Dodano: 2009-03-25 11:28 Zmieniono: 2009-03-25 14:32
| Wampgirl napisał(a): |
| [quote:c70b1da1f7="dzizusu"]nie macie na co kasy wydawac? :D :wink: |
Mamy, ale chyba wreszcie do mnie dociera, że dziołcha musi się przyzwoicie opakować, żeby się "sprzedać"( żeby obcy ludzie, a zwłaszcza faceci zwrócili na nią uwagę).[/quote:c70b1da1f7]
hmm no w sumie tak ale bez przesadyzmu :D bo jak niektore sie odpindola to az strach patrzeć :D wchodzę do metra czy tam tramwaju autobusu to nie dosc ze kolorami swoich ciuchow niszczą mi wzrok to jeszcze sie duszę od ich perfum.A wystarczy sie myc xD haahaha a nie tlumic to wszystko :lol: :lol:
Dodano: 2009-03-25 14:39
Dzizusu, no bez przesady. Ale oprócz kilkuletnich starych swetrów miło czasem wyskoczyć w czymś nowym. Poza intensywną czerwienią nie uznaję rażących, oczojebnych kolorów.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-03-25 16:34
| (...)Poza intensywną czerwienią nie uznaję rażących, oczojebnych kolorów. |
DOKŁADNIE!!!
I do tego czarny (a to nowość), brąz w każdym chyba odcieniu no i zieleń, ale łagodna i ciemna.
Yyy. Ostatnio mnie pojebało i kupiłam fioletową bluzkę z kwadratowym dekoltem, wiązana pod biustem, długa do uda XD
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-03-28 14:38
ej mam pytanie :D :lol: czy czerwona bluza pauje do bojówek kolor woodland ? :D dziekuje :D :lol: :lol:
Dodano: 2009-03-28 15:05
| dzizusu napisał(a): |
| ej mam pytanie :D :lol: czy czerwona bluza pauje do bojówek kolor woodland ? :D dziekuje :D :lol: :lol: |
Jeśli czujesz się w tym dobrze i ludzie się gapią - owszem :wink:
Dodano: 2009-03-31 17:45
| [quote:7354b71c71="dzizusu"]nie macie na co kasy wydawac? :D :wink: |
Mamy, ale chyba wreszcie do mnie dociera, że dziołcha musi się przyzwoicie opakować, żeby się "sprzedać"( żeby obcy ludzie, a zwłaszcza faceci zwrócili na nią uwagę).[/quote:7354b71c71]
mi wystarcza urok osobisty 8)
A wracając do tematu to może nie tak klimatyczny ciuch, ale kupiłam genialną fioletową bluzkę w lamparcie centki ... niektóre rzeczy z emo mody są świetne
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-03-31 19:05
| Nenar napisał(a): |
|
... niektóre rzeczy z emo mody są świetne |
Poza samym imoł :)
Jakoś nie mogę tego strawić :?
A ja od soboty jade pełną parą z ciuchami - praca w sekendhendzie mam nadzieje da swoje korzyści XD
Dodano: 2009-03-31 20:09
emo? No fakt, skoro się rozpanoszył małolaty i profanują klimatyczne rockowe ciuchy...
Kupiłam sobie malutką torebusię. Przez neta. Liczyłam, że będzie większa...no cóż, ładna w sumie
Nabyłam taką fajną granatową, czy tam czarną fajnie wyciętą :) Zakupy przez neta wciągają!
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-05-02 07:01
A co to za dyskryminacja Mężczyzn w tym... Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET...temacie....
a gdzie to równouprawnienie drogie panie..
to co my faceci w workach od ziemniaków mamy chodzić 8) nam nowe ciuszki to już się nie należą...
:D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-05-11 15:10
| HardKill napisał(a): |
A co to za dyskryminacja Mężczyzn w tym... Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET...temacie.... a gdzie to równouprawnienie drogie panie.. to co my faceci w workach od ziemniaków mamy chodzić 8) nam nowe ciuszki to już się nie należą... :D
![]() |
Zawsze możesz założyć odrębny wątek 8)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2009-05-11 15:38
A po co jak mogło by być * Kupiłam - Kupiłem sobie fajny klimatyczny ciuch * ... :D co nie mogło by tak być,a nie od razu zakładać nowy wątek... :wink: po co od razu dzielć na płci...:wink: wasza - nasza 8) :wink: no dobra pogadałem sobie troszku :D niech wam będzie :wink:

Dodano: 2009-05-18 17:43
| mara napisał(a): |
| Ja właśnie przepijam 8) |
Zdrówko
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-05-27 08:27
A ja sobie kupiłam bluzeczkę czarną bez rękawów - wycięcie na łapki obszyte koronką, a front koszulki pokryty jakimś kwiatowym ornamentem :)
Zamówiłam też nowe łóżko. krwisto czerwono-czarne :)
Dodano: 2009-05-27 14:33
A ja sobie kupiłem zajefajny nóż do cięcia rigips'ów i wykładzin podłogowych :D xD
Spytacie co to ma wspólnego z ciuchami i słusznie :wink:

Dodano: 2009-05-28 16:42
a ja najbardziej lubię teksty młodziaków typu: "jak muszę się ubrać, żeby wszyscy widzieli że jestem metalem/metalówą" :D
Dodano: 2009-05-28 16:58
| shadowhall napisał(a): |
| a ja najbardziej lubię teksty młodziaków typu: "jak muszę się ubrać, żeby wszyscy widzieli że jestem metalem/metalówą" :D |
no własnie jak?
Dodano: 2009-05-30 10:20
Nowe skarpetki sobie kupiłem :D XD hehehe oczywiście czarne (frote) bo takie lubię :wink:

Dodano: 2009-05-30 16:06
| Vika napisał(a): |
Ramona, glany, czarne spodnie, T-shirt Iron Maiden
![]() |
dobrze, że pominęłaś pentagram na szyi :D
Dodano: 2009-05-30 19:15
mam czarną, fajną bluzkę na ramiączkach - akurat będzie pasować do paru spódnic moich :)
Dodano: 2009-05-31 09:26
kupiłem Victoro,vi śliczną obroże na szyję :D

Dodano: 2009-06-23 20:44
A zaopatrywał się ktoś może w sklepie internetowym ,,Fantasy Shop,,? Szukam opinii na temat tego sklepu!
Dodano: 2009-06-23 22:06
Fantasy Shop :lol: nono to brzmi zachęcająco :D xD

Dodano: 2009-06-27 09:08
Przywieźli wreszcie moje wielkie, burdelowoczerwone łoże :) Poza tym kupiłam sportowy żakiet, kurteczkę, tunikę i 2 bluzeczki.