Alkoholizm. Strona: 3

Dodano: 2011-03-14 19:57

W śród ludzi żyjących w dostatku, alkoholizm także ma miejsce, nie ma reguły bieda czy dostatek.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-03-14 20:04

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Zgadza się, nie ma jednej zasady , ale zazwyczaj jest , gdy pojawi się kłopot, brakuje pieniędzy na życie, nagłe bankructwo, koniec sielanki to osobnik chwyta za ''puchę''.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2011-03-14 20:32 Zmieniono: 2011-03-14 20:33

Piszesz tak, jak by każdy kto ma problemy, był potencjalnym kandydatem na alkoholika.Moimi problemami mógłbym obdarzyć, co najmniej kilka osób, jednak daleko mi do alkoholizmu, takowego w zasadzie nie pijam, ot 4ty browarki w miesiącu i to góra, czy to oznacza twoim zdaniem, że i ja jestem potencjalny kandydatem do klubu AA :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-03-14 20:50

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

HardKill napisał(a):
Piszesz tak, jak by każdy kto ma problemy, był potencjalnym kandydatem na alkoholika.Moimi problemami mógłbym obdarzyć, co najmniej kilka osób, jednak daleko mi do alkoholizmu, takowego w zasadzie nie pijam, ot 4ty browarki w miesiącu i to góra, czy to oznacza twoim zdaniem, że i ja jestem potencjalny kandydatem do klubu AA :)

Nie piszę o wszystkich i nie zachęcam do tego, aby sięgać od razu po alkohol bo ma się problemy.Napisałam o takich przypadkach, nie wlepiam wszystkich do jednego wora. Nie bądźmy śmieszni. Jeżeli tak czujesz , to nie pij. ;-]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2011-03-15 11:31

A co tam pijmy wszyscy i bądźmy jawni .

Dodano: 2011-07-18 19:45

Też mam znajomych, którzy potrafią chlać cały weekend. Też traktują piątek jako dzień do nachlania się.
Ja piję umiarkowanie. Od czasu do czasu strzelę sobie piwko, mocne trunki jeszcze rzadziej, a na imprezie bardziej wolę połączenie piwo z jointem. Choć i były momenty, w których z piciem przesadzałem i nie jestem z tego dumny.

Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.

Dodano: 2011-10-30 20:01 Zmieniono: 2011-10-30 20:02

ten_co_niesie_swiatlo napisał(a):
A co tam pijmy wszyscy i bądźmy jawni .

Tak jest!!!!!!!!!
Aha zapomniałem że ja sie brzydze wszelkim alkoholem

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło