Dodano: 2007-09-12 19:27
| Narea napisał(a): |
| a Kukiz i (z powodu braku mej wiedzy na temat tytułu zacytuję fragment piosnki) "jak ja was kurwy nienawidzę..." |
Wirus SLD 8)
większość tego śmiesznego narodu już chyba zapomniała co za sprzedawczyki i śmieci z Kwaśniewskim i Millerem na czele rządziły tym krajem jeszcze całkiem niedawno heh dobra okazja żeby sobie przypomnieć 8)
Dodano: 2007-09-12 20:58
"Suicide sacrifice, thrust of evil deep inside
Lucifer never lies, take away thee mortal life
Demigod, Satan son, commend to body to the ground
Father Satan, I'll find peace when I am God
TAKE ME!"
:twisted:
Dodano: 2007-09-12 22:25
| slatanic napisał(a): |
| [quote:98b4d0090d="Narea"]a Kukiz i (z powodu braku mej wiedzy na temat tytułu zacytuję fragment piosnki) "jak ja was kurwy nienawidzę..." |
Wirus SLD 8)
większość tego śmiesznego narodu już chyba zapomniała co za sprzedawczyki i śmieci z Kwaśniewskim i Millerem na czele rządziły tym krajem jeszcze całkiem niedawno heh dobra okazja żeby sobie przypomnieć 8)[/quote:98b4d0090d]
No co ty , przecież to są nasi nowi ukochani obrońcy demokracji (sarkazm jak cholera) :lol:
A żeby nie było offtopic-
Dimmu Borgir- The kings Of The Carnival Creations.
Forever Begins.
Dodano: 2007-09-12 22:34
| slatanic napisał(a): |
| Wirus SLD 8)
większość tego śmiesznego narodu już chyba zapomniała co za sprzedawczyki i śmieci z Kwaśniewskim i Millerem na czele rządziły tym krajem jeszcze całkiem niedawno heh dobra okazja żeby sobie przypomnieć 8) |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-09-12 22:59
bardzo obraźliwe wyrażanie się na tym forum o ludziach z różnych grup jest przecież czymś normalnym.
Kostuch - zaskoczyłeś mnie, że aż tak bardzo jesteś przywiązany do polityków, których popierasz.
a tak zeby nie było offtop to w tym momencie poświęcam sporo uwagi nowej płycie Amorphis - Silent Waters. kilka razy juz ją słyszałem ale tym razem postanowiłem się skupić troche bardziej na niej i zwrócić czasami uwagę na tytuł lecącego aktualnie numeru :)
I'm rolling like a stone... never creep.
Dodano: 2007-09-12 23:23
Cholera, chłopaki...
Primo: na tym forum rozmawiajcie o muzie, a nie kwestiach politycznych.
Secudno: Co za ignorancja, ktoś chyba regulaminu forum nie czytał, więc przychylam się do wypowiedzi KostucHa, a co za tym idzie:
Tertio: Slatanicu, Pierwsze ostrzeżenie... kolejnych nie będzie.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-09-13 07:24
Popieram Zeta - znaczy się spokój do cholery i o muzyce gadać a o polityce w odpowiednim temacie albo "na privie" -=RAVEN=-
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-09-13 07:46
gadu radio - jazz
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-09-13 08:25
''obrażać czyjeś poglądy polityczne'' heh
Kostuch... podaj mnie albo Kukiza do sądu :lol:
Behemoth - Zos Kia Cultus przed gdyńskim koncertem :twisted:
No Sympathy For Fools :!:
Dodano: 2007-09-13 11:42
Six Feet Under - Warpath
http://imperiummetalu.pl/
Dodano: 2007-09-13 21:07
Stone Sour - Through Glass
Dodano: 2007-09-13 22:42
Dodano: 2007-09-15 21:41
| efunia napisał(a): |
| Type o Negative-troszq coverków hihihihi |
Dodano: 2007-09-16 13:41
| KostucH napisał(a): |
| Osobiscie w szczególnosci lubie "Christian Woman" wykonaniu Graveworm :) |
Też mi się podoba.
Co do coverów, to akurat słuchałam tych w wykonaniu ToN szczególnie "Gimme Shelter" Stonesów-mmmmmm cudo!!!! :D
Dodano: 2007-09-16 15:44
Dziś dzień z folkiem - Mad Dog McRea :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-09-16 16:42
dlaczego te koty muszą tak piszczeć...? ja kocham moje puchate kulki, tylko niech będą odrobinę ciszej....
Dodano: 2007-09-16 18:40
Brutal Night With B.C.Rich :twisted:
To jest to co tygryski lubią najbardziej... :twisted: