Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Γεια σε όλους! Ψάχνοντας αξιόπιστα μέρη για να παίξω, βρήκα την [url=https://pinup.gr/]ιστοσελίδα[/url] που προσ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11925/Kritikes-apo-pragmatikous-paiktes-pos-na-breite-eilikrineis-peges
nieźle się zaczyna trochę słabiej kończy ;) nieregularność rymów w zasadzie mi nie przeszkadza :D gdyby tak dopieścić fragment od "Mimo ze ta głupia..." do końca to mni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/150/Ziarenko-by-Draven
skoro to forum o industrial to musze cos napisac o NIN, w sumie jest to zespol ktory mi sie bardzo podoba, kazda z ich plyt byla swietna. teksty piosenek sa ciekwawe i wnosza cos d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/406/Nine-Inch-Nails
[size=18:713068bd7d] [color=red:713068bd7d]Depeche Mode Party - Edycja Ogólnopolska 21 Października 2006 (sobota) Klub - [/color:713068bd7d][color=yellow:713068bd7d]Minis
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/662/Wielkie-Depeche-Mode-Party-w-Krakowie-21-Pazdziernika-2006
Do Lilian- uwielbiam cię, takoż.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1174/Mikail
[img:20ebb72313]http://knajpy.krakow.pl/photos/large/14572.jpg[/img:20ebb72313] [size=18:20ebb72313] Rockoteka 10 Marca 2007 (sobota)[/size:20ebb72313] Kraków - Klub Uwag
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1430/RockotekA-10-III-2007-sobota-Krakow
Moim zdaniem fiński zespól WINTERSUN jest jednym z najciekawszych istniejących w tym krajnu. Ich kwałek pt. "Death and the Healing" powala na kolana zarówno muzycznie jak i te
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2198/Wintersun-Wintersun
Czy wśród mrocznej braci ( ;) ) panuje zainteresowanie grami rytmicznymi (w sumie co tu kryc głównie japońskimi) typu dance dance revolution, stepmania ... itd? Ostatnio za
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2454/Gry-rytmiczne
Frytki i dzika pizza też są dobre^^ :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2710/Sniadania-obiady-kolacje-czyli-cos-mrocznego-na-zab
"The Garden" John'a Foxx'a to jak" Vienna" Ultravox,to kamienie milowe w narodzinach New Romantic,stylu który mimo,że trwał krótko,dał początek muzyce której słuchamy dziś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2966/John-Foxx
calkiem dobra płyta mysle ze jedna z lepszych tego zespolu,na jednej ze stron internetowych znalazłem określenie że to dark romantic music i chyba to prawda-najnowsza produkcja
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3222/Diary-Of-Dreams-Nekrolog-43
Moim zdecydowanym fawortem w ich dyskografii jest album "Lugburz" :) Niesamowity, wręcz porywający klimat panuje na tej płycie. Fakt, cigarette, często można w ich muzyce odn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3478/Summoning
w sobotę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3990/Diary-of-Dreams-w-Twierdzy
Bardzo dobra płyta, podobnie jak następna, Beat. Trzecia z trylogii - Three of a Perfect Pair jest już dla mnie słabsza. Jednak w latach 80 wrócił stary dobry King Crimson, c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4246/King-Crimson-Discipilne
Moim zdaniem będzie to na pewno wydarzenie ro(c)ku na scenie polskiej muzy hardcore. Musowo trzeba moshing pod sceną na wykonać :) Z tego co wiem to będzie JEDYNY koncert (s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4502/Illusion-Acid-Drinkers-Hunter
bardzo interesujące zjawisko na polskiej scenie... poznałam ich muzykę w dość ciekawych okolicznościach - pewien teatr tańca wykorzystał ich muzykę w jednym ze swych spekt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4758/Ksiezyc
albo ja źle widzę, albo dwie potężne imprezy w warszawie w ten sam dzień będą (http://www.darkplanet.pl/Ashbury-Heights--Clan-Of-Xymox--Mesh-7599_event.html) ...byłoby ba
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5014/Umbra-et-Imago-Diorama
Dlaczego uważasz, że to pytanie jest niemodne?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5270/quot-Dlaczego-quot
Najlepszy to "Forlorn...", reszta ok,ot miłe słuchadło;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5526/Graveworm-Diabolical-Figures
[color=red:c10f51d9e9]ODKUPIE DWIE WEJSCIOWKI NA KONCERT RAMMSTEIN - najlepiej na plyte glowna. Jesli ktos posiada takowe i moze mi odsprzedac bez allegrowskiej przebitki to prosze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5782/RAMMSTEIN-karnety
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło