Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Dziwny dzień O_o. Strona: 4

Wysłany: 2006-11-30 16:40

Wczoraj zamknęłam pewien rozdział w moim życiu... Dzisiaj, nie spodziewanie drugi - choć to nie całkiem był mój wybór, nagle bardzo skomplijowane sprawy stały się zupełnie proste... Tak, że to mnie aż zdezorientowało. O_o

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-30 19:53

Dziwny dzien bo mam sie ochote uczyc! 8O

Wysłany: 2006-12-01 16:20

hmmm...................... dziwny bo cały czas drzemie..... robie sobie tylko małe przerwy na sprawdzenie czy mi ktoś coś napisał na gg ewentualnie papieros i kanapka jakas.... uf...... ta jesień..............

Wysłany: 2006-12-01 16:48

Cały czas mam szczęście... Doszłam ze sobą do ładu... I wiem, że niedługo coś się ma wydarzyć w moim życiu... Chociaż jeszcze nie wiem co dokładnie, może tylko coś przeczuwam...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-04 16:00

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Ale Ev ma ostatnio powodzenie u chłopów :D :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2006-12-04 16:03

:roll: ...ale kochanka ma tylko jednego.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-12-04 16:13

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Wiem wiem :D Ev chwaliła się :)

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2006-12-04 16:25

[quote:b9ef0bfff7="Ev"]Na innych nie mam czasu :P :wink:[/quote:b9ef0bfff7]

Moja w tym rola by Ci tego czsu nie dac..

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-12-04 16:25

[quote:38bab9dbee="Ev"]Oczywiście, że tylko jednego :D Na innych nie mam czasu :P :wink:[/quote:38bab9dbee]

Cóż Ev...nie ma to jak ziarenko niepewności zasiać...

Wysłany: 2006-12-04 20:18

[quote:8dd4fb689e="Ev"][quote:8dd4fb689e="smith666"]Ale Ev ma ostatnio powodzenie u chłopów :D :P[/quote:8dd4fb689e]
Zawsze miałam :P Z tym, że zazwyczaj nie u tych co bym chciała :P [/quote:8dd4fb689e]

Skąd ja to znam?
Dziwne byłoto , że ojciec mi coś kupił i przeprowadził ze mną całkiem miłą rozmowę... Już nie mówiąc o samym fakcie, że przyjechał do Krakowa.

Wysłany: 2006-12-04 23:12

upssss..... dzisiaj wpadłam jak sliwa w kompot......

na uczelni przed zajęciami zobaczylam swojego kolege ktory... ogolił sie na łyso 8O 8O 8O :x troszke się na niego wkurzylam i zaczelam "cichutko" krzyczeć do niego łysol.... nagle moje słowo utkneło w gardle gdy spostrzegłam mojego prowadzącego obok mnie ...... spojrzał na mnie pokiwał głową na znak mojej głupoty.... wszystko by było ok ale on tez jest łysy.... więc tak sobie czuje ze poprędku zaliczenia z tego przedmiotu nie zdobęde... :evil: :evil:

Wysłany: 2006-12-05 00:14

o psiakość, DarkMona, przesrane...........

Wysłany: 2006-12-05 00:36

Ja teraz już bardziej śpię niż kontaktuje, ale kojarzę jedno:: przesrane, aż chce się śmiać. Taki paradoks, ironia losu, czarny humor stwórcy czy co tam, ale sprawia, ze potem mamy dziwne dni. Brak snu przez wiele dni też daje ciekawe efekty...

Wysłany: 2006-12-05 17:38

Marea, ja isę o Ciebie martwię, robiłaś sobie badania krwi? Może to osłabienie to przez jakieś niedobory? Dziwny dzień... Czułam się bardzo dojrzała. Przynajmniej jak patrzyłam na moich kolegów, o koleżankach nie wspominając...

Wysłany: 2006-12-08 03:13

Nie spałam kolejną noc, przt koncertem, gdy miałam wypocząć, poszłam grzecznie jak Kopciuszek spać o północy... I obudziłam się całkowicie przytomna i rozbudzona przed 3:00. Oczuwoście powinnam się szykować do wyjazdy albo do szkoły... Ale jakoś nie mogę ukierunkować w jedną strone mojej wnwrgi... Czyżby zbytnia ekscytacja przed spotkaniem osoby, do której rok temu tak mocno moje serce zabiło, a teraz jest kochanym przyjacielem? Czy przed pierwszym od wakacji tak dużym wydarzeniem muzcznym, jakim jest koncert Kredek saportowany ptzrz Dearhstars? A może to przeczucie? Lub zwykła bezsenność... O_o

Dzowne wydaja się wewnętrzne przemiany człowieka, szalejące w nim żywioły... Ale czy może być coś bardziej naturalnego? Jak śpiewał Czesłam Niemen: "Dziwny jest ten swiat", chyba nie będzie nic dziwnego w tym, jak dzisiaj będzie kolejny dziwny dzień...

Wysłany: 2006-12-08 10:23

dziwny jest ten pierwszy od miesięcy dzień, kiedy nic nie muszę robić :twisted: zawsze wstawałam rano, leciałam do pracy, po powrocie siadałam przed komputerem, zakuwałam a dziś jest dzień OBIJANIA SIĘ!!!!!!!

Wysłany: 2006-12-09 19:39

[quote:9b68a508be="SCHWEIGENDE"]dziwny jest ten pierwszy od miesięcy dzień, kiedy nic nie muszę robić :twisted: zawsze wstawałam rano, leciałam do pracy, po powrocie siadałam przed komputerem, zakuwałam a dziś jest dzień OBIJANIA SIĘ!!!!!!![/quote:9b68a508be]

[color=blue:9b68a508be]A ja właśnie teraz zapierdalam w tygodniu jak 150, a teraz nie mam na nic siły... Nic mi się nie chcę i wkurwia mnie że nic nie robie. wrrr dziwne jest też to że nie ciesza mnie rzeczy które powinny i to znacznie. wrrr [/color:9b68a508be]

Wysłany: 2006-12-12 01:01

Dziwne dla mnie było, że spędziłam z jednym chłopakiem miły wieczór, on okazywał sympatię, życzliwość... Dobrze się nam rozmawiało, zaprosił mnie na swój koncerrt, gdy następnym razem będą grali z kapelą (nawet, jeśli będzie musiał za mnie zapłacić , spaliśmy w jednym łóżku... a on niczego nie oczekiwał, biczego nie próbował, nie podwalał się do mnie, nie dobierał i to nie przyjaźń - bo ledwie się znamy. Normalnie wraca mi wiada w płeć brzydką... A nawet zaczyna się pojawiać w... policję. :| Jak byłam na dworcu, najpierw zajęli się jednym dresikiem, potem zabrali ode mnie jakiegoś pijaczka który się doczepił, zanim w ogóle zrozumiałam co bełkocze. Normalnie szok. A potem w pociągu panowie z przedziału pytali, który mógłby obok mnie usiąść, he he. Co to, dzień dobroci dla zwierzą... znaczy dziewcząt?

Wysłany: 2006-12-12 14:19

lili (Bicz)
lili
kristiansand

dziwne raczej to nie jest, ale dzisiaj google fajnie wygląda :D
trochę śmieszy mnie strajk pracowników skarbówki; może nie wszyscy zarabiają ekstra, ale patrząc na sopocką sąsiadkę nie wydaje mi się by była ona poszkodowana finansowo :?

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-12-13 16:29

Dziwny? :D Nie, to ja jestem dziwna, bo ten dzień był całkiem zwyczajny, tylko ja go odbierałam incaczej, niż zazwyczaj - po prostu radośnie, cieszyłam sie nim, tak zwyczajnie mam w sobie energią i uszczęsliwia mnie kazdy drobiazg - i ja sama siebie uszczęśliwiam.

Może trochę dziwniejsza była nocna - już dzisiajsza - rozmowa i wróżba - chociaż nie taka zwykła - która dla mnie mogłaby już teraz się spełnić. :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło