Wysłany: 2006-11-25 23:27
Trzymamy, trzymamy. Ale nie ma takiej potrzeby, no ty i tak świetnie sobie sama poradzisz. Prezentacja jest najlepsza, jaka może być, a Tobie pójdzie wyśmienicie. :D A gdzyby co, to jesteśmy z Tobą. Buźka!
...................................................................................................................................................
I co teraz?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-26 11:12
[color=blue:81a2768d4d]i co teraz? leć do biedronki... tjaaa bradzo śmieszne :|
Nie no...nieee wiem co teraz. Wcześniej mało rozumiałam, teraz nie rozumiem nic Masakra.
Co do dzisiejszego dnia, to muszę brać się za siebie i za naukę. [/color:81a2768d4d]
Wysłany: 2006-11-27 20:48
[quote:04dabe8460="DarkMona"]a teraz sobie siedze z lapem na kolanach... i sie wkurwiam bo zamiast gdzieś wyjść... wkońcu ostatki .... to ja musze robić prezentacje firmy budowlanej na poniedzialek i bede wykładać przed 120 studentami... cholerka......upsssss......trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki moje.... bo sie strasznie denerwuje i co chwilka latam upssss na kibelek..... hihihihi....
oczywiscie przepraszam z slownictwo.... jezeli kogoś tym urazilam[/quote:04dabe8460]
[color=blue:04dabe8460]
i co? i jak? trzymałyśmy więc podziel się jak tam było :D:D:D jak poszło:D
I co teraz? Jem żelki xD
Mrrrr...
Kurcze...
Za mnie też trzymajcie macki proooszę bo jutro muszę zdać coś baaaardzo waznego! Proooszę trzymajcie macki :*:*:* Buziam :)[/color:04dabe8460]
Wysłany: 2006-11-27 21:10
Poradzisz sobie. I co teraz? biorę się za porządki...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-28 02:34
Dziołuszki to sie teraz czyli w południe wkurzylam.....
Nie zdąrzyłam przedstawić swojej prezentacji...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Musze czekać do 4 grudnia..... moje noce nie przespane ahhh.... szkoda słów.... hihihihi..... ale wogóle to chciałam powiedzieć.... że serio serio czułam wasze "trzymanie kciuków i nie tylko" mmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................
Big Full Wypas Buziole Dla Was ..................
Wysłany: 2006-11-28 18:14
I co teraz? Ja przejełam Twoje wkurwienie DarkMono, tylko u mnie się chyba spotęgowało po tysiąckroć... Zaraz mi przejdzie... Mam nadzieję...
Wysłany: 2006-11-29 19:37
I co teraz? Już jest znowu jak trzeba! :D I nawet mam neta - tylko nielegalnie.
Wysłany: 2006-11-30 21:04
Nie, nie będę, bo nikt mnie nie złapie. :P
Wysłany: 2006-12-01 16:46
:D dzięki. A ja już oficjalnie stwierdzam, ze jestem wolna od chłopaków, związków z nimi, zauroczeń (liczy się tylko Narea! ). :) I co teraz?
Wysłany: 2006-12-08 03:00
A teraz można się zacząć szykować na koncert! <radocha<
Wysłany: 2006-12-09 19:12
[color=blue:d28f4595e8]i co teraz? gó*** niestety[/color:d28f4595e8]
Wysłany: 2006-12-13 16:06
I co teraz?
Teraz czeka mnie odrabianie lekcji i siedzenie na kompie ^^.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2006-12-13 16:33
To nie prawfa! Nawet, jak jest ćle, to nie oznacza, że wszystko się wali, jeszcze się pięknie poukłada, a ta odległość... czasem nie ma ona aż takiego znaczenia, liczy się więź, a przecież te kilmometry można pokonać... I co teraz? Carpe diem! Można się cieszyć wszystkim, co niesie życie, tak po prostu, bo może być tak pięknie!
I co teraz? Buziaczki dla mojej marzecznej! Główka fo góry, moja Pani! :*
Wysłany: 2006-12-13 16:50
Ic o teraz? Pomaga ukochanej się pozbierać i wstać, tuli cieplutko...
Wysłany: 2006-12-13 16:58
Nie napiszę, że będzi edobrze, bo ni ezawsze tak jest. Ale mam nadzieję, ze sobie poradzisz i uda ci się z tego wyjść. :). Trzymam kciuki :*.
Wysłany: 2006-12-19 02:53
I co teraz...?
A teraz, drogie dzieci, pocałujcie misia w duupę?
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2006-12-19 10:48
I co teraz?
Teraz do skzoły, tylko 2 lekcje.
Ach, a później do muzycznej.
A jeszcze później?
Raczej nic...
Wysłany: 2006-12-23 22:31
[color=blue:d0b0507219]i co teraz?
święta.
mrrau[/color:d0b0507219]
Wysłany: 2006-12-26 12:22
święta?
i co teraz?
zaszywamy się w domu i nie wychodzimy aż będzie 27.12. :twisted:
Wysłany: 2007-01-29 12:09
[color=blue:c1f4e96716]Namieszało się... Nie wiem co robić... I CO TERAZ? [/color:c1f4e96716]