Sny. Strona: 21

Dodano: 2007-12-09 16:18

Są super, szczególnie jak sie kogoś baaaaardzo długo nie widzi... :roll:

Dodano: 2007-12-09 16:22

Mi się śniło że byłam w nocy w lesie i ktoś mnie gonił a ja uciekalam potykałam się wstawałam i biegłam dalej...to było okropne jak się obudziłam bylam cala spocona...koszmar

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Dodano: 2007-12-09 19:59

Elfka napisał(a):
A co myślicie o snach o podłożu erotycznym....? :twisted:

Sa fajne :) Fajnie jest jak sie rano budzisz i nie mozesz przez chwile sie zorientowac czy to jawa czy to byl sen

Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P

Dodano: 2007-12-10 19:48

W piątek albo w sobote śniło mi sie, że gadałem z koleżanką na gadu gadu. Jak już teraz takie sny zacynają mi sie pokazywać to ja wole nie wiedzieć co będzie kiedyś, że jestem kartą dźwiękową? Dżizes... :roll:

Czemu mi sie zwyczajnie jakieś gołe laski nie przyśnią tylko takie bzdury...no ludzie, litości no.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-12-10 20:49

Może... może... wszystko jest możliwe. Zdarzają się sny śmieszne, z których naprawdę można się pośmiać.

"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw

Dodano: 2007-12-10 22:10

Dziś śniła mi się wyprawa, poszukiwania jakieś tajemniczego miejsca. Podążyliśmy w głąb jakichś starych tuneli, pod miastem, docierając ostatecznie do mrocznego lasu. To, co tam ujrzeliśmy, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Ruiny potężnego gotyckiego teatru, majestatyczne i otoczone mistyczną mgłą. Przekroczyliśmy mocarne wrota budowli, bogato zdobione dziwnymi reliefami, trafiając do wielkiej sali, pogrążonej w półmroku z lekka rozrzedanym światłem wpadającym przez witrażowe okna. Wtem zorientowałem się że jestem sam, a uczucie bliskości i namacalności tego miejsca znacznie wzmogło na sile. Słyszałem niezrozumiałe szepty ciągnące z daleka, świst wichru, szelest liści łagodnie przez niego rozwiewanych, jakąś melodię. Bładziłem po dziwnych salach, docierając w okolice sceny, częściowo zasłoniętej poszarpanymi skrawkami dawnej kurtyny. Wszędzie walały się rozmaite rekwizyty, ściany porastały pędy bluszczu, ogólnie miejsce sprawiało wrażenie zdziczałego i porzuconego. Coś potężnego drzemało w zatęchłych zakamarkach tego miejsca, tajemnica, której nie dane mi było poznać. Mistyczny dom bowiem rozpłynął się wraz z moim przebudzeniem... :roll:

Dodano: 2007-12-10 22:59

Twój sen skojarzył mi się z jednym.... Oglądałeś może "Dead Silence"? Obrazek wypisz wymaluj jak z tegoż filmu... :roll: Zuooo :twisted:

Dodano: 2007-12-10 23:14

Wild_Child napisał(a):
Dziś śniła mi się wyprawa, poszukiwania jakieś tajemniczego miejsca. Podążyliśmy w głąb jakichś starych tuneli, pod miastem, docierając ostatecznie do mrocznego lasu. To, co tam ujrzeliśmy, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Ruiny potężnego gotyckiego teatru, majestatyczne i otoczone mistyczną mgłą. Przekroczyliśmy mocarne wrota budowli, bogato zdobione dziwnymi reliefami, trafiając do wielkiej sali, pogrążonej w półmroku z lekka rozrzedanym światłem wpadającym przez witrażowe okna. Wtem zorientowałem się że jestem sam, a uczucie bliskości i namacalności tego miejsca znacznie wzmogło na sile. Słyszałem niezrozumiałe szepty ciągnące z daleka, świst wichru, szelest liści łagodnie przez niego rozwiewanych, jakąś melodię. Bładziłem po dziwnych salach, docierając w okolice sceny, częściowo zasłoniętej poszarpanymi skrawkami dawnej kurtyny. Wszędzie walały się rozmaite rekwizyty, ściany porastały pędy bluszczu, ogólnie miejsce sprawiało wrażenie zdziczałego i porzuconego. Coś potężnego drzemało w zatęchłych zakamarkach tego miejsca, tajemnica, której nie dane mi było poznać.
Ja też chce mieć takie sny :roll: Rubi, zrób coś :roll:

Dodano: 2007-12-10 23:21

Jaaa?? :roll: Hmmm, niech pomyślę... Może filmik? Albo nie, może ziółek? Hihi po nich śnią się różne odjechane rzeczy :twisted: Jam świadkiem no i Demonek też coś o tym wie :lol:

Dodano: 2007-12-10 23:26

A jakie rzeczy wam sie śnią po tych ziółkach :wink: :twisted: :?: A gdyby tak film + ziółka :?: Nie bo jeszcze zfiksuje przez sen i mi odbije na lata :roll: Zreszta kto powiedział, że teraz jestem normalny :twisted:

Dodano: 2007-12-10 23:32

Film + ziółka? Ło boshe 8O Mówisz- masz :twisted:
Mieszanka wybuchowa, ale ja tam lubię skok adrenalinki we krwi :twisted: A sny (i to jeszcze jakie) po tym gwarantowane :twisted:

Dodano: 2007-12-10 23:44

A gołe baby bedą mi sie śnić? Bo ten ostatni sen z gg tak mnie wkurzył, że potrzebuje czegoś naprawde dobrego :lol: :twisted:

