czego se słuchacie?. Strona: 286

Dodano: 2007-10-03 17:15

Fields of the Nephilim - Dead to the world

Dodano: 2007-10-03 17:59

rosier napisał(a):
Fields of the Nephilim - Dead to the world

:twisted: popieram :twisted:
a poza tym Apocalyptica "Until It Sleeps"

Dodano: 2007-10-03 18:34

Type O Negative - Life Is Killing Me - Anesthesia

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-10-03 20:45

mrok na noc.. Fields Of The Nephilim - Mourning Sun :twisted:

Dodano: 2007-10-03 20:49

Cannibal Corpse - Kill - Time To Kill Is Now

Dodano: 2007-10-03 21:02

Motorhead - Dead and gone (tak dla odmiany - sentyment 8) )

Dodano: 2007-10-03 21:37

diary of dreams - the curse :roll:

Dodano: 2007-10-03 21:41

Kalmah - One From The Stands :twisted:

Dodano: 2007-10-03 21:59

Rozumiejąc temat dosłownie to w tej chwili Grabesmond, ale od jakiegoś czasu mam fazę na rock gotycki i podobne i sobie odświeżam wszystkie klasyki z Siostrzyczkami (z naciskiem na "Black planet") i Calling Dead Red Roses na czele.

EDIT: W sumie ciągle mam fazę przede wszystkim na rock gotycki, ale raczej słucham nowych rzeczy, a ze starych wracam do pojedynczych utworów, a nie całych dyskografii. Dlatego jest to warte wspomnienia, o.

Dodano: 2007-10-03 22:52

moonspell - alma mater !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-10-03 23:26

Type O Negative - Dead Again - Dead Again

Dodano: 2007-10-03 23:29

Oomph! & Nina H. - Fieber :lol:

Dodano: 2007-10-03 23:51

Nie muszę nic słuchać - w głowię mam "Parasomnię" z koncertu Riverside :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-10-03 23:54

Dodano: 2007-10-04 00:27

Allanon23 napisał(a):
Utworów Kostucha.
To była reklama.

Tymczasem...

Type O Negative - October Rust - Red Water

Dodano: 2007-10-04 07:41

Ugnelakis su Kulgrinda album "Юalvarinis" :twisted: Fajny folk metal z Litwy :D

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-10-04 10:36

Vintersorg - Till Fjalls - piękny album, w sam raz na odreagowanie tygodnia. :twisted:

Decadence napisał(a):
Ugnelakis su Kulgrinda album "Юalvarinis" Fajny folk metal z Litwy

...powiadasz :?: hmm... trzeba spróbować :twisted:

Dodano: 2007-10-04 13:11

Moonlight "Pokuta kłamcy"

Dodano: 2007-10-04 15:16

Paradise Lost - Xavier => magiczny utwór, uwielbiam go zarówno w oryginale, jak i przeróbce paradajów :twisted:

Dodano: 2007-10-04 15:27

Forever More - The 69 eyes :)

Dodano: 2007-10-04 15:40

Otóż zajmę teraz może stanowisko odnośnie problemu poruszonego przeze mnie w ankiecie.

Nie ukrywam, że od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zablokowania tego wątku.
Uważam, że jest on całkowicie zbędny, kompletnie bezsensowny i absolutnie nic nie wnoszący w oceany naszych egzystencji.

W bardzo znikomym procencie posty, którymi się tu wymieniacie są ROZMOWĄ (a przypomnę, że forum jest do tego by prowadzić konwersację), to raczej donikąd zmierzające przerzucanie się kolejnymi tytułami piosenek, albumów, czy po prostu napisanie nazwy kapeli... bądź również mało konstruktywny opis odgłosów z otaczającego nas środowiska naturalnego.

Ankieta trwać będzie do końca bieżącego miesiąca. Muszę tu nadmienić, że moja decyzja nie będzie zależeć od jej wyników, to jedynie sugestia.
Otóż decyzja zależeć będzie w dużym stopniu, a może raczej przede wszystkim, od Was, moi drodzy.
Proszę Was bardzo, przekonajcie mnie rzeczowymi argumentami, że temat jest potrzebny.

Znacie już moje stanowisko, wątek jest błahym "nabijaczem postów" i niczego innego według mnie nie wnosi do naszego planetarnego życia.
Rozumiem, że jesteście innego zdania, chciałbym jednak wiedzieć dlaczego i jeśli uda Wam się mnie przekonać i werbalnie konkretnie zmotywować, to się zastanowię czy ten temat oszczędzić.

Proszę Was o zajęcie stanowiska w tej sprawie.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-10-04 17:45

to może pierwszy wyskoczę ja 8)

jestem w sumie za pozostawieniem tego dziwacznego tematu z jednego głównie względu - kilka z setek postów zainteresowało mnie do zasłyszenia kilku ciekawych utworów lub nawet przekonało do kilku kapel, o których istnieniu wiedziałem tylko z prasy i pewnie nigdy bym po nie nie sięgnął :idea:

podsumowując poszerzyłem swoje horyzonty muzyczne hehe

to chyba tyle... 8)

--------

wracając do "dyskusji" (hehehe) to słucham sobie właśnie chyba 10 już raz "See you on the Other Side" KORNa i jednocześnie zastanawiam się kto stwierdził, że jest to najsłabszy album tejże kapeli

Dodano: 2007-10-04 18:51

No to i ja się wypowiem :)

Całkowicie zgadzam się z Zetem

W życiu mnie żaden utwór z tego tematu nie zainspirował do szukania go gdziekolwiek i namiętnego słuchania po nocy.

Jak ktoś ma nieodpartą chęć podzielenia się swoją playlistą z innymi - polecam Nowplaying: http://www.darkplanet.pl/Czego-se-sluchacie-3428.html

Co do nabijania postów, to i owszem temat jest wręcz do tego stworzony. Ale zauważyłam ostatnio, że oprócz użytkowników piszących artykuły, mało kto wyskakuje ze swoją punktacją powyżej profilowego "76". Wniosek: wyciągnijcie sobie sami

Więc jak dla mnie, temat można zamknąć.

Dodano: 2007-10-04 19:19

zet napisał(a):
Proszę Was bardzo, przekonajcie mnie rzeczowymi argumentami, że temat jest potrzebny.
Mój Przyajcielu, przez ten wątek cały czas poszerzam swoje horyzonty. Ściagam, utwory i płyty. Jedne sie podobają, drugie nie. Ale ten wątek pozwala poznac mi gusta innych i dzięki temu moge potem nawiazac nową znajomosc i wymieć zdanie/poglądy odnośnie muzyki.

Trzymam strone Paska.

Noone, to wasze pie(#) nowplaying roz(#) mi winampa wiec w dupe sobie to wsadźcie. To, że Ty nic w tym wątku odkryc ciekawego w muzyce nie mozesz i nic nie potrafi Ciebie tu zainteresowac to nie znaczy, że plany innych z tym zwiazane mają być przekraślone.

Zet, sam kiedyś w tym wątku pisałeś czego słuchasz i jakoś nie marudziłes wiec coś Ty sie nagle taki nadgorliwy zrobił? Nie przesadzasz? Wyluzuj Przyajcielu.

Tymczasem...

Type O Negative - October Rust - Haunted

Dodano: 2007-10-04 19:40

Po pierwsze: nie "wasze nowplaying" bo ani grama z tego nie jest moje i ja z tego nie korzystam :!:

Po drugie: kultury trochę drogi Kostuchu :!:
Mieliśmy tu wypowiadać swoje zdanie a nie zachowywać się jak chamy.

Już dawno przestało mnie dziwić, że co raz mniej "starych" użytkowników odwiedza DP ( :arrow: szczegóły na Przetargu)

No cóż... taka strona, jak tematy w niej zawarte...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło