Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Sa plusy i minusy,o brzmienie mogli sie bardziej postarac za to kompozycje sa bardziej rozbudowane a przez to ciekawsze.Rowniez ich fajnem nie jestem co nie zmienia faktu ,ze cos t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5525/Azarath-Praise-The-Beast
Chodziło oczywiście o płytę "Le Phare" Gratulujemy zwycięstwa użytownikom: moskfa oraz Raven.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5781/Wygraj-bilet-na-koncert-Yann-Tiersen-a-i-Orki
Co sądzicie?Czy jakakolwiek forma zemsty ma sens? Czy zemsta daje satysfakcję, spełnienie czy może raczej powoduje, że czujemy się jeszcze gorzej? Jaka jest najgorsza forma z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6037/Zemsta-czy-ma-sens
Szukamy z moim kochaniem ^^ dwuosobowego pokoju w centrum Wrocławia bądź z dobrym dojazdem do wyżej wymienionego. Generalnie: do 400zł od łba + opłaty jesteśmy w stanie prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6293/Dwuosobowy-pokoj-poszukiwany
Sporych fragmentów najnowszej płyty Mantusa będzie można (między innymi) posłuchać w przyszłotygodniowej Dark Night Zaprasza AlkorXIII Dark Night - gotycka audycja w każ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6549/Mantus-Demut
Możesz spróbować napisać szóstki bokiem, może tak też będzie spoko xDD Gorzej z napisaniem na forum ..xD
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6805/666-czy-616
Obsłuchałem co nieco i muszę przyznać, że jest to porządny, srogi black metal :)Z plusów na pewno fajny klimat i wokale, które chwilami przypominają Abbatha. Czuć zgrozę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7061/Armagedda-The-Final-War-Aproaching
Dla mnie to ich najsłabszy album. Jeśli taka kierunek rozwoju sobie wybrali to w przyszłości moze być nam nie po drodze. Ekstremalne fragmenty są nijakie. Ogólnie rozwleczon
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7317/Deathspell-Omega-Paracletus
bardzo fajna płyta - taki deser dla miłośników SOAD bo ich "główny" wokalista raczej kiepści- ciekawe czy szybciej wydadzą dwójkę czy soad się szybciej zejdzie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7573/Scars-On-Broadway-Scars-On-Broadway
Już się nie mogę doczekać :) Mam nadzieję, że chłopaki się wysilą bo "Day and Age" było naprawdę bardzo dobre, więc poprzeczka ustawiona wysoko. Następnie zapraszamy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8085/The-Killers-pracuja-nad-nowa-plyta
Na sprzedaż rękawki czarne, nowe, nieużywane, z metką, amerykańskiej firmy Tripp NYC, kupione w Stanach. Rozmiar uniwersalny. Cena 40zł. W sklepie kosztowały 20$ czyli prawi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8341/Sprzedam-Corset-Lace-Chain-Sleeves-rekawki-wyjatkowe
Może się wybiorę. Ogarnąłem trailer i kilka fragmentów i wydaje się być osadzone w bardzo estetycznie mi miłym świecie, oraz być napakowane akcją; a dla równowagi wzgl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8597/Kochasz-swiat-Warhammera-Idz-na-Muszkieterow
Byli członkowie: a Mitloff? Nic o przechodnim stanie zespołu pod inną nazwą...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8853/Pandemonium
Płyty i opakowanie w świetnym stanie. Delikatne pęknięcie z tyłu na opakowaniu, ale prawie tego nie widać. Wydawnictwo kupione o ile dobrze pamiętam za ok 59zł. Sprzedaję
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9109/Dead-Can-Dance-Wake-2CD-stan-bdb
Zupełnie inna muzyka niż tutaj panuje, ale myślę że klimat imprezy może kogos zainteresować. http://www.transylvania-calling.com/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9365/Transylvania-Calling
Uwielbiam, już za intro, a instrumentalne to dopiero potęga... klimat nieziemski... No i ta okładka... Genialna płyta.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10133/Sepultura-Schizophrenia
UWAGA! Zespół poszukuje ogarniętego perkusisty. Mile widziana umiejętność gry z metronomem oraz opanowana podwójna stopa. Kontakt poprzez FB lub chanidofficial@gmail.com.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10389/UWAGA-CHANID-POSZUKUJE
Prawidłowa odpowiedź to: Denzel Washington i Angelina Jolie. Nagrodę otrzymują: Anasthesia, Ramen oraz misantrophyspirit. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10645/Wygraj-ksiazke-Jeffery-Deavera-Kolekcjoner-Skor
Oddanie głosu muzykom nie jest wadą, tylko zaletą tej książki. Wyrównuje ona zbyt jednorodnie "warszawocentryczny" obraz historii muzyki lat 80, jaki rysuje większość his
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11413/Pawel-Piotrowicz-Wroclawska-niezalezna-scena-muzyczna-1979
Wg mnie akurat jej wokale są zaletą. To znak szczególny, od pierwszej płyty.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11669/Peccatum-Amor-Fati
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło