Błędy na stronie. Strona: 8

Dodano: 2007-02-15 13:06

no wkońcu działa strona :) co to sie stało że cały ranek była niedostepna ??

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-02-15 13:13

Kiedyś na forum w tematach dotyczących np recenzji był link do tego właśnie artykułu. A teraz albo tak zmalał, że ja go nie widzę, albo go nie ma

A jak sie oddaje głos na jakis artykuł lub wiersz, to nie działa funkcja "Powrót"

Strona Dodano: 2007-02-15 13:38

Ok tym razem to calkowicie moja wina Postawiłbym go szybciej ale wczoraj impreza - wiecie, rozumiecie

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-02-16 08:44

i posty caly czas i wciaz znikaja... po co pisac jak i tak na 2dzien tego nie ma :?:

si vis amari, ama

Dodano: 2007-02-16 17:39

hmm a co konkretnie zniknęło i kiedy?

posty Dodano: 2007-02-16 17:40

A co zniknęło?

Dodano: 2007-02-16 19:44

Zniknelo np kilka moich postow... a teraz wchodze na temat sex tour bieszczady i co widze brak postow w temacie a bylo tam 9 stron zapisanych... Chyba czarna dziura to pochlonela

Dodano: 2007-02-17 01:15

kuba pojawia sie cos dziwnego- chcąc rozpocząć dyskusje do artykułu - rozpoczynasz ją, ale keidy topic zostaje rozpoczety na forum to nie mozesz później z topicu przenieść sie do artykułu. opcja zagineła?!

Dodano: 2007-02-22 22:21

Ja mam pytanie małe - dziś przypadkiem rzuciło mi się w oczy, że ktoś mi wystawił zerową notę do jednego z moich wierszy. Jakim cudem to możliwe? Poproszę o kasacje tej noty :twisted:

Pozdrawiam

dr F. :twisted:

Dodano: 2007-02-24 22:46

"Wydarzenie zatwierdzone

Dziękujęmy za zatwierdzenie wydarzenia.

Umiescimy twoje zatwierdzenie w tekscie w ci¹gu paru godzin, jesli zas jest ono ciekawe i odkrywcze, to opublikujemy jest już wkrótce."
A po polskiemu to jak by było :twisted: ?

Dodano: 2007-03-04 21:32

Nie mogłam rozpocząć dyskusji do wydarzenia D'Archangel + Mordfabrik - impreza.Po wysłaniu wyskakiwał błąd...

Dodano: 2007-03-10 14:45

cos jest nietak z galeriami bo gdy chce zobaczyc galerie obojetnie jakiego uzytkownika zaraz kieuje mnie do własnej galeri a jak wejde na swoją to niechce wejśc do danej galeri niemówiac o tymże nieidzie ogólnie zdjęc załadowac chodź miejsce w galeri jeszcze mam

Dodano: 2007-03-14 01:20

A cóż to się z nagłówkami na koncie porobiło (np. Wszystko o Devilish_Sad)? Wiekszą czcionką się nie dało? :wink: Chyba Amorphous coś robi na stronce i do rana to sie naprawi. 8)

Dodano: 2007-03-15 20:25

Łojciec Derektor ostatnio coś mi tam mówił, że zaniedbuję ten temat :D więc:

- fajna opcja "przeszukaj", tylko czemu często po wyszukaniu czegokolwiek, żaden link nie działa ?

- strony z profilami użytkowników to się tak porozciągały, że mi się w monitorze 17' nie mieszczą

- oddawaj szczegółową punktację na stronach użytkowników

- a nowy układ w "pokaż wszystkie" (posty) użytkowników jest tak nieczytelny, że aż boli

- a jak widzę białe tło pisząc posta, to aż mnie oczy bolą

reszta błędów w trakcie wyszukiwania :twisted:

Dodano: 2007-03-15 21:28

a jak chciałam wejść w ten temat z profilu Noone to mi pokazało "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu" ...

"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"

Dodano: 2007-03-16 00:44

Cytat:

- oddawaj szczegółową punktację na stronach użytkowników
- a nowy układ w "pokaż wszystkie" (posty) użytkowników jest tak nieczytelny, że aż boli

z tym się zgodze jak najbardziej
Cytat:
- a jak widzę białe tło pisząc posta, to aż mnie oczy bolą

ale to akurat jest fenomenalnie bo jak jest fest ciemno w nocy to przynajmniej widać w co sie uderza w klawiature, a tak szukałem co gdzie jest
i jeszcze coś sie popiepszyło z dodawaniem postów, jak sie napisze jakiegoś i sie go doda to automatycznie kiedyś wskakiwało na forum spowrotem, a teraz trzeba se wcisnąć "przejdź do forum" troche to uciążliwe, ale tak to ok ;]