Przemyślenia na temat studiów ;-). Strona: 4

Dodano: 2006-12-14 08:08

eIcILipse napisał(a):
moja matematyczka jest po automatyce i robotyce Gliwickiej :) matma to jej pasja!
więc chyba studia wybrała dobre!

mogła wybrać matmę

eIcILipse napisał(a):
znam też z tego kierunku pare istotek , i łatwo tam nie macie, choć są przedmioty , które ponoć zdaje się nic z nich nie wiedząc ..ale to jak wszędzie

ciężko lub nie, trzeba się samemu przekonać. są takie przedmioty, to prawda. głównie laboratoria, gdzie prowadzący zna studenta jedynie z listy, jeżeli ktoś zrobi za Ciebie całą robotę, to masz problem z głowy - ocena b.dobra, wiedza zerowa. student sobie jakoś poradzi. broniąc swojego wydziału powiem, że u nas akurat jest normalnie - brak przekrętów ze strony prowadzących, itp.

minawi, powiedzmy, że moje kółko jest przerwane. zawsze myślałem o 4, może 5 kierunkach. zwykła chęć poznania świata, ale to nigdy się nie spełni :cry:

Dodano: 2006-12-14 09:09

Hexe napisał(a):
[quote:82fe6dfea7="Cynthia"]jest ktos z was na AE poznanskiej? procz wiadomych mi

jakaś aluzja?? [/quote:82fe6dfea7]

zadnej zaluzji :D

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 09:15

ale widze ze nikogo z nasej uczelni "kokanej" ni ma wiecej... buuu...

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 09:52

:lol: Cythia widać że tylko my się dałyśmy w ekonomiczna wkopać :wink:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-12-14 11:02

Hexe napisał(a):

niewiem czy płakać czy ryczec...

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 11:12

jesli ze śmiechy to wszytsko jedno :lol:

Dodano: 2006-12-14 12:09

qrde nie ze smiechu... bo jak se pomysle o Florku to mnie wykreca...

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 14:00

Hexe napisał(a):

Ej, jeszcze nas trochę tu jest z naszej AE. Ja, Harlequin, Elmo... parę osób jeszcze się pewnie znajdzie :)

Dodano: 2006-12-14 14:08

oooooooooo:) jest nas więcej :twisted:
a co studiujecie?? bo my zarządzanie :wink:

Cynthia z Florkiem to będzie na prawde masakra... dobrze zę nam sie juz konczy jego przedmmiot :twisted:

Dodano: 2006-12-14 14:16

Hi hi :D
Zarządzanie powiadasz?

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-12-14 14:24

a no zarzadzanie a co?? :)

Dodano: 2006-12-14 14:26

Myśle ze studia to największa 5 letnia bądz dłuższa :twisted: biba jaką w życiu można przeżyć i zobaczyć. A przynajmniej tak jest na AGH Kraków :twisted:

We must...

Dodano: 2006-12-14 14:32

Hehe, ale jaja :lol: ja to sie stalo, ze juz 3 rok studiuje i jeszcze ciebie na uczelni nie widzialem ;/

.

Dodano: 2006-12-14 14:43

może dlatego że ja zaqocznie studiuje
a tak swoją droga to przed wczoraj na mieście (dokładnie koło zamku) tez mnie nie widziałeś, a cześć Ci mówiłam...

Dodano: 2006-12-14 14:49

E, to masz lepiej, że tylko przez 2 dni w tygodniu musisz oglądać te mury. A my, cholera, w pełnym wymiarze godzin... Bankowość zobowiązuje :/

Dodano: 2006-12-14 14:49

Hexe napisał(a):
a no zarzadzanie a co?? :)

A no zarządzanie i marketing, tyle że Adaś :lol:
Jest tu ktoś z UAM? 8)

A co do 5letniej biby tru, tru :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-12-14 14:53

Wainamoinen napisał(a):
E, to masz lepiej, że tylko przez 2 dni w tygodniu musisz oglądać te mury. A my, cholera, w pełnym wymiarze godzin... Bankowość zobowiązuje :/

przez 3 dni co 2 tygodnie

Dodano: 2006-12-14 15:04

ale ze mnie nieuprzejmy cham :oops: przepraszam hexiulku. Hubert, a ty piszesz z domu czy jestes na ae ?

.

Dodano: 2006-12-14 15:35

Hexe napisał(a):

Cynthia z Florkiem to będzie na prawde masakra... dobrze zę nam sie juz konczy jego przedmmiot :twisted:

chlip chlip... dla kogo sie skonczy to sie zobaczy...

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 15:37

a reszta dzienni jak rozumiem?

si vis amari, ama

Dodano: 2006-12-14 16:20

Horsea napisał(a):
[quote:f58c1e97e8="Hexe"]a no zarzadzanie a co?? :)

A no zarządzanie i marketing, tyle że Adaś :lol:
Jest tu ktoś z UAM? 8)

A co do 5letniej biby tru, tru :D[/quote:f58c1e97e8]

Ano UAM i to od ponad 6 lat...

a zarządzanie i "markietink" to ja miałam na kulturoznawstwie, ostatnio męczyłam się też z ekonomią i rachunkowość dalej mnie czeka - zastanaiwam się czy oby to na pewno ten kierunek, bo czuję się bardziej jak na AE :lol: :lol: :lol:

Z bibą oczywiście się zgadza :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-12-14 16:21

ej no...... ! mogę poudawać, że też studiuję??? :cry: ja tak bardzo lubię się uczyć......... :cry:

Dodano: 2006-12-14 16:34

Harlequin napisał(a):
ale ze mnie nieuprzejmy cham :oops: przepraszam hexiulku. Hubert, a ty piszesz z domu czy jestes na ae ?

Z domu. Niedługo będę miał neta w pełnym wymiarze godzin :)

Dodano: 2006-12-14 18:17

Tez jestem z UAM z filozofii. Piaty rok juz leci mgr za pasem :). A ja jestem jeszcze gorszym debilem niz przed rozpoczeciem edukacji na UAM

Meine Ehre heißt Treue

Dodano: 2006-12-14 22:37

Widac ja jedyny trafiłem tam gdie trafic niemiałem zbytniej ochoty ;/
Marzy mi sie Historia ale jakos nijak jest co po tym robic.... a tu tez wpływ mają niestety rodzice ;]
Poza tym jakos tak wyszło ze nielubie zbytnio swojej grupy...

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło