Acid Drinkers - Fishdick Zwei: The Dick Is Rising Again Wysłany: 2010-08-11 14:14
No to czekamy.
Covery Kwasy zawsze mieli zacne. 
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)
Wysłany: 2010-08-11 14:34
Już widzę(a właściwie słyszę)Titusa, który tym swoim jazgotliwym wokalem próbuje wywrzeszczeć zwrotki Seasons in the Abyss, albo tym samym wokalem zarecytować powolne Nothing Else Matters
. Cóż zobaczymy, może mu sie uda:)
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2010-08-11 14:35
Jakos nigdy nie byłem fanem Acidów, dlatego to wydawnictwo jest mi zupełnie obojętne :)
.
Wysłany: 2010-08-11 15:28
dla mnie drinkersi to niestety równoznacznik muzycznej nijakości
kąt padania równa się kątowi odbicia
Wysłany: 2010-08-11 15:43
A ja bardzo chętnie posłucham i wręcz nie mogę się doczekać premiery. Fishdick była bardzo fajną płytką i o ile będzie nagrana z podobną charyzmą to może być bardzo fajne wydawnictwo. Widziałem Titusa na Woodstocku i jest w dobrej formie, więc powinno być ciekawie.
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Wysłany: 2010-08-12 13:29
Powiem szczerze że nie umia sie doczekać nowych Kwasów. Kwasy niszczą z każdą płytą wiec po tytułach tej płyty jestem bardzo ciekaw jak wyszły im teraz covery.
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2010-09-08 15:38
kwasożłoby...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-10-09 23:32
jak dla mnie 5 pierwszych utworów jest dobra tmój faworyty to" hit the road jack ;i New jork,reszta taka sobie a kawałek seasons a the abyss fani slayera powieszą ich za jaja.
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Wysłany: 2010-10-20 14:49
Bardzo ciekawa, różnorodna płyta. Acidzi zresztą zawsze mieli dobrą rękę do coverów...
http://www.fortlyck.pl