Dodano: 2006-11-15 23:25
Padła funkcja "Zaproś do znajomycj" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
'Zaproszenie zostało wysłane' i dupa...
nie ma zaproszenia!
Dodano: 2006-11-16 18:34
To chyba nie są dokladnie problemy techniczne ale.. ostatnio napisalam taki tam wierszyk.. i go wyslalam.. a pojawił się on w dziale "wywiady" :? Moze to ja cos zle zrobilam.. nie wiem. no ale co teraz z tym zrobic .. ?... :?: :?:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-11-17 01:37
Karolu, to akurat niedopatrzenie jednego z adminów - już poprawione.
Dodawanie do znajomych rzeczywiście chyba nie działa...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-11-18 21:49
Istnieje problem z galerią- podczas próby dodania nowych fotek pojawia się error upload'u. Ossochozzi...? 
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Galeria Dodano: 2006-11-19 11:17
Foty już działają - sorry za problem.
A.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2006-11-19 14:12
| noone81 napisał(a): |
| Padła funkcja "Zaproś do znajomycj" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
'Zaproszenie zostało wysłane' i dupa... nie ma zaproszenia! |
Wysylam zaprosznie i wiadomosc prywatna ale ... nic do nikogo nie dochodzi ...
Nawet w wyslanych sie nie pokazuje
Dodano: 2006-11-19 14:17
Droga Endro! Czekamy na reakcję Ojca Dyrektora :)
Widzę, że tu zagląda, więc podejrzewam, że naprawa tego błędu nastąpi niedługo :)
Dodano: 2006-11-19 15:30
Zgłaszam kolejny problem z galeriami. Na servie musiały poodkładać się stare foty i podczas przegladania trybem "poprzedni, następny" wyświatlają się stare obrazy (które zostały usunięte ze strony) wymieszane z tymi nowymi...
Znajomi Dodano: 2006-11-19 17:24
Zapraszanie do znajomych znowu dziala. Zobacze co z tym przewijaniem zdjęć...
Dodano: 2006-11-19 17:26
| noone81 napisał(a): |
| Droga Endro! Czekamy na reakcję Ojca Dyrektora :)
Widzę, że tu zagląda, więc podejrzewam, że naprawa tego błędu nastąpi niedługo :) |
Wydaje mi sie, ze wiadomosci zostaly juz naprawione. :D
Tylko nie wiem jak z zaproszeniami nadal <mysli>
Dodano: 2006-11-19 17:30
no to jak wsyztsko dziala , zaczynam szalec :twisted:
Dodano: 2006-11-20 23:09
hmm.. ja mam taki problem, ze na skrzynke przychodza mi wiadomosci, ze na DP mam cos nowego w skrzynce, i kiedy sprawdzam nic nie ma nowego ;/ no i jak ja wysylam do ludzi niekiedy wiadomosci to tez nie otrzymuja ich..
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2006-11-21 16:41
Ta funkcja "zgłoś moderatorowi" wyprowadza mnie z równowagi :cry:
Nie można by do niej dodac jakiegoś pytania potwierdzającego?? Typu: Czy na pewno? TAK/NIE
Bo mnie niedługo moderatorzy zbutują :cry: albo łapy mam takie niezgrabne, albodlatego, ze jak nie piję to mi się trzęsą, znowu kurna mi się gdzieś kliknęło :cry:
Zróbcie coś z tym! Plissss
Dodano: 2006-11-24 22:49
Czy wiadomo cos co z tymi galeriami? W sumie nie trzeba korzystać z tej opcji ale jeśli juz jest to możnaby. Ale niestety mam wciaż ten sam problem :?
Dodano: 2006-11-27 16:52
Jeśli się nie mylę to link "Strona domowa" powinien się odnosić do tego samego co "Twój Profil" ale brak tam informacji po "=" odnoszących się do profilu.
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Dodano: 2006-11-27 18:20
W "Strona domowa", działa przy naciśnięciu ikonki ale napis nadal u mnie niema docelowego odnośnika.
Przegldanie galerii przez następne/poprzedniej, wygląda jakby ustawione było w kolei dodania a nie kolejności ustawionej, a i mnie czasem się przestawiają ze sobą dwie ostatnie fotki, w profilu.
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Strona Dodano: 2006-11-27 18:26
Strona domowa poprawiona. Zajme sie zdjeciami. Sorry za poprzedni post zapomnialem wylogowac Alphar 
Dodano: 2006-11-27 22:01
Takie małe pytanie, w jakim celu da się zaznaczyć i kliknąć w adresach klubów, skoro zwraca to adres DP w dodatku ze skopaną grafiką?
Dodano: 2006-11-27 22:34
Za każdym razem, po wejściu w opcję "zmień dane" przestawia się płeć z mojej pięknej kobiecej na "mężczyzna" 
Dodano: 2006-11-28 18:59
mi też się przestawiło raz na "mężczyzna"......... :twisted:
dwie sprawy :
1. chyba coś jest nie tak z galerią - jak oglądam zdjęcia, to niektóre galerie są podpisane, że zawierają 0 zdjęć (a jest ich tam w rzeczywistości kilka lub kilkanaście)..... nie wiem, czy to błąd techniczny, czy też błędy popełnione przez danego użytkownika???
2. ranking - chyba znów nie kumam, na czym on ma polegać? no bo ranking to według mnie - od najlepszego do najgorszego, bądź odwrotnie... a w rankingu jest parę osób, które są nade mną, a mają mniejszy staż, mniej postów i co tam jeszcze się liczy...... nie przeszkadza mi to osobiście, nie mam jakichś wygórowanych ambicji, tylko ciekawi mnie, czy to jakiś błąd, czy też system oceniania, na który jestem za tępa???
Dodano: 2006-11-29 11:52
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| mi też się przestawiło raz na "mężczyzna"......... :twisted:
|
A ja nawet przez chwile pomyślałam, że to jakiś znak
że mi sie zmienia na "mężczyzna" bo to ja mam nosić spodnie w naszym związku, moja Żonko :twisted:
No i znowu sie przyczepię do galerii
Opcja "poprzednie-następne" ma chyba przypis 'losowo' bo już nie wiem jak to tłumaczyć
Dodano: 2006-11-29 12:04
W galerii faktycznie losowo przerzuca do kolejnych/poprzednich zdjęć, a jeśli chodzi o ranking, jest to liczba punktów zgromadzonych OD OSTATNIEJ PEłNI KSIężYCA, aby nawet nowi użytkownicy mieli szansę w każdym miesiącu zająć pierwsze miejsce.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Dodano: 2006-11-29 21:21
A czemu w Niezbędniku w 'Skład Rady' nie widać avatarów tylko "ukochane" przez internautów czerwone X?
A teraz zabłysnę bystrością
bo te X to mają Ci użytkownicy, którzy od ostatniej pełni zmieniali avatary
Ale nadal nie wiem czemu i czy możnaby to poprawić :)?
Dodano: 2006-12-11 14:05
Nie będzie 'edytuj' bo temat jest inny
Za każdym razem, jak wysyłam komuś zaproszenie do znajomych, wylogowuje mnie z DP
I do tego oceny za wiersze, opowiadania itd. w profilach się nie aktualizują. Wszędzie są zera 
Płeć Dodano: 2006-12-14 12:52
Poprawiłem samoistną zmianę płci na stronie. Czekam na kolejne zgłoszenia błędów.