mykać
"Norweskie schody nie tylko prowadzą do góry"
Dodano: 2007-11-20 16:05
| Raven napisał(a): |
< odchodzi z większym od siebie megafonem i wrzeszczy Nimdraug do ucha> NIE SPAĆ!!! ZWIEDZAĆ!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
A chcesz żebym Ci głowę odgryzuuuaaaa???
Type O Negative w last fm
Dodano: 2007-11-20 20:38
Mi pffff buahahaha
:twisted:
<śmieje się rubasznie słuchając w tle Ensiferum- Slayer of Light> fani formacji doskonale wiedzą co to a tym którzy nie znają kapeli powiem tylko że to kawałek doskonałego wg mnie zespołu pochodzącego oczywiście ze skandynawii i grającego oczywiście Viking Metal w barrrrrdzo dobrym ostrym stylu :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-11-20 20:40
Swięte słowa :twisted: Ensiferum rządzi... aż mnie wzięła ochota na ich debiutancki album. :twisted:
Dodano: 2007-11-20 21:52
Dodano: 2007-11-20 23:12
h.a.l.t. - war act
h.a.l.t. - the calm before the storm/radiotelegraphist
Dodano: 2007-11-21 16:01
Lacrimosa "Halt mich". nie wiem dlaczego, tak po prostu sobie ulatuje ze słuchawy... :roll:
Dodano: 2007-11-21 17:43
U mnie rządzi ostatnio Megadeth:
-Killing Is My Business... And The Business Is Good
-Peace Sells... But Who Is Buying?
Dodano: 2007-11-21 18:03
A ja dzis zakupilem sobie remasterowane Show No Mercy ( Pierwsza plyta Slayera) i wlasnie ja slucham xDD. Co do Megadeth to imo najfajniesza jest Countdown to extinction z takimi perelkami jak znany chyba kazdemu Symphony of Destruction, extra zaczynajacym sie Skin on my teeth oraz najfajnieszy Foreclosure of a dream z glosem Nixona w tle "read my lips" czy jakos tak 
Dodano: 2007-11-21 18:09
Solowa płyta Kostrzewskiego - Woda ... niektóre kawałki są ładne, inne mniej ... gdybym nie był sympatykiem Romka ocenił bym płytę na 3. Ale w niektórych momentach można naprawdę popłynąć :)
"We would like to see most of the humanary's killed off becouse it's unworthy it is unworthy of the gift of life"
Dodano: 2007-11-21 19:12
| OskareQ napisał(a): |
Co do Megadeth to imo najfajniesza jest Countdown to extinction z takimi perelkami jak znany chyba kazdemu Symphony of Destruction, extra zaczynajacym sie Skin on my teeth oraz najfajnieszy Foreclosure of a dream z glosem Nixona w tle "read my lips" czy jakos tak ![]() |
Dla mnie najgenialniejsza jest "Rust In Peace" (najbardziej techniczna i zawierająca najwięcej i najlepszych moim zdaniem solówek), zaś "Countdown To Extinction" ma u mnie drugie miejsce zaraz po niej :) No ale wiadomo, każdy lubi po swojemu :)