Wysłany: 2007-10-11 18:28
Kto pamięta w 1993 roku PPPP [Polską Partię Przyjaciół Piwa]? Chyba już nikt :wink: A szkoda :D
A "bij komuchów" najgłośniej krzyczą ci, którzy srali wówczas w pieluchy 8) Bawi mnie to :wink:
Uze masz rację - każda skrajność polityczna jest niewłaściwa. Ale bezcharakterowe centrum też nie jest dobrym wyjściem.
Ja tam będę mieć w czasie wyborów big kaca, więc głowa mnie od wyników wyborów nie zaboli :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-10-11 18:50
[quote:27a24e8c25]No tak, jak kobiety zakładają partię, to od razu są niedopieszczone... No po prostu uwielbiam takie zapatrywania [/quote:27a24e8c25]
A ja uwielbiam partie, ktore sa kaprysem kogos komu zachcialo sie miec partie bo tak i juz. Zeby toto ustrojstwo cos jeszcze wnosilo na nasza pozal sie panie bucku scene polityczna, ale wnosi co najwyzej niedowartosciowanie kilku mam wrazenie, ze mocno nie spelnionych, uwaga cycat z posla kurwskiego: kobietonow :lol:
[quote:27a24e8c25] W ogóle do polskiej tzw. prawicy mam duży dystans. [/quote:27a24e8c25]
Ciekawe kogo masz na mysli piszac [i:27a24e8c25]prawica[/i:27a24e8c25] bo chyba nie bolszewikow z pis'u. PO tez jakies takie troche mdle jest i do prawicy brakuje im troche szczerze mowiac
[quote:27a24e8c25]Skoro partia ta powstała, to oznacza, że musi mieć statut, który określa cyt: ,,cele, strukturę i zasady działania...". Wystarczy znaleźć stosowną stronę www, gdzie wszystko jest przedstawione. Zatem życzę miłej lektury.[/quote:27a24e8c25]
Wiesz, nie pisalbym tego co pisze o tej pozal sie panie bucku partyjce gdybym wczesniej nie byl na stronie i nie czytal tego pozal sie panie bucku programu, przepraszam listy zyczen i skarg i zazalen 8) i innych bzdetow ktore szanowne panie tam umiescily. Dobila mnie wlascicielka owej partyjki w wywiadzie udzielonym Dziennikowi gdzie pokazala sie jako osoba pozbawiona jakichkolwiek pogladow i taka co to tylko chce i zada nie proponujac wiele jesli chodzi o jakies rozwiazania.
[quote:27a24e8c25]"Ani lewica, ani prawica nie da Ci tego, co młoda dziewica" [/quote:27a24e8c25]
Tylko prawica a dziewica to moze byc na deser 8) trzeba raz na zawsze pogonic czerwone scierwo z tego pieknego kraju, dosc zerowania na ludziach :evil:
[quote:27a24e8c25]A "bij komuchów" najgłośniej krzyczą ci, którzy srali wówczas w pieluchy[/quote:27a24e8c25]
Rowniez pozdrawiam Szanowna Kolezanke 8) Krzycze glosno, zebym za lat kilka nie musial wychodzic na ulice i zadac chleba, jeden Poznanski Czerwiec wystarczy. Stop czerwonym skurwysynom !
[quote:27a24e8c25]Ja tam będę mieć w czasie wyborów big kaca, więc głowa mnie od wyników wyborów nie zaboli[/quote:27a24e8c25]
Obys nie miala po wyborach, zeby tego uniknac proponowalbym jednak wrzucic kartke do urny
NIE RYDZYKUJ ! GLOSUJ ! URNA TWOJA MAC ! *
[size=9:27a24e8c25]takie fajne haselko gdzies ostatnio widzialem 8)[/size:27a24e8c25]
z prawicowym pozdrowieniem ! 8)
---------
Diorama-Champagne For All
united we stand divided we fall
Wybory Wysłany: 2007-10-11 19:25
"Komunizm to brud, wszy, głód, złodziejstwo, mordowanie niewinnych ludzi i kłamstwa"
Jeśli ktoś się łudzi, niech głosuje na Olka Flachę -prezydenta wszystkich Polaków (zwłaszcza tych nie wylewających za kołnierz...) i jego zjednoczoną partię/bynajmniej nie robotniczą/ 8O
Do not quote - think for yourself
Wysłany: 2007-10-11 20:04
[quote:1f58fd7619="Alec-II-Pure"]
[quote:1f58fd7619]A "bij komuchów" najgłośniej krzyczą ci, którzy srali wówczas w pieluchy[/quote:1f58fd7619]
Rowniez pozdrawiam Szanowna Kolezanke 8) Krzycze glosno, zebym za lat kilka nie musial wychodzic na ulice i zadac chleba, jeden Poznanski Czerwiec wystarczy. Stop czerwonym skurwysynom ![/quote:1f58fd7619]
SDL - też komuchy, ale za ich czasów na pewno nie było aż takiego gówna, może korupcja, może afery, ale na pewno nie aż takie gówno ... a jak wygra PO to się pewnie zjednoczy z PiSem ...
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2007-10-11 20:57
btw. http://pl.youtube.com/watch?v=AGbCawf03J0
Musze pocwiczyc malowanie Cthulhu
Wysłany: 2007-10-11 21:21
Zauważyliście ,że Tusk często używa słów "ten kraj", "mieszkańcy tego kraju". Ale przeciez ten kraj ma imię.A jemu słowo Polska nie może chyba przejść przez gardło.No ale cóż, skoro jego własna babka wolała w Gdańsku po wojnie mówic po niemiecku, zamiast po polsku...Albo inny krytyk PiSu- Władysław Bartoszewski, człowiek, który nie ma matury nazywa polskich dyplomatów dyplomatołkami :roll: .Oczywiście pełen respekt dla jego dokonań (chociażby to, że był jednym z nielicznych nie-agentów wśród ministrów spr. zagr. po 89.)no, ale jeżeli człowiek publicznie zabiera głos , to chyba liczy się z tym , że może być skrytykowany.Ja będę głosował na PiS , bo to jedna z niewielu partii (albo i jedyna), która dba o polskie interesy na arenie międzynarodowej.Gdyby oni rządzili zamiast SLD to Niemcy by nam takiego rurociągu nad głowami nie machnęli.
Forever Begins.
Wysłany: 2007-10-11 22:05
[quote:105b1d6afa]Albo inny krytyk PiSu- Władysław Bartoszewski, człowiek, który nie ma matury nazywa polskich dyplomatów dyplomatołkami [/quote:105b1d6afa]
Panu Bartoszewskiemu nie godzien jestes butow pastowac, tak samo jak Lech i Jaroslaw K. i reszta ich cyrkowej trupy
[quote:105b1d6afa]Ja będę głosował na PiS[/quote:105b1d6afa]
Probowales sie leczyc ? Sprobuj moze jeszcze nie jest za pozno
[quote:105b1d6afa]to jedna z niewielu partii (albo i jedyna), która dba o polskie interesy na arenie międzynarodowej.Gdyby oni rządzili zamiast SLD to Niemcy by nam takiego rurociągu nad głowami nie machnęli.[/quote:105b1d6afa]
Anna Fotyga znakomitym ministrem spraw zagranicznych jest !
Jesli polski interes polega na skloceniu nas z calym Zwiazkiem Socjalistycznych Republik Europejskich to musze przyznac, ze znakomicie im to sie udalo, powinszowac
--------------
Diorama-Advance
Wysłany: 2007-10-11 22:16
[quote:9be4cf7d26="Alec-II-Pure"]
Jesli polski interes polega na skloceniu nas z calym Zwiazkiem Socjalistycznych Republik Europejskich to musze przyznac, ze znakomicie im to sie udalo, powinszowac
--------------
Diorama-Advance[/quote:9be4cf7d26]
Ja wiem,że ludzie twojego pokroju odali by Niemcom Hel i potem ogłosiliby to w Polsce jako sukces. Ale cóż, z takim burakiem szkoda mi czasu rozmawiac/
Forever Begins.
Wysłany: 2007-10-11 22:20
[quote:13ed63ea27]Ja wiem,że ludzie twojego pokroju odali by Niemcom Hel i potem ogłosiliby to w Polsce jako sukces. Ale cóż, z takim burakiem szkoda mi czasu rozmawiac/[/quote:13ed63ea27]
Nic bym Niemcom nie oddawal, ale klotnie z sasiadami chyba nie sa najlepszym sposobem prowadzenia polityki, takie sadzenie sie co to nie ja kiedy sie wlasciwie gowno moze, czyz nie lepiej usiasc do stolu i pogadac? Ale do tego trzeba miec troche obycia i kultury czego bolszewikom z pisu brakuje
rowniez goraco pozdrawiam
------------------
Diorama-Contradictive
Wysłany: 2007-10-11 22:22
[quote:b2697ac052="slatanic"] tej kwaśnej mordy Tuska :x [/quote:b2697ac052]
no tak Kaczyński ma piekną twarz ... to nic, ze ludzie jego zdjęciem straszą dzieci
Wysłany: 2007-10-11 22:52
Teraz zaraz będzie licytacja KTO jest prawdziwym Polakiem!
Ja na pewno nie, bo na Mazurach były Prusy, yhyhyhyhy :wink: Więc moje zdanie się nie liczy, haha
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-10-11 23:10 Zmieniony: 2007-10-11 23:12
O Kaczyńskich można wiele powiedzieć, że brzydcy, grubi,nieobyci ze światem, języków nie znają,konserwy, narodowcy,że za bardzo wspierają Kościół,że zaścianek, populiści itd itp.Ale ku#@a żesz wasza mać, ja tam głowę daję,że Kaczki by Polski za walizkę dolarów Jukosowi nie sprzedali.Może i oni są w h#j nieudolni, ale ja jestem chociaż pewien, że im naprawdę zależy na tym kraju i oni to robią właśnie dla ojczyzny, a nie dla ciepłych posadek w Brukseli.Tak właśnie się zachowują Mężowie Stanu. A najbardziej śmieszy mnie to że obecna władza jest uważana atnyinteligecnką, jak L.Kaczyński jest pierwszym prezydentem z tytułem profesora.Wałęsa był elektrykiem, a Kwaśniewski nie miał nawet mgra/
Forever Begins.
Wysłany: 2007-10-11 23:11
[quote:438d6424ba="Lupp"]Jeśli ktoś się łudzi, niech głosuje na Olka Flachę w idzę że Kaczyński przeprowadził udaną indoktrynację obrażania wszytkich. Zachowaj te teksty dla koleżków chłopie.[/quote:438d6424ba]
Tylko bez teorii spiskowej - myślenie własne, (gorąco polecam)nie indoktrynacja! To ostatnie to specjalność Czerwonych i Brunatnych. Co do Olka: no cóż - tego biedaka nie da się obrazić lepiej, niż on sam to sobie funduje...
Mąż stanu musi trzymać pion, przynajmniej, nie mówiąc o klasie, ale to tych ludków najmniej obchodzi. Oni mają we krwi poklepywanie się po plecach i zbiorowy udział w libacjach - taka formacja duchowa :twisted:
Wysłany: 2007-10-11 23:19
[quote:db12f7dfed="Alec-II-Pure"]
[quote:db12f7dfed] W ogóle do polskiej tzw. prawicy mam duży dystans. [/quote:db12f7dfed]
Ciekawe kogo masz na mysli piszac [i:db12f7dfed]prawica[/i:db12f7dfed] bo chyba nie bolszewikow z pis'u. PO tez jakies takie troche mdle jest i do prawicy brakuje im troche szczerze mowiac[/quote:db12f7dfed]
Dlatego napisałam: [b:db12f7dfed]tzw.[/b:db12f7dfed] prawica... W gruncie rzeczy nie ma w Polsce porządnej prawicowej partii. Co do PO to się zgadzam - nijakie jest strasznie. Mam wrażenie, że tak naprawdę ta partia nie ma pomysłu na siebie.
A PIS? Na nich to mi szkoda klawiatury... Już dosyć wstydu narobili.
I prefer to remain silent
Wysłany: 2007-10-11 23:21
[quote:087834364c="Sleeping_Giant"]O Kaczyńskich można wiele powiedzieć, że brzydcy, grubi,nieobyci ze światem, języków nie znają,konserwy, narodowcy,że za bardzo wspierają Kościół,że zaścianek, populiści itd itp.Ale ku#@a żesz wasza mać, ja tam głowę daję,że Kaczki by Polski za walizkę dolarów Jukosowi nie sprzedali.Może i oni są w h#j nieudolni, ale ja jestem chociaż pewien, że im naprawdę zależy na tym kraju i oni to robią właśnie dla ojczyzny, a nie dla ciepłych posadek w Brukseli.Tak właśnie się zachowują Mężowie Stanu. A najbardziej śmieszy mnie to że obecna władza jest uważana atnyinteligecnką, jak L.Kaczyński jest pierwszym prezydentem z tytułem profesora.Wałęsa był elektrykiem, a Kwaśniewski nie miał nawet mgra/[/quote:087834364c]
Jesteś rzeczywiście gigantem - w tym sensie, że myślisz niezależnie i pokazujesz odwagę nie dołączając do chóru różowo- czerwonych żmij, syczących w Warszawce - głównie z przerażenia i wściekłej bezsilności, bo "im" spada, a Kaczorom rośnie... :D
Wysłany: 2007-10-11 23:44
Bo tu nawet nie chodzi o to,żeby Kaczyńskich lubić , albo się nimi zachwycać.Ich można i nawet trzeba krytykowac (chociażby za to, że nie zmniejszyli podatków czy biurokracji).Ale na litość Boską, to co robią takie media ,jak GW czy Polityka to już nawet nie jest dziennikarstwo. Przecież, ja jak czytam o jakims wydarzeniu z polskiej polityki w GW, to sobie potem musze sprawdzić w necie czy to aby prawda :wink: . GW i Polityka zachowują się jakby w Polsce do władzy doszło conajmniej NSDAP.Przeciez jakby jakiś minister z PiSu przejechał na czerwonym swietle to by GW podała to na okładce z podpisem - Oto IV RP.No ludzie, znajcie wstyd i umiar.Ja sie pytam czego oni sie tak boją,kogo oni chronią przed tymi zmianami, przed lustracją.Czy oni naprawde wierza , w co piszą, czy są zkłamanymi cynikami chroniącymi następnych Maleszków czy Hejmów.
Forever Begins.
Sondaż wyborczy Wysłany: 2007-10-11 23:57
[img:4ca7dd85ff]http://lodzkie.demokraci.pl/files/content/lodzkie.demokraci.pl/Image/wybory.jpg[/img:4ca7dd85ff]
:D 3X TAK 8O :roll: pewnie LiD hmm
:roll: :?:
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2007-10-12 05:12
[quote:c1ca825597="Sleeping_Giant"]O Kaczyńskich można wiele powiedzieć, że brzydcy, grubi,nieobyci ze światem, języków nie znają,konserwy, narodowcy,że za bardzo wspierają Kościół,że zaścianek, populiści itd itp.Ale ku#@a żesz wasza mać, ja tam głowę daję,że Kaczki by Polski za walizkę dolarów Jukosowi nie sprzedali.Może i oni są w h#j nieudolni, ale ja jestem chociaż pewien, że im naprawdę zależy na tym kraju i oni to robią właśnie dla ojczyzny, a nie dla ciepłych posadek w Brukseli.Tak właśnie się zachowują Mężowie Stanu. A najbardziej śmieszy mnie to że obecna władza jest uważana atnyinteligecnką, jak L.Kaczyński jest pierwszym prezydentem z tytułem profesora.Wałęsa był elektrykiem, a Kwaśniewski nie miał nawet mgra/[/quote:c1ca825597]
Po pierwsze dobra nie potrafią robic tego co chcą, ale się starają ... ale po co się pchac do czegoś czego nie potrafią?
A po drugie o inteligencji nie świadczy wykształcenie
Wysłany: 2007-10-12 07:16
[quote:f60f9fab99="Sleeping_Giant"]A najbardziej śmieszy mnie to że obecna władza jest uważana atnyinteligecnką, jak L.Kaczyński jest pierwszym prezydentem z tytułem profesora.Wałęsa był elektrykiem, a Kwaśniewski nie miał nawet mgra/[/quote:f60f9fab99]
O ile wiem taki z niego profesor jak z Kwaśniewskiego magister, ale może już mamy w kraju Amerykę i tytuł doktora zastępuje profesora, kto wie?
parafrazując znane przysłowie - "nie tytuł zdobi człowieka"
Fuck you dude!
Wysłany: 2007-10-12 07:20
A ja głosuję na Crunchipsy 8)