Dodano: 2007-12-10 23:50

JA piję me ziółka nałogowo i nie powiem jakie dupciochy mi sie śnią... :twisted: Aż się Nimka ze mnie rano śmieje 8O

Dodano: 2007-12-11 00:53

Rubi napisał(a):
JA piję me ziółka nałogowo i nie powiem jakie dupciochy mi sie śnią... :twisted: Aż się Nimka ze mnie rano śmieje 8O
Aleś mi smaka napedziła :twisted: Arrrrrg...już sie nie moge doczekać :twisted: A co to za ziółka jeśli można przed zażyciem spytac :wink: :?: :twisted:

Dodano: 2007-12-11 08:49

Lepiej się zastanów przed wypiciem... :roll:
dupcioszki w nocy, to tylko jedne z wielu skutków ubocznych... :lol:

Ja tam mam odjechane sny i bez nich
Znowu siałam mord i zniszczenie wśród zombiaków... :twisted:

Dodano: 2007-12-11 13:32

Ostatnio w ogóle nie sypiam...więc ciężko o jakikolwiek sen
bezsenność zaatakowała
ciężko z tym żyć :?

:evil:

czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować

Dodano: 2007-12-11 13:44

Ja zazwyczaj mam kamienny sen i generalnie rano po przebudzeniu cokolwiek by mi sie śniło zostaje automatycznie skasowane :wink:

Więc cokolwiek mi sie dziś śniło, nie mam pojęcia co to było 8) Ale za to śliczny poranek mnie przywitał, wałaśni taki jaki lubię :wink:

Viva October Rust :!:

Dodano: 2007-12-11 19:10

nimdraug napisał(a):
Lepiej się zastanów przed wypiciem... :roll:
dupcioszki w nocy, to tylko jedne z wielu skutków ubocznych... :lol:

...jakoś owych sqtków nie doświadczyłem, dziwne :lol: Nie zmienia to oczywiście faktu, iż ziółka Rubi są najlepsze na świecie :twisted:

A wracając do tematu... dziś miałem świetny sen o morzu, tropikalnym oceanie i wyspie pośrdku niego. Śliczna, lazurowa, lekko falująca woda, gorący piasek na plaży, z wolna zbliżający się zachód Słońca, kilka kroków w głąb lądu cudny las... Rajska wizja. Szkoda, ze sen był taki krótki... :roll:

Dodano: 2007-12-11 19:20

Ja tam bym sie zastanawiał czy ten sen to czasem nie była jakaś reklama biura podróży :lol: :twisted:

Dodano: 2007-12-11 19:33

Hehe :) a ilu to pisarzy odnajdowało pomysł w snach? Moim zdaniem wielu... czemu i by reklamy nie zrobić na podstawie snu? Ciekawe co by z tego wyszło... hehe

"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych. " G.B. Shaw

Dodano: 2007-12-11 19:35

KostucH napisał(a):
Ja tam bym sie zastanawiał czy ten sen to czasem nie była jakaś reklama biura podróży :lol: :twisted:

...raczej wspomnienie po pewnym Crysisie... :twisted:

Aria_de_Bloodvarie napisał(a):
Ciekawe co by z tego wyszło...

...aż się boję pomyśleć, tym bardziej jeśli inspiracją miałyby być moje sny... Schiza :twisted:

Dodano: 2007-12-11 19:53

Wild_Child napisał(a):

...aż się boję pomyśleć, tym bardziej jeśli inspiracją miałyby być moje sny... Schiza :twisted:

Chyba nie powinnam pytać o nic więcej. Też się bać? :lol:

Dodano: 2007-12-11 19:54

Wild_Child napisał(a):
Podążyliśmy w głąb jakichś starych tuneli, pod miastem, docierając ostatecznie do mrocznego lasu. To, co tam ujrzeliśmy, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Ruiny potężnego gotyckiego teatru, majestatyczne i otoczone mistyczną mgłą. Przekroczyliśmy mocarne wrota budowli, bogato zdobione dziwnymi reliefami, trafiając do wielkiej sali, pogrążonej w półmroku z lekka rozrzedanym światłem wpadającym przez witrażowe okna. Wtem zorientowałem się że jestem sam, a uczucie bliskości i namacalności tego miejsca znacznie wzmogło na sile. Słyszałem niezrozumiałe szepty ciągnące z daleka, świst wichru, szelest liści łagodnie przez niego rozwiewanych, jakąś melodię. Bładziłem po dziwnych salach, docierając w okolice sceny, częściowo zasłoniętej poszarpanymi skrawkami dawnej kurtyny. Wszędzie walały się rozmaite rekwizyty, ściany porastały pędy bluszczu, ogólnie miejsce sprawiało wrażenie zdziczałego i porzuconego. Coś potężnego drzemało w zatęchłych zakamarkach tego miejsca, tajemnica, której nie dane mi było poznać.

czemu i by reklamy nie zrobić na podstawie snu? Ciekawe co by z tego wyszło... hehe
Mam zatem dla Ciebie ambitny plan :twisted: Reklame czego zrobiłabyś ze snu Wild_Child'a :wink: :?: :twisted:

Dodano: 2007-12-11 19:57

KostucH napisał(a):
Reklame czego zrobiłabyś ze snu Wild_Child'a :wink: :?: :twisted:

To chyba raczej pytanie do Wild_Child'a. Ewentualnie zajmę się realizacją... hehe sceneria itp. kto się zatrudnia na aktora?

Dodano: 2007-12-11 20:01

kto się zatrudnia na aktora?
Moge być aktorem i jednocześnie zrobić soundtrack :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło