Bardzo dobra recenzja, ale jak dla mnie kapela nudna jak flaki z olejem i do tego tragiczne teksty - dosłowne tłumaczenia wielu utworów literackich .. amatorszczyzna po całosci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6743/Tower-Mercury
|
Zawsze miałem jakieś takie mieszane uczucia odnośnie muzyki Cephalic Carnage. Właściwie tylko debiut i dwójka sa płytami, ktore trafiają do mnie praktycznie w całosći, al
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6999/Cephalic-Carnage-Misled-By-Certainty
|
A co z tymi tekstami powstałymi podczas waszej wizyty u mnie? :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7255/Bzdury
|
„no i stało się. to jest właśnie ta pora, kiedy żałuję, że nie wynalazłam teleportu do innego wymiaru. można by było zawisnąć na kilka godzin w jakiejś międzywymia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7511/Uciekinierka
|
Tak jak w temacie. Myślałem nad tym aby dalej kontynuować coś w stronę muzyki i dlatego szukam zespołu bądź ludzi, którzy chcieli by pograć. Jako wokalista jestem otwarty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8023/Wokalista-szukam-zespolu
|
Rozdział I
Pociąg powoli rozszarpywał jego pokaleczone ciało. DMT drażniąc synapsy w mózgu wprowadziło go w stan euforyczny, mistyczny. Widok obdartej ze skóry ręki nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8279/Gwozdzie-w-moim-mozgu
|
Czy Wiara Słowiańska to to samo co Wiara Przyrody? – Wielka Tajemnica Czterdzieści i Cztery
Adam Mickiewicz Dziady
1.
Patrz! – ha! – to dziecię uszło – rośnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8535/Wielka-Tajemnica-Czterdziesci-i-Cztery
|
Bardzo trafna, niezmiernie miła i sentymentalna podróż. ;) \swoją drogą, jak pomyślałem ile to lat temu to słyszałem, to... aż poczułem się dorosły. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8791/Guns-N-Roses-Use-Your-Illusion
|
Hej,
Kto z Łodzi jedzie na CP ?
Piszcie śmiało :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9047/Castle-Party-2012
|
Słyszałem już o nagrywaniu płyt po piwnicach (i to przez światowe bandy), magazynach, tunelach i innych tego typu miejscach w celu uzyskania "brudnego brzmienia", ale stodoła
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9303/Hunter-nagrywa-plyte-w-nietypowym-miejscu
|
Ja też nie mogę przejść obojętnie...obok takiego steku bzdur.
Płyta to nadal post-rockowe łojenie, a brzmienie jest bez zarzutu, przestrzenne i pełne, wszystko słychać,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9559/Tides-From-Nebula-Earthshine
|
kusi ,kusi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9815/Unholy-Posen
|
Jak w tytule - sprzedam książki o tematyce magicznej, jak: Necronomicon (stan bdb), Biblia La Vey'a, "Duchy, gwiazdy i czary" deCamp'ów i inne. Niektóre to prawdziwe unikaty. P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10327/s-ksiazki-o-tematyce-magicznej
|
Dla mnie te wszystkie Centinexy, Demonicale, Intermenty Nominony (wyjąłwszy Monumentomb) to taka marna II liga defowego pitolenia bez polotu i pomysłu, szkoda czasu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10583/Centinex-Redeeming-Filth
|
Co tu będę pisał, płyta, która w liceum obniżyła mi średnią, tak się w niej zasłuchiwałem...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11351/Amorphis-Tales-From-The-Thousand-Lakes
|
Nie bardzo czaję co powoduje takimi ludźmi, znudzenie, przećpanie cyz inne bóle dupy?
Mógł sobie jeszcze pomuzykować ale wybrał sznur, słaby koleś choć świetny muzyk/w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11607/Chris-Cornell-nie-zyje
|
Prawidłowa odpowiedź to: Władca Pierścieni składa się z sześciu ksiąg. Nagroda trafia do: Orchidea69, Elleanora oraz little_lie. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11863/Wygraj-ksiazke-Tolkien-Czlowiek-ktory-stworzyl-Srodziemie
|
Pharmacie européenne
Visitez notre site web pour acheter strattera
[url=https://cutt.ly/PwX9Q375]Prix speciaux internet bon marche! Cliquez ici![/url]
Ordonnance r
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/12119/acheter-strattera-en-ligne-acheter-strattera
|
Pharmacie européenne
Cliquez sur le lien ci-dessous pour acheter zithromax en ligne sans ordonnance
[url=https://rb.gy/ojwh6n]Prix speciaux internet bon marche! Clique
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/12375/generique-zithromax-zithromax-ordonnance
|
Pharmacie européenne
Cliquez sur le lien ci-dessous pour acheter nasonex
[url=https://cutt.ly/nw4FCQBK]Cliquez ici – Allez à la pharmacie[/url]
Prescription req
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/12631/equivalent-nasonex-sans-ordonnance-equivalent-nasonex-sans-ordonnance
|