Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 39

Dodano: 2008-03-29 18:07

A jak powiem że się nie boję?

Dodano: 2008-03-30 09:19

to zatrudnimy takich, dzięki którym bedziesz się bała

Dodano: 2008-03-30 11:47

Ja się tam nikogo nie boję

Dodano: 2008-03-30 17:50

a mnie...?:)
ja już myślałam, że coś miłego i slicznego sobie upoluję na allegro, ale nie... przypomniałam sobie, że kasy mam mało i odkładam na CP :cry: czyli pojadę ale będę chodzić...nie, nie nago. gorzej. w tym samym secie z zeszłego roku... będę płakać...?

Dodano: 2008-03-30 20:52

Narea napisał(a):
a mnie...?:)

No Ciebie kochanieńka to na pewno nie. Kogo jak kogo, ale takiej miłej osóbki się bać :wink:

Dodano: 2008-03-31 11:00

Eufnia -> oj, się balowało A ostatni weekend na Pyrkonie spędziłąm więc znów jestem do tyłu z pisaniem =='

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sfotografować moje pasiaki :D Ale muszę najpierw kogoś do tego zatrudnić Tak czy siak my z Nareą byłyśmy pierwsze jeśli chodzi o chęć zobaczenia Twoich fot więc wiesz... Do roboty!

Narea -> a co miałaś w zeszłym roku? I ile masz funduszy na nowy strój? Może coś razem wymyślimy :)

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-03-31 12:29

Kirie napisał(a):
Narea -> a co miałaś w zeszłym roku? I ile masz funduszy na nowy strój? Może coś razem wymyślimy :)

cholera, ja jeszcze nie mam pełnego fundoszu na CP więc wiesz... a jeszcze się okazało, że HunterFest przede mną... ale tam nie ma co pokazywać kiecek czy czegoś-tam... :wink: ale muszę się sprężyć i coś uskrobać. jak to mawiają: nie ma h*ja we wsi...

Dodano: 2008-04-01 17:21

Ja się ciągle zastanawiam czy jechać na CP...
Jeśli masz jakąś wizję stroju to dawaj, może coś wymyślimy wspólnie :) Zwłaszcza, że mam nieco ciuchów do sprzedania, rozmiary i style - najogólniej mówiąc różne a miłej koleżance to po prostu tanio dam i tyle 8)

Dodano: 2008-04-02 13:43

A ja dziś kupiłam lack z metra i szyję nowy set ^^

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Dodano: 2008-04-02 14:26

oo... kochanie.... :D ja szukam czegos w stylu classic goth - piękne, długie, może być zwiewne (ale niekoniecznie), dół rozmiar 38, góra - 40,42...
może też być coś krótkiego i LEKKO prowokującego 8) pokaż co masz Piękna, a nuż się dogadamy... 8)

Dodano: 2008-04-04 10:44

Narea napisał(a):
oo... kochanie.... :D ja szukam czegos w stylu classic goth - piękne, długie, może być zwiewne (ale niekoniecznie), dół rozmiar 38, góra - 40,42...
może też być coś krótkiego i LEKKO prowokującego 8) pokaż co masz Piękna, a nuż się dogadamy... 8)

Przejrzę dzisiaj co mam, powinno się coś znaleźć :) I jakby co to od razu postaram się porobić foty, muszę tylko aparat znaleźć

Noire napisał(a):
A ja dziś kupiłam lack z metra i szyję nowy set ^^
A jakiż to secik szyjesz? :)

Dodano: 2008-04-04 14:20

półgorset, spódnica, prawdopodobnie jakaś furażerka jeśli styknie materiału ^^'

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Dodano: 2008-04-04 15:11

styknie, styknie, oj musi styknąć... :twisted:

Kirie napisał(a):
Przejrzę dzisiaj co mam, powinno się coś znaleźć I jakby co to od razu postaram się porobić foty, muszę tylko aparat znaleźć

szukaj Piękna, szukaj szybciutko... :twisted:

Dodano: 2008-04-06 08:52

Szukam, szukam!... :D Wczoraj miałam nieco zawalony dzionek więc pewnie dziś się za to zabiorę!

Dodano: 2008-04-06 09:16

noire napisał(a):
półgorset, spódnica, prawdopodobnie jakaś furażerka jeśli styknie materiału ^^'

Uuu... A ja właśnie od dłuższego czasu choruję na lackową furażerkę... *zazdrości*

Dodano: 2008-04-07 11:35

ech, nie ma jak to wyrwać starej babie z ręki piekny gorsecik, który ( 8O ) pasuje na mnie!!! :D ciekawe tylko co to stare babsko miało zamiar robić z tym cudeńkiem... :wink: :lol:

Dodano: 2008-04-07 12:27

Pooookaaaaaaaż! :D

Mi łaskawie przez noc naładowały się akumulatorki, więc dzisiaj cykam foki, opisy już porobiłam 8)

Dodano: 2008-04-07 16:42

Mi niestety nie ma komu zdjęcia zrobić... a samych ciuchów zdjęcia robić to tak...no....nie chcę :twisted: :wink:

Dodano: 2008-04-17 15:58

Ja za to w końcu wystawiłam troszkę rzeczy na Allegro! :D Zainteresowane Panie zapraszam tutaj: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1477926

Nareo, opisz chociaż ten gorsecik, bom ciekawa okrutnie 8)

Dodano: 2008-04-18 07:54

Oj, taki śliczny, z pasków koronki i bawełny zszywanych naprzemian, na haftki z przodu i z pięknym wiązaniem gorsetowym z tyłu... Zakochałam się w nim chyba... :wink:

Dodano: 2008-04-18 09:35

Narea napisał(a):
Zakochałam się w nim chyba... :wink:

Ja chybe też :lol:

Dodano: 2008-04-21 18:35

cofam to, co powiedziałam, dawno tak żadne druty mi się w plecy nie wbijały... :? czy naprawdę aż tak trzeba cierpieć...?

Dodano: 2008-04-22 20:48

Narea napisał(a):
cofam to, co powiedziałam, dawno tak żadne druty mi się w plecy nie wbijały... :? czy naprawdę aż tak trzeba cierpieć...?

Oj, biedna... Podobno chcesz być piękna to cierp ale ja się z tym nie zgadzam Zbojkotujmy takie podejście :lol:
Swoją drogą może da radę przerobić jakoś ten gorset? :)

Dodano: 2008-04-25 07:45

Raczej nie. W sumie to mi się podoba taki, jakim jest. No gorzej tylko z tymi druciskami, które się wygięły i basta... A choćbym miała płakać, będe nosić :wink:

Dodano: 2008-05-09 07:30

Ha! Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w UK wyposażona w kilka nowych ciuszków :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło